İstanbulBeşiktaş'ta iş yeri kurşunlanmasına ilişkin 2 zanlı yakalandı

Beşiktaş'ta iş yeri kurşunlanmasına ilişkin 2 zanlı yakalandı

11.05.2025 - 12:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta iş yeri kurşunlanmasına ilişkin 2 zanlı yakalandı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ta bir iş yerinin kurşunlanmasına ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 7 Mayıs'ta Yıldız Mahallesi'ndeki bir iş yerinin kurşunlanmasına ilişkin yaptıkları çalışmada, güvenlik kamerası görüntülerinden zanlıların kimliğini tespit etti.

Ekipler, 5 şüpheliden L.A. ve U.A.Ö'nün kapalı olan iş yerini kurşunladığını, İ.A'nın havaya ateş ettiğini, M.E. ve A.S.A'nın ise çevreyi gözetlediğini belirledi.

Üsküdar ve Esenler'de 4 ayrı adrese yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda zanlılardan A.S.A ve U.A.Ö. yakalandı.

Gözaltına alınan iki şüpheli hakkında "Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından adli işlem yapıldı.

Polis ekiplerinin, diğer 3 zanlının yakalanmasına yönelik çalışması sürüyor.

KEŞFETYENİ
Anneler Günü demedi lafını söyledi! Göndermeli kutlama
Anneler Günü demedi lafını söyledi! Göndermeli kutlama

Cadde | 11.05.2025 - 09:50

Anneler Günü nedeniyle ünlüler peş peşe paylaşımlar yaptı. Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan da imalı paylaşım geldi.