Eğitim Holder Ne Demek, Türkçesi Nedir? Holder Ne İşe Yarar?

Holder Ne Demek, Türkçesi Nedir? Holder Ne İşe Yarar?

26.07.2022 - 01:32 | Son Güncellenme:

Holder İngilizce içerisinde geçen kelimelerden biridir. Günümüzde Türkçede de yer alan bu kelimenin birden fazla anlamı bulunmaktadır. İsim olarak anlamları kap ya da tutacak olarak çevrilmektedir. Bir şeyin kulbu olarak da nitelendirilmektedir. Holder kelimesi aynı zamanda hamil ya da elimde bir şey bulunduran kimse şeklinde de anlam bulmaktadır. Kişiler cümle içerisindeki yerine ve diğer kelime kullanımlarına göre tercih etmektedir. Holder ne demek, Türkçesi nedir ve holder ne işe yarar sizler için derledik.

Holder Ne Demek, Türkçesi Nedir Holder Ne İşe Yarar

Herhangi bir eşyanın kulbu olarak da nitelendirilmektedir. Sahip ve duy anlamlarına gelen bu kelimenin kullanılan oldukça fazla kelime anlamı bulunmaktadır. Holder kelimesi cümle içerisinde şekillenmektedir.

Haberin Devamı

 Holder Ne Demek ve Türkçesi Nedir?

 Holder kelimesi isim anlamı olarak kulp anlamına gelmektedir. Aynı zamanda hamil ve bir şeyi elinde tutan kişi olarak da ifade edilir.

 Holder Ne İşe Yarar?

 Holder kelimesi Türkçe içerisinde bir şeye sahip olan ve onu elinde tutan kimse olarak çevrilmektedir. Genellikle İngilizce içerisinde geçen bu kelime Türkçede de kulp anlamı taşımaktadır.