Bulmacalar Sarkaç Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Sarkaç Yanıtları

Sarkaç Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Sarkaç Yanıtları

02.07.2021 - 01:48 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda en fazla karşılaşılan ve en sık çıkan sözcükler içerisinde sarkaç geliyor. Eş anlamlı olarak farklı sözcükler üzerinden bu kelimenin belli bir karşılığı bulunmaktadır. Peki, sarkaç bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada sarkaç yanıtları konusunda merak edilen bilgiler.

Sarkaç Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Sarkaç Yanıtları

Hem günlük yaşamda hem de eğitim alanında sarkaç çok fazla kullanılan bir yapı ve sözcüktür. Aynı zamanda eş anlamda olarak farklı kelime grupları üzerinden, bulmacalarda çok sık karşılaşılan bir kelime olarak öne çıkar.

Haberin Devamı

 Sarkaç 6 Harfli Bulmaca Cevabı

 Sarkaç kelimesi için 2 farklı yazılışı ile 6 harfli kelime öne çıkmaktadır. Bu bağlamda değerlendirilebilecek olan her iki kelime de bütün değişik bulmacada için ortak biçimde kullanılabilir.

 - Rakkas

 - Pandül

 Aynı anlamları taşıması ile beraber çengel veya kare ile birçok farklı bulmaca üzerinden bu kelimeleri kullanmak mümkün. Durağan bir nokta çevresinde hareketi bir şekilde ağırlığın etkisi ile salınım yapan katı cisimler sarkaç olarak bilinir. Özellikle bulmacalarda sarkaç kelimesi ile karşı karşıya kalındı vakit, bu anlam üzerinden yukarıdaki kelime değerlendirilebilir.