Dünya 74 metresle sürekli aldatıldı! Sadakatsiz lordun karısı hayatını kaybetti...

74 metresle sürekli aldatıldı! Sadakatsiz lordun karısı hayatını kaybetti...

27.09.2022 - 14:18 | Son Güncellenme:

Kendi ilişkisi de sadakatsizlikle başlamıştı ama İngiltere'nin en şehvetli lorduyla tanıştığında 70'ten fazla kadınla aldatılacağından habersizdi. Şimdiyse 78 yaşında hayatını kaybeden markizin sıra dışı hayatı mercek altında...

74 metresle sürekli aldatıldı Sadakatsiz lordun karısı hayatını kaybetti...

Yalnızca birkaç eş, kocalarının metresi olmasına tahammül etmeye hazırdır. Kocasının 70'ten fazla metrese sahip olmasına göz yummaya istekli olan bir kadın bulmak ise neredeyse mümkün değildir. Ancak İngiltere'nin Bath şehrinin Markizi Anna, eksantrik kocası 7. Marki Alexander Thynn'in kendisini başka kadınlarla defalarca aldatmasına tahammül etti.

Haberin Devamı

SİNEMADA TANIŞTILAR

Anna Gyarmathy, matematikçi bir baba ve şair bir annenin çocuğu olarak Macaristan'da doğdu. Çocukken Fransa'ya taşındı. Anna, köhne bir sinemada bir sanat filmi izlemek için okuldan gizlice kaçtığında, Paris'te yaşayan 15 yaşında bir Macar göçmeniydi. Sinemada onu rahatsız eden bir adamdan kaçınmak için bir sıra yana kaydıktan sonra, kendini bol bir kazak giymiş dağınık bir İngiliz'in yanında otururken buldu. Bu İngiliz, seçkin sanat kolejinde eğitim almakta olan 26 yaşındaki Alexander Thynne'ydi ve kahve içmeye davet ederek genç kızın kalbini fethetti. Birkaç ay içinde, birlikte Alexander'ın Jaguar marka lüks otomobiliyle Güney Amerika'da bir yıl boyunca seyahat etmek için ikna olmuştu bile.

Haberin Devamı

TAM 74 METRES

Çapkın lord 37 yaşına geldiğinde, oyunculuk kariyerinde Anna Gael adını kullanan Anna Gyarmathy ile hayatını birleştirdi. Ancak bu evlilik, hayatına pek çok kadın girmesini engellemedi. Britanya'nın en renkli aristokratları arasında başı çeken Bath Lordu Alexander, İngiltere'nin "en şehvetli lordu" olarak anıldı. Hayatı boyunca çok eşli olarak yaşadı ve 74 metresi vardı. Devasa malikanesini erotik fotoğraf ve resimlerle dekore etti.

74 metresle sürekli aldatıldı Sadakatsiz lordun karısı hayatını kaybetti...

ÇOCUKLARI BABALARI VE DADILAR BÜYÜTTÜ

Alexander ve Anna'nın iki çocuğu oldu. Çift, Anna'nın zamanının çoğunu Paris'te geçirdiği ve kocasını eksantrik arayışlarını takip etmekte özgür bıraktığı bir anlaşmaya vardı. Çocuklar büyük ölçüde babaları ve dadıları tarafından büyütüldü, anneleri onları çok seven ama uzakta yaşayan bir teyze gibi ziyarete geldi.

YABANCILARDAN MEKTUPLAR ALDI

1972'de New York Times'a verdiği röportajda Anna şöyle demişti:

Bu alışılmadık bir anlaşma ve bu konuda her türlü eleştiriyi aldım. Şimdi bile bana saldıran yabancılardan mektuplar alıyorum. Ama kocam nasıl yaşadığımı anladı. Kimse için hayatımı feda edemezdim.

Alexander Thynn, koronavirüs nedeniyle yaşadığı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybettiğinde milyonlarca sterlinlik servetini kime ya da kimlere bırakacağı merak konusuydu. Ancak o, 74 metresini hayal kırıklığına uğratarak servetini 50 yılı aşkın karısı olan Anna Gael'e bıraktı.

74 metresle sürekli aldatıldı Sadakatsiz lordun karısı hayatını kaybetti...

"400 YILLIK SOYU MAHVEDECEKSİN"

Eski bir oyuncu olan Anna Gael'in, eşinin çok eşli yaşamına nasıl tahammül ettiği Britanya'da hep merak konusu oldu. Ancak Anna, söz konusu oğlu olduğunda çok daha isyankar ve tahammülsüzdü. 10 bin dönümlük arazisi, vahşi yaşam parkı ve 150 milyon sterlinlik servetiyle Longleat'in varisi olan oğlu Ceawlin'e karşı bu kadar anlayışlı değildi. Oğlunun, bir petrol kıralının yarı Nijeryalı kızı olan Emma McQuiston ile evlenerek '400 yıllık soyunu' mahvedeceğinden korkan Anna Gael, ona bu evlilikten emin olup olmadığını sordu.

74 metresle sürekli aldatıldı Sadakatsiz lordun karısı hayatını kaybetti...

Haberin Devamı

OĞULLARININ DÜĞÜNÜNE İKİSİ DE GİTMEDİ

Ceawlin ile evlendikten sonra Weymouth soyadını alan Emma, 2013'te İngiltere'nin çok izlenen dans yarışması Strictly Come Dancing'e katılarak ün kazandı. 2020'de 87 yaşında Kovid testi pozitif çıktıktan sonra zatürreden ölen Bath Lordu, çiftin düğününe katılamadı. Karısı Anna da başka bir daveti kabul ettiklerini iddia etti ve oğlunun düğünü için orada değildi.

Ceawlin'in, çocuğun annesinin ırkçılığına maruz kalmasını önlemek için, onu görmesini engellediği söylendi. Anna ise ırkçı olduğunu reddetti ve gelinine karşı "kesinlikle hiçbir garezi" olmadığını ileri sürdü. Anna, 78 yaşında, hayatının büyük bölümünü geçirdiği ve çok sevdiği Paris'te hayata gözlerini yumdu.