Dünya Kanınız donacak!

Kanınız donacak!

19.07.2014 - 13:49 | Son Güncellenme:

Kızını yatak odası kapısında saatlerce çırılçıplak bekletti, üzerinde sigara söndürdü. Daha ileri gidip çocuklara kendi idrarlarını içirdi.

Kanınız donacak

İngiltere, bu kızın yaşadığı dramı konuşuyor. Üvey annesinin yıllarca kendisine nasıl işkence yaptığını bir televizyon programında anlatan Victoria Evans, cani üvey annesini komşuya yazdığı bir mektupla tutuklattı. Mektubunda "Benim yeni annem olur musun?" yazıyordu.

Evans, "Ben 4 yaşındayken üvey annem Eunice Spry, bir kız çocuğu daha evlat edindi. Soranlara da ikimizin de öz kızı olduğunu söylüyordu. Fakat bize esir kampı işkencesi yaptı. Beni çırılçıplak soyup yatak odasının kapısında saatlerce bekletirdi. Ayakta uyuklarsam da saçlarımdan tutup yerde sürüklerdi. Üzerimde sigara söndürüyordu. Bana ve diğer kızına kendi idrarımızı içiriyordu " diyerek 20 yıla yakın yaşadığı işkence günlerini anlattı.

Sosyal Hizmetler, Eunice Spry'ın işkencelerinden haberdar olduğunda cani üvey anne çocuk istismarı suçundan hapse girdi. 2006 yılından beri hapishanede olan Spry, bu ay hapishaneden çıkıyor. Şimdi mutlu bir hayatı olan genç kadın Victoria Evans, cani üvey annesinin hapishaneden çıkıyor olmasından çok rahatsız olduğunu ifade ediyor.