Eğitim Bakır Nikel Ve Çinkodan Oluşan Gümüş Görünüşünde Bir Alaşım Nedir?

Bakır Nikel Ve Çinkodan Oluşan Gümüş Görünüşünde Bir Alaşım Nedir?

28.04.2021 - 14:53 | Son Güncellenme:

Bakır nikel ve çinkodan oluşan gümüş görünüşünde bir alaşım, eski zamanlarda oldukça sıklıkla kullanılan bir alaşımdır. Son derece kaliteli bir yapıya sahip olan bakır nikel ve çinkodan oluşan gümüş görünüşünde bir alaşım nedir sorusunu sizin için tüm detaylarıyla derledik.

Bakır Nikel Ve Çinkodan Oluşan Gümüş Görünüşünde Bir Alaşım Nedir

Bakır nikel ve çinkodan oluşan gümüş görünüşündeki alaşım hakkında bilgi edinmek isteyen insanların sayısı bir hayli fazla olup bu kişilerin sayısı sürekli olarak artmaya devam etmektedir. Bu bakımdan hakkında bilgi verilmesi gerekli olan konular arasında yer almaktadır.

Haberin Devamı

Bakır Nikel ve Çinkodan Oluşan Gümüş Görünüşünde Bir Alaşım Nedir?

Bakır, nikel ve çinkodan oluşan gümüş görünüşünde bir alaşım nedir şeklindeki sorunun yanıtı FAKFON olmaktadır. Şimdi dilerseniz biraz fakfon kavramı ile alakalı olarak bilgi sahibi olmaya çalışalım.

Fakfon kelime anlamı olarak; bakır, nikel ve çinkodan meydana gelmiş olan, gümüşe benzeyen bir görünüme sahip olup, kuyumculuk sektöründe de kullanılmakta olan bir alaşım türüdür. FAKFON, Fransızca kökenli bir terim olarak kullanılmaktadır. Bakır, nikel ve çinkodan oluşan gümüş görünüşüyle dikkat çeken alaşıma verilen bir isimdir.