Niğde Biratan: Şanssızlığımızı kırmak istiyoruz

Biratan: Şanssızlığımızı kırmak istiyoruz  

09.11.2022 - 16:15 | Son Güncellenme:

Biratan: Şanssızlığımızı kırmak istiyoruz  

Biratan: Şanssızlığımızı kırmak istiyoruz

NİĞDE,(DHA)- TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Niğde Anadolu FK'da antrenör Berkcan Biratan, her maça çok iyi çalıştıklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi. Biratan, "Bu kötü gidişata son vermeye hazırız" dedi.
Niğde Anadolu FK'da antrenör Berkcan Biratan, takımın son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Biratan, "Takım olarak çok çalışıyoruz, maçlara çok iyi hazırlanıyoruz ancak bir türlü istediğimiz sonucları alamıyoruz. Bu kötü gidişata son vermeye hazırız" dedi.
Alınan kötü sonuçların takım içerisinde olumsuz bir hava yaratmadığını, antrenmanlarda önlerindeki maçlara daha iyi hazırlandıklarını Biratan, "Takımımız hem mental hem de fiziksel olarak çok iyi durumda. Konsantrasyonumuzu ve seri galibiyetlere olan inancımızı hiç kaybetmedik. Artık şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Seri galibiyetler ile Niğde Anadolu FK hakettiği yerlere gelecek buna tüm camia olarak inancımız tam. Taraftarlarımızı mutlu edeceğiz bizi desteklemekten vazgeçmesinler" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI