Eş Anlamlı Kelimeler Zayıf Eş Anlamlısı Nedir? Zayıf Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler

Zayıf Eş Anlamlısı Nedir? Zayıf Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler

03.05.2021 - 04:36 | Son Güncellenme:

Zayıf sözcüğü pek çok alanda yaygın olarak kullanılan kelimeler arasında bulunuyor. Zayıf kelimesinin anlamı pek çok kişi tarafından biliniyor. Zayıf sözcüğünün eş anlamları da kişilerce araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Zayıf eş anlamlısı hakkında pek çok birey araştırma yapabiliyor. Zayıf eş anlamlısı nedir? Zayıf kelimesinin eş anlamı olan sözcüklerle ilgili olarak sizler için zayıf kelimesinin eş anlamlarını içeren detayları derledik.

Zayıf Eş Anlamlısı Nedir Zayıf Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler

Zayıf kelimesinin yerine kullanılan çok fazla sayıda sözcük bulunuyor. Aciz, çelimsiz ve güçsüz sözcükleri zayıf sözcüğü yerine tercih edilebilecek kelimeler arasında yer alıyor.

Zayıf Eş Anlamlısı Nedir?

Zayıf herkesin anlamını bildiği kelimelerden biridir. Anlamı bilinen zayıf kelimesinin, eş anlamları arasında birçok kelime bulunuyor. Aciz ve güçsüz sözcükleri zayıf kelimesinin yerlerine kullanılabilen sözcük türleridir. Zayıf kelimesinin yerine kişiler, güçsüz kelimesini de tercih edebilir. Birbirlerinin yerine kullanılan zayıf ve güçsüz kelimeleri eş anlamlı kelimelerdir.

Zayıf Kelimesinin Eş Anlamı Olan Sözcükler

Zayıf kelimesinin eş anlamı olan sözcüklerden biri de sıska kelimesidir. Sıska ve zayıf kelimeleri aynı anlamda olan kelimelerdir.