Dünya Boynuna kilit takıp zincirledi! Dünyayı dehşete düşüren görüntü

Boynuna kilit takıp zincirledi! Dünyayı dehşete düşüren görüntü

23.08.2023 - 11:29 | Son Güncellenme:

Kocasından ayrılmak istemesi üzerine bizzat eşi tarafından boynuna asma kilit takılıp zemine zincirlenen kadının görüntüleri dünyada infial yarattı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky eyaletinde son günlerin belki de en korkunç gelişmelerinden biri yaşandı. Komşuların duyduğu çığlık sesleri üzerine olay yerine kalabalık bir şekilde gelen polis ekibi dehşeti ortaya çıkardı. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde ekiplerin dikkatini ilk çeken şey evin camlarının ve kapılarının barikatlarla kapatılmış olmasıydı.

Haberin Devamı

Hemen bir plan yapan ekipler en sonunda bir arkadaşlarının açık olan camdan içeri girmesi üzerine karar kaldı. Evde hemen arama çalışmalarına başlayan polis kısa süre sonra gördükleri karşısında şoke oldu.

YATAK ODASINDA BULUNDU

Kırık camların üzerinden geçerek pis yatak odasına giren polis yere sabitlenmiş bir zincirle bağlanmış kadını fark etti. Hemen kadını kurtarmaya başlayan görevli aynı zamanda onu sakinleştirmeye de çalıştı.

Videoda ağlayan kadının polisten özür dilediği ve polise kendisini kaçıran kişinin anahtarlığındaki kilidin anahtarını sakladığını söylediği duyuluyor. Polis ise o anlarda elindeki baltayla kadını sabitlendiği yerden kurtardı. Daha sonra kapıları açarak arkadaşlarını içeri alan polis, meslektaşlarıyla birlikte evde detaylı bir arama yaptı.

Haberin Devamı
1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

KOCASI TUTUKLANDI

Polis tarafından yapılan açıklamada kadını zincirleyen kişinin 36 yaşındaki Moises May olduğu belirtildi ve şahsın tutuklandığı aktarıldı. Polis raporlarına göre odaya kilitlediği kadından bir çocuğu olan May adam kaçırma, birini kasıtlı olarak tehlikeye atma, terör tehdidi ve taciz suçlamaları ile karşı karşıya kaldı. New York Post tarafından yapılan haberde Moises'ın eşinden ayrılmayı kaldıramadığı için böyle bir skandala karıştığı aktarıldı. İddiaya göre May kadını zincirledikten sonra telefonunu da alarak evden kaçtı.