Güçsüzleşen bağışıklık sistemine doping gibi gelecek olan 22 besin
Güçsüzleşen bağışıklık sistemine doping gibi gelecek olan 22 besin Güçsüzleşen bağışıklık sistemi oldukça vahim sonuçlara sebep oluyor. Örneğin daha kolay hastalanabiliyoruz çünkü güvenlik bariyeri olarak betimlediğimiz bağışıklık sistemi incelmiş ve tüm mikrop ve bakterilere açık hale gelmiştir. İşte, merak edilen tüm ayrıntıları derledik.
16.08.2023 Alternatif Tıp
Ömrü uzatıyor! Daha uzun süre daha sağlıklı yaşamayı dileyenler için 50 besin
Ömrü uzatıyor! Daha uzun süre daha sağlıklı yaşamayı dileyenler için 50 besin Düzenli ve sağlıklı bir hayat için vücut metabolizması çok önemli rol oynar. Eğer sağlığını koruyan besinler ile beslenebiliyorsan Ömrünü uzatacak ve daha uzun süre daha sağlıklı yaşamayı dileyenler için 50 besini birlikte incelemek gerekiyor. İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.08.2023 Alternatif Tıp
Gribe ne iyi gelir, nasıl geçer? Gribe evde doğal ve bitkisel çözüm yöntemleri
Gribe ne iyi gelir, nasıl geçer? Gribe evde doğal ve bitkisel çözüm yöntemleri Kış aylarının gelmesi ile birlikte kendini gösteren grip belirtileri kişiden kişiye farklıdır. Virüslerin neden olduğu hastalık önem verilmediği taktirde daha kötü sonuçları doğurabilir. Viral bir hastalık olan grip belirtileri arasında, yüksek ateş, halsizlik, öksürük, boğaz ağrısı gibi semptomlar yer alır. Bulaşıcı olan gribi evde doğal ve bitkisel yollarla atlamak mümkündür. Bitki çayları, çorbalar, bazı meyveler gribi yenmeye yardımcı olur. Gripten korunmak için salgın yaptığı dönemlerde kalabalıktan uzak durmak ve hijyene dikkat etmek gerekir. Gribe ne iyi gelir? diyorsanız Gribe evde doğal ve bitkisel çözüm” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
21.06.2022 Sağlık
Zerdeçalın faydaları nelerdir, nasıl tüketilir? Zerdeçal çayı nasıl yapılır?
Zerdeçalın faydaları nelerdir, nasıl tüketilir? Zerdeçal çayı nasıl yapılır? Faydaları saymakla bitmeyen zerdeçal pek çok hastalığa faydası bulunurken sofralarda da kullanılır. Soğuk algınlığı, grip, enfeksiyon, vücut direncini artırma, gaz problemleri, kemik erimesi gibi hastalıklara faydası bulunur. Zerdeçal baharat olarak tüketilebildiği gibi çay şeklinde de kullanılabilir. Zerdeçalın faydaları kadar aşırı tüketiminde zararları da ortaya çıkar. Bu yüzden kullanırken dikkat edilmelidir. Yan etki oluşmaması için miktarı iyi ayarlanmalıdır. Zerdeçalın faydaları nelerdir, nasıl tüketilir? diyorsanız “Zerdeçal çayı nasıl yapılır?” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
Zencefilin faydaları nelerdir? Taze ve toz zencefil neye iyi gelir?
Zencefilin faydaları nelerdir? Taze ve toz zencefil neye iyi gelir? Faydaları saymakla bitmeyen zencefil hem sofralarda hem de tıbbi amaçla kullanılmaktadır. Toz ve taze halde tüketilebilen zencefil, mideye, kalbe, enfeksiyona kansere karşı faydaları bulunmaktadır. Günlük olarak yeteri miktarda tüketilmesi gerekir. Zencefil tüketimi arttığında sağlık açısından zararları olabilir. Limon-bal karışımı ile çay yapılan zencefilin kök hali de vardır. Yağ yakmaya yardımcı olan zencefilin zayıflatıcı etkisi de bulunmaktadır. Zencefilin faydaları nelerdir? diyorsanız “Taze ve toz zencefil neye iyi gelir?” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Bilgi
Baş dönmesi neden olur, ne iyi gelir? Baş dönerse yapılması gerekenler nelerdir?
Baş dönmesi neden olur, ne iyi gelir? Baş dönerse yapılması gerekenler nelerdir? İnsanın yaşam kalitesini büyük ölçüde etkileyen baş dönmesi ciddi sağlık problemlerinin habercisi olabilir. Genellikle açlık, yorgunluk, susuzluk ve stres nedeniyle ortaya çıkan baş dönmesine iyi gelen bazı doğal ve bitkisel besinler yer almaktadır. Belirtiler arasında mide bulantısı, göz kararması gibi semptomlar yer alır. Baş dönmesi genellikle kısa süreli ve geçicidir. Ancak uzun süreli baş dönmelerinde en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır. Baş dönmesi neden olur, ne iyi gelir? diyorsanız “Baş dönerse yapılması gerekenler” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Zencefil Çayının Faydaları Nelerdir? Nelere İyi Gelir?
Zencefil Çayının Faydaları Nelerdir? Nelere İyi Gelir? Zencefil pek çok yönden faydalı bir kök bitkidir. Öksürük, soğuk algınlığı, grip gibi pek çok rahatsızlığın tedavisine yardımcı olmaktadır. Bunun yanında sindirim ve solunum sistemi rahatsızlıklarına da oldukça iyi gelmektedir. Zencefil çayının faydaları nelerdir? Nelere iyi gelir? İşte, tüm detaylar.
28.07.2021 Yaşam
Zencefil Nedir, Nasıl Tüketilir? Zencefilin Faydaları Nelerdir, Hangi Hastalıklara İyi Gelir?
Zencefil Nedir, Nasıl Tüketilir? Zencefilin Faydaları Nelerdir, Hangi Hastalıklara İyi Gelir? İnsan sağlığına fayda sağlayan bitkiler arasında zencefil de bulunuyor. Zencefil insan vücuduna sağladığı faydalarla tüketilen bir bitkidir. Bu bitkinin ne faydası olduğu ve hangi hastalıkları iyileştirdiği merak edilen bir konudur. zencefil nedir, nasıl tüketilir? Zencefilin faydaları nelerdir, hangi hastalıklara iyi gelir? Soruları için detaylı bilgiler derledik.
25.03.2021 Sağlık
Havlıcanın Faydaları Nelerdir? Havlıcan Nasıl Kullanılır?
Havlıcanın Faydaları Nelerdir? Havlıcan Nasıl Kullanılır? Günümüzde pek çok bitki pek çok hastalık bakımından şifa olarak bilinmektedir. Bunlardan birisi de havlıcan bitkisidir. Bir kök bitki olan havlıcan baharat olarak sıklıkla tüketilmektedir. Peki, havlıcanın faydaları nelerdir? Havlıcan nasıl kullanılır? Sizlere havlıcan bitkisi hakkında merak edilenleri detaylıca açıkladık.
17.12.2020 Sağlık
Zerdeçal Çayı Nasıl Yapılır? Taze Ve Kök Zerdeçal Çayı Nasıl Demlenir?
Zerdeçal Çayı Nasıl Yapılır? Taze Ve Kök Zerdeçal Çayı Nasıl Demlenir? Günümüzde sıklıkla kullanılan ve faydaları birden çok olan zerdeçal çayı tam bir sağlık deposudur. Özellikle kullanım alanları ve faydaları bakımından oldukça öneme sahip bir çaydır. Sağlığa ve vücuda olumlu bir şekilde etki etmektedir. Sizde zerdeçal çayının faydalarını ve kullanıldığı alanları öğrenip buna göre kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. Zerdeçal çayı nasıl yapılır? Taze ve kök zerdeçal çayı nasıl demlenir, neye iyi gelir, hangi hastalıklara iyi gelir, yararları, nasıl yapılır? Gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.
6.07.2021 İçecek Tarifleri
Zerdeçalın Faydaları Nelerdir, Öksürüğe İyi Gelir Mi? Zerdeçal Nasıl Kullanılır?
Zerdeçalın Faydaları Nelerdir, Öksürüğe İyi Gelir Mi? Zerdeçal Nasıl Kullanılır? Zerdeçal, son yıllarda hem sağlık hem de güzellik anlamında en çok tavsiye edilen bitkilerden biridir. Birçok sağlık sorununa fayda sağlayan zerdeçal, oluşacak hastalıklarda da koruyucu olarak önerilmektedir. Bu bağlamda zerdeçal neye iyi gelir? Zerdeçal hangi hastalıklara iyi gelir? Zerdeçalın yararları nelerdir? Zerdeçal nasıl yapılır? Tüm bu soruların cevaplarını detaylarıyla derledik.
13.11.2020 Genel Sağlık
Ananasın Faydaları Nelerdir? Ananas Kabuğu Çayı Ve Suyu Neye İyi Gelir?
Ananasın Faydaları Nelerdir? Ananas Kabuğu Çayı Ve Suyu Neye İyi Gelir? Tropikal iklim meyvesi olarak öne çıkan ananas, aynı zamanda pek çok faydası olduğu bilinen bir meyve türüdür. Özellikle yüksek lif barındıran ananas, insan sağlığı için pek çok farklı yarar getiriyor. Peki, ananasın faydaları nelerdir? Ananas kabuğu çayı ve suyu neye iyi gelir? İşte merak edilenler.
11.11.2020 Genel Sağlık
Yeşil elma detoksu nasıl yapılır?
Yeşil elma detoksu nasıl yapılır? Elma detoksu son günlerde internet ortamında en çok aranan detoks tarifleri arasında yerini aldı. Peki, nedir bu elma detoksu, elma detoksu nasıl yapılır, elma detoksunun ne gibi faydaları vardır? Tüm bu soruları sizler için Uzman Dyt. Ayşe Tuğba Şengel açıkladı:
Sarımsak çayı nedir, sarımsak çayı nasıl kullanılır?
Sarımsak çayı nedir, sarımsak çayı nasıl kullanılır? Ender Saraç’ın önerdiği sarımsak çayı, son günlerde çok fazla popüler hale geldi. Her sabah içilmesi gereken sarımsak çayının sağlık açısından birçok faydası bulunuyor. Son günlerde oldukça popüler hale gelen sarımsak çayı ile alakalı insanlar bu soruları merak ediyor; sarımsak çayı zayıflatır mı, sarımsak çayı nasıl kullanılır? Bizde bu soruların cevaplarını sizler için araştırıp bir araya getirdik. Sarımsak çayı nedir, sarımsak çayı ne işe yarar, sarımsak çayı zayıflatır mı? İşte tüm bu soruların cevapları…
24.05.2018 Alternatif Tıp
Zencefil suyunun faydaları nelerdir?
Zencefil suyunun faydaları nelerdir? Zencefil özellikle kış aylarında soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıklar ortaya çıkınca aklımıza gelen bir besin. Oysa ki zencefilin pek bilinmeyen birçok faydası var. İltihap gidermeden, dolaşım sorunlarına, bağışıklığı güçlendirmeden zayıflamaya kadar pek çok konuda başvurulan zencefilin özelliklerini sizin için derledik.
19.04.2018 Gündem
Moringa çayı nedir, moringa çayı nasıl kullanılır?
Moringa çayı nedir, moringa çayı nasıl kullanılır? Moringa çayı son günlerde çok fazla popülerlik kazandı ve insanlar tarafından kullanılmaya başlandı. Peki nedir bu moringa çayı? Moringa çayı nasıl hazırlanır, moringa çayınının zararları nelerdir? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık. İşte moringa çayı nasıl hazırlanır sorusunun cevapları ve moringa çayının zararları ve faydaları…
16.01.2018 Diyet
Grip nasıl çabuk geçer?
Grip nasıl çabuk geçer? Havaların güneşli ama soğu halleri grip salgınını hızla arttırdı. Herkes gribi hızlı geçirmeye çalışıyor. Peki grip nasıl hızlı geçer? İşte grip olan siz değerli okuyucularımız için derlediğimiz grip geçiren öneriler.
20.03.2017 Genel Sağlık
YUNUSLARIN GEN HARİTASI  İNSANA YOL GÖSTERECEK
YUNUSLARIN GEN HARİTASI İNSANA YOL GÖSTERECEK Atlantik yunuslarının insülin direncini gözlemleyen bilim adamları, bunun şeker hastalarıyla benzerlik gösterdiğin tespit etti.
28.02.2010 Cadde
Gıdaların iyileştirici gücü
Gıdaların iyileştirici gücü Bilimsel araştırmalar özellikle kanser hastalarının tedavisinde doğru beslenmenin çok önemli bir rol oynadığını gösteriyor
15.04.2006 Pazar

Benzer Haber Etiketleri