Sağlıklı Beslenme Parmak İzi Yöntemi'ni Dr. Emre Çiçek'e sorduk

Parmak İzi Yöntemi'ni Dr. Emre Çiçek'e sorduk

25.02.2015 - 12:04 | Son Güncellenme:

PembeNar özel röportajında kalıcı kilo vermeyi konuşuyoruz...

Parmak İzi Yöntemini Dr. Emre Çiçeke sorduk

"Parmak İzi " yöntemi ile 40 kilo verip, girdiği bunalımdan çıkarak kitap yazdığı ve yeni görüntüsü ile gören herkesi şaşırttığı haberleri ile geçen hafta medyada adından söz ettiren Ünlü Yazar Esra Pakkan'ın kilo vermesinde oldukça önemli bir rolü olan Dr. Emre Çiçek'e Parmak İzi yöntemini sorduk.

Haberin Devamı

Dr. Çiçek Parmak İzi yöntemi ile zayıflamanın kalıcı ve sağlıklı olduğunu vurgularken, "Yalnızca kilo vermek isteyenler değil, sağlıklı beslenmek isteyenlerin de Parmak İzi yöntemini kullanabileceğinini" belirtiyor.

Emre Çiçek Kimdir ?

Dr Emre ÇİÇEK Olarak Vizyonum

Botox Dolgu Ulthera-ameliyatsız yüz germe- Lazer ile leke damar varis akne tedavileri , Saç Ekimi tedavileri , zayıflama-selülit ve genel kilo verme konusunda cihaz , mezoterapi , lipoliz , metabolik balans eğitimlerimi yurtdışında dünyaca ünlü bu konularda otorite olan ünlü doktorlardan aldım .

Dr.Emre ÇİÇEK olarak çok küçük nüanslarla yaşanmışlıkların insan bedeni üzerinde yarattığı deformasyonun yerini mucizevi dönüşümlere bıraktığı uygulamalar, çağımızda beden sağlığında olduğu kadar ruh sağlığında da zayıflamanın iyileştirici ve dönüştürücü bir rolü olduğuna vurgu yapmaktayım.

Haberin Devamı

Güzelliğe yeni bir tanım kazandırmaya çalışıyorum ve bu tanımda doğallığı esas kabul ediyorum . Dr. Emre Çiçek Kliniği olarak teknolojinin medikal estetik alanında yeniden yapılandırdığı en etkin ve güvenilir , onaylı , kabul görmüş yöntemlerini dünya ile eşzamanlı olarak bünyemize katarak çağın "güzellik" anlayışına yeni bir boyut kazandırmaya öncülük etmeye gayret ediyorum.

Medikal estetik alanında yapılan yerli ve yabancı bilimsel toplantılara katılımım neticesinde belirlediğim cihazlar yeni uygulama teknikleri yeni tüm gelişmeleri kendi önderliğimdeki uzman bir kadro ile saygın hizmet anlayışını etkin ve güvenilir uygulamalarla hastalarımla buluşturuyorum.

Teknolojinin öngördüğü yeni 'estetik ' uygulamalarını destekleyen teknik donanımları lazer radyofrekans ultrasound cryolipolysis vs tıbbi cihazları bünyemize katıp ve yenilikleri takibim neticesinde her geçen gün vizyonumu genişletip bunları hastalarıma Türkiye'de ilk uygulama konusunda titizlikle davranmaya gayret ediyorum, edindiğim misyon gereğince estetik ve zayıflatma anlayışını çağdaş bir tavırla biçimlendirmeye özen gösteriyorum.

Parmak izi yöntemi Nedir ?

Parmak izi sistemi tamamen doktor kontrolünde uygulamaya konulmuş ve insanın metabolizmasını daha verimli kullanmasını sağlayan kilo düzenleyici bir programdır.

Haberin Devamı

Parmak izi beslenme programı, kişiye özel uygulanan bir zayıflama programıdır. Program sayesinde önceden edinilmiş beslenme alışkanlıkları, tamamen doğal ve sağlıklı bir şekle sokuluyor.

Metabolizmaya yönelik hazırlanan bu program ile kişi önce çeşitli sağlık kontrollerinden geçiyor, laboratuvar tahlilleri yapılıyor ve Avrupa’ da Dünya Obezite Derneğince onaylanmış bir laboratuarda sonuçlar değerlendirilerek kişinin sağlık ve bedensel durumu da göz önüne alınarak, tamamen hastaya yönelik bir beslenme ve kilo verme programı ortaya çıkarılıyor.

Aynı zamanda bu program sayesinde, kilo problemlerinin neredeyse tamamen ortadan kalktığı da gözlemlenmiştir. Şok diyetlerden uzak olan bu program, kişiye özel olduğu için öncelikle kişinin sağlık durumu düşünülerek hazırlanıyor. Bu yöntem uygulanırken kişinin metabolizma dengesinin, en verimli şekilde çalışması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Herkes bu yöntem ile zayıflayabilir mi ?

Programdaki temel amaç, kişinin tamamen kendi bünyesine uygun sağlıklı besinleri almasından geçiyor. Bu besinler sayesinde kilo vermek isteyen hasta, eski yaşantısından çok daha sağlıklı besleniyor.

Programları uygulayanların memnuniyeti; daha iyi uyuyabildikleri, sağlıklı beslendikleri ve psikolojik olarak da olumlu yönde etkilendikleri yönünde.Dolayısıyla herkeste çok başarılı oluyor.

Parmak izi yöntemi kimlere uygulanabilir?

* Sağlıklı beslenmek isteyenler,

* Sağlıklı beslenerek kilo almak isteyenler,

* Daha enerjik bir yaşam tarzına sahip olmak isteyenler içinde, uygulanmakta ve tavsiye edilmektedir.

Parmak İzi yöntemi başka hangi sağlık konularında kullanılabilinir ?

Kilo kontrolü ve sağlıklı yaşam tüm hastalıklarda temel bir düzelme sağlayacağı için genel olarak kullanılması önerilmektedir.

Yöntem sayesinde kilo vermek mümkün peki sarkmamak nasıl mümkün oluyor? Spor gerek miyor mu ?

Vücudu metabolizması yani tüm hormonları dengelenmeye başladığı için sarkmaya neden olana patolojide çok büyük oranda düzeliyor dolayısıyla da sarkma sorunu çok az ortaya çıkıyor spor ilk 3 hafta sonrası hafif yürüyüşler şeklinde programda yer alıyor

Haberin Devamı


Bu işlem ve tedavi pahalı bir tedavi midir ?

Basit bir check up maliyeti ile nerdeyse aynı fiyata sahip olan bu sistem ömür boyu kullanılacak olmasını gözönünde bulundurursak çok uygun fiyatlarda ve herkesin uygulayabileceği düzeyde bir bütçeye sahiptir.


Parmak izi yöntemi kilo vermek istemese bile sağlıklı beslenmek isteyen birinin izlemesi gereken bir yöntem midir ?

Kesinlikle evet. Metabolizmasını dengelemek daha sağlıklı daha enerjik bir yaşam sürmek isteyen insanların mutlaka tercih etmesi gereken bir sistemdir. Çünkü metabolizma denegelenince en basit bir cilt rahatsızlığınızdan tutun en ağır hastalıklarınızda bile düzelme bilimsel olarak gözlemleyebiliyorsunuz.

Parmak izi yönteminin yan etkileri var mıdır?

Kesinlikle yoktur kişiye özel tamamen kişinin tüm kan değerleri metabolizma hormon elektrolit vitamin yağ kas su değerleri alınarak uygulandığı için sadece o kişiye özeldir ve en ufak bir yan etkisi yoktur sadece karaciğer ve böbrek yetmezliği olan hastalarda uygulanmamaktadır.

Bu yöntem ile zayıflayanlara önerileriniz nelerdir? Kiloyu korumak için neler yapılmalıdır?

Ömür boyu gün içinde 3 öğün beslenmeleri ara öğünlerde su çay kahve -ki bunlar süt şeker tatlandırıcı olmadan tüketilebilir- harici birşey tüketmemeleri midelerine dokunmayacak şekilde doğal baharatları bol kullanarak beslenmeleri hazır işlenmiş gıda ve soslardan uzak durmaları gibi tamamen kişiye özel birçok öneride bulunabiliriz.

Yazarlar