Dünya Dünyanın konuştuğu fenomen Tate kardeşlerin son hali! Polis ikisini de birbirine kelepçeledi

Dünyanın konuştuğu fenomen Tate kardeşlerin son hali! Polis ikisini de birbirine kelepçeledi

10.01.2023 - 16:45 | Son Güncellenme:

Romanya'daki malikanesinde yakalanan Andrew Tate ve kardeşi 'Cehennem Deliği'ne atıldı. Mide bulandırıcı suçlamalar arasında tecavüz ve zorla yetişkin filmi çekmek var.

Dünyanın konuştuğu fenomen Tate kardeşlerin son hali Polis ikisini de birbirine kelepçeledi

Google'da 2022 yılının en çok aranan kişisi olan sosyal medya fenomeni Andrew Tate ve kardeşi Tristian Tate, Balkan ülkesi Romanya'da yılbaşına birkaç gün kala şok bir operasyonla gözaltına alındı.

Haberin Devamı

GRETA İLE "BUGATTİ" TARTIŞMASI YAŞADI

İklim aktivisti Greta Thunberg'e Twitter üstünden saldıran Andrew Tate, Twitter hesabından "Bana email adresini gönder, sana araba koleksiyonumun listesini ve karbon emisyonlarının miktarını atayım" diye yazdı. Profesyonel kickboksçu mesajında ayrıca iki iki lüks arabasının motorlarına dair özellikleri paylaşarak 33 arabası olduğunu belirtti. Çevre aktivisti Thunberg ise, Tate'e verdiği yanıtla Twitter'ı kelimenin tam anlamıyla salladı: "Evet lütfen, aydınlat beni: küçük....enerjisi@işinebak.com." Thunberg'in yanıtı milyonlarca beğeni alırken, bir kullanıcı 19 yaşındaki aktivistin yanıtıyla 'Tate’i bitirdiğini' yazdı. Başka bir kullanıcı "Hiç karbon salınımı yapmadan ateşe vermek diye işte buna denir" dedi. Bir yorumda ise Thunberg’in tweetinin 'yılın tweeti mertebesine ulaştığı' ifadesi yer aldı.

Haberin Devamı

Dünyanın konuştuğu fenomen Tate kardeşlerin son hali Polis ikisini de birbirine kelepçeledi


"MATRİX TARAFINDAN SALDIRIYA UĞRADIM"

'Yılın tweet'ine karşı cevap niteliğinde bir video çeken Andrew Tate ise, başına geleceklerden habersizdi. Önünde pizza kutuları olan Tate'in bulunduğu konum, Jerry's Pizza şirketine ait kutular üstündeki adresden bulundu.
Romanya polisi tarafından malikanesinde gözaltına alınıp tutuklandı. Tate'nin polisler tarafından yakalandığı anlarda "Matrix tarafından saldırıya uğradım" cümlesini kurduğu duyuldu.

BİRBİRLERİNE KELEPÇELENDİLER

Bir ay ek gözaltısı süresi alınan Tate kardeşlerin yeni görüntüleri ise, yine dünya çapında yankı buldu. İngiliz basınında kendine yer edinen o görüntülerde, Tate kardeşlerin birbirlerinin ellerine kelepçelendiği anlar kameraya yansıdı. Romanya'da 'Cehennem Deliği' olarak bilinen hapishanede tutuklu bulunan kardeşler, organize suç, insan ticareti ve tecavüzden yargılanıyor.

Dünyanın konuştuğu fenomen Tate kardeşlerin son hali Polis ikisini de birbirine kelepçeledi

YAŞADIKLARI LÜKS HAYAT ORTAYA ÇIKTI

Tate kardeşlerin yargılandığı davada ifade veren kurbanlardan biri, şüphelilerin kendisini 24 saat zorla yetişkin film çekmeye zorladıklarını söyledi. Soruşturmayı yürüten Romen savcı, kardeşlerin birinin geçtiğimiz yılın mart ayında bir kadına tecavüz ettiğini belirtti. Savcılık ayrıca, Tate kardeşler tarafından cinsel tacize uğrayan altı kadının olduğunu kaydediyor. Tam adı Emory Andrew Tate III olan ABD Chicago doğumlu sosyal medya ikonunun gözaltına alındığı malikane, Bükreş'in eteklerindeki Pipera, Voluntari'deydi. Polislerin baskınında malikanede bir silah odası ve video sohbet stüdyosu bulundu.

Haberin Devamı

POLİS DOLARDAN YAPILMIŞ GORİL BULDU

Konforlu deri koltuklar, James Bond temalı cam gardrop ve babasına adanmış devasa bir satrant tahtası diğer detaylardı. Yüksek teknolojili güvenlik kamerası odasındaki bir başka ayrıntı da, ABD dolarlarından yapılmış bir goril figürüydü.