Ege'Güzel İzmir’i, halkla birlikte yöneteceğiz'

'Güzel İzmir’i, halkla birlikte yöneteceğiz'

11.11.2018 - 23:28 | Son Güncellenme:

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bayındır 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, ‘Tercihli Bağımsız’ olarak aday olduğunu açıkladı.

Güzel İzmir’i, halkla birlikte yöneteceğiz

Op. Dr. Bayındır, “Halka ve Hakk’a bağımlı, partiler üstü ve tarafsız olarak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayım” dedi. Halk için sadece doktorluk yapmanın kendisine yeterli gelmediğini belirten Bayındır, “Bu amaç ile 2002 den beri üst üste beş defa milletvekilliği seçimlerine aday ve aday adayı olarak katıldım. Hekimlik, idarecilik ve siyaset hayatımda elde ettiğim birikim ve tecrübelerimi, güzel İzmir’in sorunlarını çözmek için kullanmak istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Proje üretim merkezi

Her ilçede Proje Üretim Merkezleri (PÜM) kuralacağını anlatan Bayındır, “Burada halkımızın aklını kullanacağız. Farklı konularda birer masa oluşturulacak. Bu masalardaki ekipler, o ilçenin kendi alanındaki bütün sorunlarını toplayıp çözüm için herkesten tek tek fikir alacak” dedi.

KEŞFETYENİ
Dünyanın en zengin üçüncü insanı evleniyor! Venedik'i resmen kapattı
Dünyanın en zengin üçüncü insanı evleniyor! Venedik'i resmen kapattı

Cadde | 23.06.2025 - 15:43

Milyarder Jeff Bezos ve gazeteci Lauren Sanchez, İtalya’nın Venedik kentinde milyon dolarlık düğünleri için geri sayıma başladı.

Yazarlar