EgeKübra hayaline kavuştu

Kübra hayaline kavuştu

24.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Gönen İlçesi’nde evinde ziyaret ettiği kas hastası 23 yaşındaki Kübra Kasap’ın hayalleri bir bir yerine getiriliyor.

Kübra hayaline kavuştu

Ramazan Ayı’nda iftarlarına konuk olan Başkan Yücel Yılmaz ile sohbet eden Kübra, İstanbul Eyüp Sultan’da gezmeyi, yürümeyi, gelinlik giymeyi ve fizik tedavi olmayı hayal ettiğini söylemişti. Başkan Yılmaz’ın, Kübra’nın hayallerini gerçekleştirmek için verdiği söz üzerine Büyükşehir ekipleri, Kübra ve ailesini İstanbul’a götürdü.
Eyüp Sultan, Sultan Ahmet, Ayasofya ve Büyük Çamlıca Camii’nde yeniden yürüyebilmek için dua eden Kübra, “Yücel başkanımı çok seviyorum, onu sayesinde de çok mutlu oldum. İnşallah onun sayesinde de şifa bulacağım” dedi.

KEŞFETYENİ
Bu kez rotası Miami oldu! Eski Survivor yarışmacısından olay tepki
Bu kez rotası Miami oldu! Eski Survivor yarışmacısından olay tepki

Cadde | 04.05.2025 - 09:09

Mauro Icardi ile sevgilisi China Suarez'in aşkı doludizgin devam ediyor. Çift bu kez Miami'ye gitti.

Yazarlar