Editörün Seçtikleri Özge Özpirinçci saçlarını Koleston'la boyadı

Özge Özpirinçci saçlarını Koleston'la boyadı

06.07.2015 - 10:38 | Son Güncellenme:

Koleston’un yeni marka elçisi Özge Özpirinçci, yeni saç rengi olarak koyu kızılı seçti.

Özge Özpirinçci saçlarını Kolestonla boyadı

Boyalı saçlar uzmanı Koleston’un yeni marka elçisi başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Özge Özpirinçci oldu. Bugüne kadar hiç boyatmadığı saçlarını Koleston’a emanet eden Özpirinçci, Koleston’un Forever Red serisindeki koyu kızıl rengiyle büyük bir değişim yaşadı.

Haberin Devamı

P&G Global Renk Danışmanı Rick Wellman ve P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki tarafından Koleston’un koyu kızıl rengi ile boyanan Özge Özpirinçci “Değişimin kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum; hayatımda asla değiştiremeyeceğim şeyler çok azdır. Son zamanlarda aynaya baktığımda hep aynı kadın olduğumu fark ettim ve yeni bir şeyler denemek istedim. Değişimin saçla başladığına inanıyorum.

Saçımız değişince duruşumuz, bakışımız bile değişiyor. Yıllardır saçlarım konusunda radikal bir karar vermek istiyordum, ama bir türlü cesaret edemiyordum. Bütün kadınlar saçlarını değiştiriyor, boyuyor, kesiyor. Bense hep aynıydım. “Değişmem Lazım” dedim ve istediğim yoğun renk için sadece Koleston’a güvendim. Saç rengimi değiştirerek kendimi baştan yarattım. Koleston’un Forever Red serisindeki koyu kızıl rengiyle kendimi daha özgüvenli, daha cesur ve daha çekici hissediyorum” diyor.

Haberin Devamı

P&G Beauty Türkiye Saç Stilisti Önder Tiryaki; “Moda sadece giyimden ibaret değil. Saç trendleri de günden güne değişiyor ve bu trendlere göre saçlar da farklı renklere dönüşüyor. Aynaya baktığında farklı bir kadın görmek isteyen Özge’nin saçlarına kızılın ona en yakışacak koyu kızıl tonunu uyguladık. Özge’nin saçları daha önce hiç boyanmadığı için koyu ve yoğun bir kızıl elde ettik. Sonuç mükemmel oldu” diyor.

İçindeki tutkulu kadını Koleston’la keşfeden Özge Özpirinçci’nin seçimi, Koleston’dan “Koyu Kızıl”… Deneme ve değişme sırası sizde!

Yazarlar