Gremio

Gremio

Son dakika gremio haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gremio gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gremio haber sayfamızda...

Gremio

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 808 gremio haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu
Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Joao Pedro'nun sözleşme feshi için talep ettiği rakam ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun menajerinin İstanbul'a geldiği öğrenildi.
10.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Joao Pedro gelişmesi! Fesih görüşmeleri başlayacak
Fenerbahçe'de Joao Pedro gelişmesi! Fesih görüşmeleri başlayacak Sezon başında satın alma opsiyonuyla Gremio'ya kiralanan Joao Pedro, Fenerbahçe'ye geri dönecek.
8.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Tete gösterdiği performansla şu ana kadar bekleneni veremedi. Sarı-kırmızılıların geleceğine dair henüz karar vermediği yıldız oyuncuyla ilgili Brezilya'dan talip çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Galatasaray
Joao Pedro: Ayrılmak benim kararım değildi!
Joao Pedro: Ayrılmak benim kararım değildi! Fenerbahçe'nin Gremio'ya kiralık olarak gönderdiği Joao Pedro suskunluğunu bozdu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Ukrayna'da Tete isyanı! 'İnsani açıdan saygılı değil'
Ukrayna'da Tete isyanı! 'İnsani açıdan saygılı değil' Shakhtar Donetsk Sportif Direktörü Darijo Srna, Brezilyalı futbolcu Tete'nin Ukrayna - Rusya savaşının başlamasının ardından takımdan ayrılması ile ilgili konuştu.
22.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Tete'den transfer kararı! Açıklama geldi
Galatasaray'da Tete'den transfer kararı! Açıklama geldi Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı yıldız futbolcu Tete'nin ayrılacağı yönünde iddialar gündemde yer alıyordu. Tete'nin menajerinden konu hakkında resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
17.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Lincoln'le yollar ayrıldı! İşte satın alma opsiyonu
Fenerbahçe'de Lincoln'le yollar ayrıldı! İşte satın alma opsiyonu Transfer döneminde kadroda süre bulmakta zorlanan futbolcular ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de bir gelişme daha yaşandı. Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique'nin yeni takımı belli olurken anlaşmanın detayları da belli oldu.
3.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Lincoln Henrique ile yollar ayrıldı! Yeni adresi belli oldu
Fenerbahçe'de Lincoln Henrique ile yollar ayrıldı! Yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Lincoln Henrique'nin veda hazırlığında olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde düzenli şans bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı futbolcunun yeni adresi şaşırttı.
2.02.2024 Fenerbahçe
Sürpriz talip ortaya çıktı! Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi
Sürpriz talip ortaya çıktı! Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi Transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile hızlı giren Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşanıyor. Kadrodaki geleceği merak konusu olan Batshuayi için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...
21.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Lincoln Henrique vedaya hazırlanıyor! 'Anlaşma sağlandı' iddiası
Fenerbahçe'de Lincoln Henrique vedaya hazırlanıyor! 'Anlaşma sağlandı' iddiası Fenerbahçe'de yaşadığı uzun sakatlık sonrası sahalara geri dönen ve düzenli olarak şans bulması adına takımdan ayrılması beklenen Lincoln Henrique ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı futbolcunun transferi için anlaşma sağlandığı öne sürüldü.
20.01.2024 Fenerbahçe
Samsunspor'dan dünya yıldızına kanca! Bonservisi elinde
Samsunspor'dan dünya yıldızına kanca! Bonservisi elinde Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un bonservisi elinde bulunan dünya yıldızını renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.
18.01.2024 Samsunspor
Vincent Aboubakar şoku! Afrika Kupası macerası başlamadan bitti
Vincent Aboubakar şoku! Afrika Kupası macerası başlamadan bitti Kamerun Milli Takımı'nın akşamki idmanında Vincent Aboubakar ciddi bir sakatlık yaşadı ve turnuvayı başlamadan kapattı.
13.01.2024 Beşiktaş
Eric Bailly sonrası Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Avrupa devi talip oldu
Eric Bailly sonrası Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Avrupa devi talip oldu Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Eric Bailly'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Valentin Rosier'le ilgili de sıcak bir gelişme yaşandı. Fransız sağ beke, Avrupa devinin talip olduğu aktarıldı.
4.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'a Meksika'dan kanca! Gremio sonrası bomba iddia
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'a Meksika'dan kanca! Gremio sonrası bomba iddia Beşiktaş'tan devre arasında ayrılması beklenen Vincent Aboubakar'a Meksika devinin talip olduğu öne sürüldü. Kamerunlu forvet için Gremio'nun da devrede olduğu belirtildi.
4.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Başkan yardımcısı açıkladı: Koşullarını inceliyoruz
Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Başkan yardımcısı açıkladı: Koşullarını inceliyoruz Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Vincent Aboubakar'la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Brezilya ekibinin başkan yardımcısı Aboubakar'ın koşullarını incelediklerini belirtti.
3.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer teklifi geldi
Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer teklifi geldi Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Vincent Aboubakar'a Brezilya temsilcisinin teklifte bulunduğu belirtildi. Siyah-beyazlıların teklifi değerlendirdiği aktarıldı.
30.12.2023 Beşiktaş
Eski Fenerbahçeli Jailson, Celta Vigo'ya transfer oldu!
Eski Fenerbahçeli Jailson, Celta Vigo'ya transfer oldu! Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Jailson, La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile sözleşme imzaladı.
28.12.2023 Dünyadan Futbol
Luis Suarez ve Lionel Messi yeniden buluşuyor! İşte sözleşme detayları
Luis Suarez ve Lionel Messi yeniden buluşuyor! İşte sözleşme detayları MLS ekiplerinden Inter Miami, Luis Suarez'i kadrosuna kattığını açıkladı. Uruguaylı santrforun sözleşme detayları netlik kazandı.
22.12.2023 Dünyadan Futbol
Josef de Souza geri dönüyor! Transfer için anlaşma sağlandı
Josef de Souza geri dönüyor! Transfer için anlaşma sağlandı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Josef de Souza'ın ara transfer döneminde Türkiye'ye geri dönmeye hazırlandığı öğrenildi.
22.12.2023 Basaksehir
Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti! Trabzonspor transfer için menajeriyle temas kurdu
Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti! Trabzonspor transfer için menajeriyle temas kurdu Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelen tecrübeli futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. Bordo-mavililerin, transfer için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığı aktarıldı.
15.12.2023 Trabzonspor
Luis Suarez, MLS sınırına takıldı! Lionel Messi, 250 kat fazla maaş alacak
Luis Suarez, MLS sınırına takıldı! Lionel Messi, 250 kat fazla maaş alacak Barcelona'da uzun yıllar birlikte oynayan Lionel Messi ile Luis Suarez, MLS'te yeniden buluşmak için geri sayıma geçti. Gremio'dan ayrıldıktan sonra Inter Miami ile anlaşan Uruguaylı forvetin maaşı belli oldu. MLS sınırına takılan Luis Suarez'in Lionel Messi arasındaki maaş farkı dikkat çekti.
9.12.2023 Dünyadan Futbol
Enner Valencia coştu, Joao Pedro sıfır çekti
Enner Valencia coştu, Joao Pedro sıfır çekti Sezon başında Fenerbahçe'den Brezilya'ya transfer olan iki yıldızdan Pedro hayal kırıklığı yaratmaya devam etti.
8.12.2023 Fenerbahçe
Bundesliga'da Xabi Alonso fırtınası! Leverkusen'in bileği bükülmüyor
Bundesliga'da Xabi Alonso fırtınası! Leverkusen'in bileği bükülmüyor Alman ekibi Bayer Leverkusen, bu sezon Bundesliga’da 13, UEFA Avrupa Ligi’nde 5 ve Almanya Kupası’nda 2 olmak üzere toplam 20 karşılaşma 18 galibiyet, 2 beraberlik alarak, namağlup şekilde yoluna devam ediyor.
4.12.2023 Almanya Bundesliga
Luis Suarez, Gremio'ya golle veda etti
Luis Suarez, Gremio'ya golle veda etti Uruguaylı golcü, bir sezon formasını giydiği Brezilya ekibi Gremio’ya veda etti.
4.12.2023 Dünyadan Futbol
Uruguay Milli Takımı'ndan Muslera kararı!
Uruguay Milli Takımı'ndan Muslera kararı! Arjantin ve Bolivya karşılaşacak olan Uruguay'da aday kadro açıklanırken Muslera ile ilgili karar verildi.
13.11.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gremio ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.