Eğitim How Old Are You Sorusuna Nasıl Cevap Verilir?

How Old Are You Sorusuna Nasıl Cevap Verilir?

16.05.2021 - 04:08 | Son Güncellenme:

İngilizcede bazı kalıp sorular bulunmaktadır. Bunları bilmek, yabancı dil konuşurken insanların işine yaramaktadır. İngilizcede en fazla kullanılan sorulardan biri de How old are you? sorusudur. How old are you sorusuna nasıl cevap verilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

How Old Are You Sorusuna Nasıl Cevap Verilir


İngilizceye yeni başlayanlar ve sıfırdan öğrenmek isteyenlerin en sık duyduğu sorulardan biri de how old are you sorusudur. Bu sorunun anlamı İngilizce öğrenmek isteyenler tarafından sıklıkla araştırılmaktadır.

How Old Are You sorusuna Nasıl Cevap Verilir?

İngilizce öğreniyorsanız how old are you sorusunu mutlaka duymuşsunuzdur. Bu sorunun Türkçe karşılığı kaç yaşındasınız demektir. Bu soruya nasıl cevap verileceği de merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Yeni tanıştığınız biri size how old are you sorusunu yönlendirebilir. Bunun yanı sıra siz de İngilizce olarak bu soru ile karşınızdakine yaşını sorabilirsiniz. Bu soruya nasıl cevap verileceği de insanlar tarafından merak edilmektedir.

How old are you sorusuna I am fifteen years old olarak cevap verebilirsiniz. Burada sayı gelen yere kendi yaşınızı getirerek soruyu cevaplamanız mümkündür. Verilen örnek cümlede ben 15 yaşındayım denmektedir.