Egzersizler Dünyanın en hafif kramponunu Messi tanıttı

Dünyanın en hafif kramponunu Messi tanıttı

16.02.2011 - 17:04 | Son Güncellenme:

‘’Hafiflik hızdır’’ fikrinden ilham alan adidas, geçen yıl lanse ettiği 165 gr’lık ağırlığıyla dünyanın en hafif kramponu olan adidas F50 adiZero’nun ardından kendi rekorunu kırarak 150 gr ağırlığındaki adiZero F50 Prime’ı futbolseverlerin beğenisine sunuyor.

Dünyanın en hafif kramponunu Messi tanıttı

adiZero F50 Prime’ı ilk kez deneyen Messi; 'Yeni adiZero F50 Prime kramponlar ayağı ikinci bir deri gibi sarıyor ve en önemlisi inanılmaz derece hafifler ki bu da sahada çok daha hızlı hareket edebilmemi sağlıyor.

Haberin Devamı

Futbolda hız çok önemlidir, dolayısıyla futbolcular topu ne kadar iyi kontrol edebilir ve ne kadar hızlı olabilirlerse, rakipleri karşısında o kadar avantajlı olurlar. adidas, adiZero F50 Prime ile futbolcuların bu ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap veriyor.' diyor. Daha önceki F50’lerde olduğu gibi adiZero F50 Prime’da da kullanılan SprintSkin-adiLite TWIN adı verilen dış materyal, kramponun ağırlığının azaltılmasında en önemli rolü oynuyor.

Sentetik materyal, hem esnek hem de su geçirmez özellikte olup, kramponun ayağı mükemmel bir şekilde kavrayıp ayağın şeklini almasını sağlıyor. Yeni nesil F50 kramponların ön ve yan kısımlarında kullanılan TPU bantlar ise krampona maksimum dayanıklılık kazandırarak ayağı darbelere karşı koruyor.

Haberin Devamı

Yeni adiZero F50 Prime’daki Traxion teknolojisi de; darbe anında basıncı ayağın her noktasına eşit dağıtıyor, kontrollü hız artışı ve maksimum zemin tutuşu sağlayarak, sakatlık riskini minimuma indiriyor.

Lionel Messi, David Villa ve Emmanuel Adebayor’un tercihi dünyanın en hafif kramponu adidas adiZero F50 Prime, turuncu-siyah-beyaz ve beyaz-mavi-fuşya renk kombinleri ile adidas mağazalarında tüm futbolseverlerin beğenisine sunuluyor.

Yazarlar