Sakatlıklar

Sakatlıklar

Son dakika sakatlıklar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sakatlıklar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sakatlıklar haber sayfamızda...

Sakatlıklar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.096 sakatlıklar haberi bulunmuştur.
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi Lige istediği gibi başlayamayan Mauro Icardi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi son haftalara doğru ilerledikçe yine sorumluluk almaya, gol rakamlarını yukarı çekmeye başladı. Arjantinli yıldızın kritik katkısı, şampiyonluk yolunda Cim Bom’a güç verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Max Kanter: Astana takımında herkes benim arkamdaydı!
Max Kanter: Astana takımında herkes benim arkamdaydı! Max Kanter, 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'ndaki başarısının ardıdnan konuştu.
22.04.2024 Diğer
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi ve siyah-beyazlı ekibe öneride bulundu.
20.04.2024 Beşiktaş
Serdar Topraktepe: Bize ne denirse onu yaparız!
Serdar Topraktepe: Bize ne denirse onu yaparız! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçı öncesi konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık'a sarı kart!
Fenerbahçe Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık'a sarı kart! Sarı-lacivertli takımın doktoru Ertuğrul Karanlık, Olympiakos maçının 36. dakikasında itirazları sonrası Tobias Stieler tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı!
Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı! NBA'in unutulmaz isimlerinden Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı.
16.04.2024 NBA
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı.
13.04.2024 Fenerbahçe
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum!
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum! Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
12.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Herhangi bir endişeye kapılmadım!
İsmail Kartal: Herhangi bir endişeye kapılmadım! Olympiakos deplasmanından 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal konuştu.
11.04.2024 Konferans Ligi
Olympiakos cephesinden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler
Olympiakos cephesinden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar ve takım kaptanı Konstantinos Fortounis, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
10.04.2024 Konferans Ligi
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor'
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor' UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu
9.04.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Arda Güler için Şampiyonlar Ligi kararı
Real Madrid'de Arda Güler için Şampiyonlar Ligi kararı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid'de kafile belli oldu.
8.04.2024 İspanya La Liga
Bayern Münih'te Sacha Boey sürprizi! Yeni adresini duyurdullar
Bayern Münih'te Sacha Boey sürprizi! Yeni adresini duyurdullar Bayern Münih'in devre arasında Galatasaray'dan rekor bir bedelle transfer ettiği Sacha Boey'i sezon başında elden çıkarmayı planladığı iddia edildi. İtalyan basını Fransız sağ bekin yeni adresini duyurdu.
4.04.2024 Almanya Bundesliga
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-2 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'tan büyük hata! Tribünlerden destek
Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'tan büyük hata! Tribünlerden destek Fenerbahçe'nin sahasında karşılaştığı Adana Demirspor maçında kaleci İrfan Can Eğribayat'ın hatası gündem oldu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Sevilla'da Marcao'nun üstü çizildi! 'Eski takımı Galatasaray'a dönerek...'
Sevilla'da Marcao'nun üstü çizildi! 'Eski takımı Galatasaray'a dönerek...' 2022 yılında Galatasaray'dan La Liga temsilcisi Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı stoper, Getafe maçı öncesi kadro dışı kaldı. İspanya basınında yer alan haberde Marcao'nun geleceği ile ilgili sürpriz yorumlar yapıldı.
1.04.2024 İspanya La Liga
SURVİVOR GİZEM'E NE OLDU, DİSKALİFİYE Mİ OLDU? Survivor Gizem Memiç kaç yaşında ne iş yapıyor, nereli?
SURVİVOR GİZEM'E NE OLDU, DİSKALİFİYE Mİ OLDU? Survivor Gizem Memiç kaç yaşında ne iş yapıyor, nereli? Survivor All Star 2024 yarışmasında sakatlıklar yaşanmaya devam ediyor. Geçen hafta oyun esnasında sakatlanan Gizem Memiç hakkında Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Sevilen yarışmacının yarışmaya devam edip etmeyeceği merak edilirken "Gizem Memiç diskalifiye mi oldu? Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?" soruları merak ediliyor. İşte detaylar...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis
Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis Mikel Arteta'nın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan İngiltere Premier Lig devi Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu için harekete geçti.
1.04.2024 Fenerbahçe
Tottenham'da Pierre-Emile Hojbjerg'e veda hazırlığı!
Tottenham'da Pierre-Emile Hojbjerg'e veda hazırlığı! Tottenham'da forma giyen Danimarkalı futbolcu Pierre-Emile Hojbjerg'in sezon sonunda takımdan ayrılabileceği öğrenildi.

Benzer Haber Etiketleri

Sakatlıklar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.