Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

05.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Roman kültürüyle yetişmiş üç müzisyen Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’ten oluşan Taksim Trio, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde konser verecek.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

KONSER
Roman havası
* Roman kültürüyle yetişmiş üç müzisyen Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’ten oluşan Taksim Trio, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde konser verecek. Saat 20.30’da başlayacak konserin biletleri 45, 56 ve 67 lira.
* Türkiye’nin en popüler müzik topluluklarından MFÖ, BKM’de sahneye çıkacak. Konser saat 21.00’de başlayacak. Biletler 87, 110 ve 120 lira.

SALI

KONSER
Tunus’tan yükselen ses
* Tunuslu müzisyen Emel Mathlouthi, CRR Konser Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak ve güçlü sözleriyle dikkat çeken şarkılarını seslendirecek. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri 28 ile 83 lira arasında değişiyor.
* New York merkezli indie-pop ikilisi
Cults, Babylon’da sahneye çıkıyor. 21.30’da başlayacak konserin biletleri 56 lira.

Haberin Devamı

ÇARŞAMBA

KONSER
Sahnede “rüya takım” var
* Jack DeJohnette, Joe Lovano, Esperanza Spalding ve Leo Genovese’den oluşan The Spring Quartet, İş Sanat sahnesinde konser verecek. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri 20 ve 100 lira arasında.
TİYATRO
* Yılbaşı gecesini İstanbul’da bir garajda geçiren iki yabancının hikayesini anlatan “Garaj”, Craft Tiyatro’da sahnelenecek. 20.30’da başlıyor. Biletler 25 ve 45 lira.

PERŞEMBE

KONSER
Trip-hop fanatikleri için...
* Trip-hop efsanesi Massive Attack’ten tanıdığımız müzisyen Tricky solo projesiyle İstanbul’da konser verecek. Garajistanbul’daki konser saat 20.00’de başlayacak. Biletler 56, 67 ve 132 lira.
* Ünlü kemancı Alexandru Tomescu, “Bach Before&After” konserleri kapsamında Neve Şalom Sinagogu’nda sahneye çıkacak. Saat 20.30’da başlayacak konserin bilet fiyatları 46 ile 133 lira arasında.

CUMA

KONSER
İnternet fenomenleri İstanbul’da sahnede
* Videolarını internete yükledikten sonra Youtube fenomenine dönüşen The Piano Guys topluluğu Zorlu Center PSM’de olacak. Konserin başlama saati 21.00. Biletler ise 50 ile 105 lira arasında.
* İngiliz bir anne ve Mısırlı bir babanın kızı olan Natacha Atlas çokkültürlülüğünü müziğine yansıtan isimlerden. Atlas,
CRR Konser Salonu’nda saat 20.00’de bir konser verecek. Bilet fiyatları 28 ile 83 lira arasında değişiyor.
* İstanbul’un alternatif topluluklarından Nekropsi, Salon İKSV’de bir konser verecek. Konser saat 22.30’da başlıyor. Biletler 34 ve 45 lira.

Haberin Devamı

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

FESTİVAL
Şehirde sinema şöleni
* İstanbul Uluslararası Film Festivali başladı. 20 Nisan’a kadar devam edecek festivalde film gösterimleri Atlas, Beyoğlu, Feriye, Rexx sinemalarıyla Nişantaşı City’s salonlarında ve İstanbul Modern Sinema’da gerçekleştirilecek. Lars von Trier’nin “İtiraf/Nymphomaniac” filmiyle bu yıl en iyi film kategorisinde Oscar için yarışan “Philomena/Umudun Peşinde” bugün sinemaseverlerle buluşacak.

KONSER
* Mor ve Ötesi, Jolly Joker İstanbul’da bir konser verecek. Saat 22.00’de başlayacak konserin biletleri
50 ve 110 lira.
* Leman Sam bugün KadıköySahne’de konser verecek. Saat 22.30’da başlayacak konserin biletleri 40 lira.
* Yine Kadıköy’de, Halk Eğitim Merkezi’nde usta müzisyenler Erkan Oğur ile İsmail Hakkı Demircioğlu birlikte sahneye çıkacak. Konser 20.30’da başlıyor. Biletler 34, 40 ve 45 lira.

Haberin Devamı

YARIN için program yapın

ETKİNLİK
Müzikle dans bir arada
* İki sanatçı arasında yaşanan aşk hikayesini anlatan ve müzikle dansı bir arada sunan “Duo Viola” gösterisi Akasya Acıbadem’de. Saat 14.00, 16.00 ve 18.00’de tekrarlanacak gösteri ücretsiz.
* Kadıköy Süreyya Operası’nda düzenlenecek etkinlikte genç besteciler dinleyiciyle buluşacak. “Sesin Yolculuğu” serisinin yedinci ayağı olan bu etkinlik saat 12.00’de başlayacak. Konserin biletleri 10 ve 15 lira.

MÜZİKAL
* Akdeniz ülkelerinde hayali bir gezintiye çıkan iki kız kardeşin hikayesini anlatan “Akdeniz” müzikali, Tiyatro Pera’da sahnelenecek. Temsil 18.30’da başlıyor. Biletler 24 ve 34 lira.

TİYATRO
* “6 Oyuncu Yönetmenini Arıyor” saat 17.00’de Moda Sahnesi’nde sahnelenecek. Biletler 25 ve 35 lira.

Kemer Golf & Country Club’da iki farklı etkinlik

Bu hafta sonu Kemer Golf & Country Club’da birbirinden ilginç iki etkinlik var. İsviçre’nin yatılı okulları bugün bir fuar düzenliyor. Ayrıca Atlı Spor Kulübü’nün 2014 Kış Binicilik Festivali bugün ve yarın düzenlenecek yarışlarla sona erecek.

Haberin Devamı

Festivalde final zamanı

Türkiye’de binicilik sporunun tanıtılması ve genç sporcuları teşvik amacıyla Kemer Country & Golf Club Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen 2014 Binicilik Kış Festivali, bugün ve yarın yapılacak final turnuvasıyla son bulacak. Yarışmanın birincisine sürpriz bir para ödülü verilecek. Biniciliğe ilgi duyan herkesin ücretsiz olarak izleyebileceği yarışlar 9.00’da başlayacak. Katılımcılar ayrıca turnuva ana sponsoru Audi’nin son modellerinden Audi Quattro’yla da deneme sürüşleri yapabilecek.

İsviçre’nin ünlü okulları bu fuarda

Kraliyet ailesi bireylerini, ünlü bürokratları, işadamlarını ve biliminsanlarını ağırlamasıyla bilinen ünlü İsviçre yatılı okulları bugün Kemer Golf & Country Club Orman Evi’nde bir fuar düzenleyecek. 8-18 yaş arası öğrencilere yeni imkanlar sunan okulların kurucuları arasında Jean-Jacques Rousseau, Johann Heinrich Pestalozzi ve Jean Piaget gibi isimler var. Fuara; Fransızca, Almanca, Rusça, İtalyanca ve İngilizce dillerinin ikinci dil olarak yoğun şekilde öğretildiği Le Rosey, Brillantmont International School, Lyceum Alpinum Zuoz ve Institute auf dem Rosenberg gibi önemli okullar katılacak. Clarte Eğitim Danışmanlığı öncülüğünde düzenlenen fuar saat 11.00-18.00 arası açık olacak.

Yazarlar