Yaşam İlköğretim takımı kaza geçirdi: 4 ölü

İlköğretim takımı kaza geçirdi: 4 ölü

13.03.2008 - 00:11 | Son Güncellenme:

Futbol şampiyonası için Antalya’ya giden Elazığlı ilköğretim öğrencilerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 4 ölü

İlköğretim  takımı kaza geçirdi: 4 ölü

İller arası futbol şampiyonası için Antalya’ya giden Elazığ Yücel İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıyan Hanifi Kılıç (44) yönetimindeki minibüs, önceki gece 21.30 sıralarında Aksaray-Konya karayolu Sultanhanı beldesi yakınlarında karşı yönden gelen Selfullah Uygun’un (44) kullandığı otomobille çarpıştı.
Kazada, Uygun ile kız kardeşi Zehra Çotak (52) araçta sıkışarak öldü. Minibüste bulunan 12 öğrenci, iki öğretmen ve minibüs şoförü ile yardımcısı yaralandı. Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 12 yaşındaki Okan Tunç ile Özel Aksaray Hastanesi’ne kaldırılan beden eğitimi öğretmeni ve antrenör Mehmet Kaya (32) kurtarılamadı.
Kılıç, yardımcısı Güven Çakmak (41), okul müdürü Mehmet Kaçmaz (54), öğretmen Oral Sur, öğrenciler Fatih Çelik, Doğan Kut, Samet Gül, Kadir Canbolat, Talha Ahmet Tutar, Mustafa Duran, Ertunç Kutlu, Emre Tunç, Erhan Çınar, Emre Sur, Onur Balcıoğlu, Yavuz Poç da çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.
Şoför Kılıç, “Karşı yoldan gelen otomobil bir anda takla atmaya başladı ve bizim şeridimize geçti. Hiçbir şey yapamadım” dedi. 

Yazarlar