Eğitim Taş Devri Karakterleri, İsimleri Ve Özellikleri Nelerdir?

Taş Devri Karakterleri, İsimleri Ve Özellikleri Nelerdir?

07.01.2022 - 15:45 | Son Güncellenme:

Televizyonlarda çocuklar için hazırlanan birçok çizgi film bulunuyor. Çizgi filmler arasında bulunan taş devri, herkesin izlediği çizgi filmler arasındadır. Taş devri çizgi filmini izlemeyenler detaylı araştırmalar yaparak karakterleri hakkında bilgi toplamak istiyor. Taş devri karakterlerinin isimleri izlemeyen oyuncular tarafından öğrenilmek isteniyor. Taş devri karakterleri, isimleri ve özellikleri nelerdir? Taş devri hakkında merak edilen tüm detayları derledik.

Taş Devri Karakterleri, İsimleri Ve Özellikleri Nelerdir

 Çocukların en sevdiği çizgi filmler arasında birçok farklı çizgi film bulunuyor. Taş devri de izlenen çizgi filmler arasındadır. Taş devri çizgi filminde bulunan karakterler arasında Fred Çakmaktaş, Bambam ve Çakıl Çakmaktaş bulunuyor.

Haberin Devamı

Taş Devir Karakterleri, İsimleri ve Özellikleri Nelerdir?

Eski zamanlarda gösterilen çizgi filmler günümüzde tekrar izlenebiliyor. Çizgi filmler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler arama motorlarını kullanarak tüm bilgilere ulaşabiliyor. Taş devri, herkesin çok sevdiği ve mutlaka en az bir kere izlediği bir çizgi filmdir. Etkisi oldukça fazla olan taş devri çizgi filminde farklı karakter tipleri bulunuyor.

Taş devri karakterlerinin taşıdığı bazı özellikler de bulunuyor. Fred Çakmaktaş, taş devri çizgi filminin baş rolü olarak biliniyor. Aile babası olan Fred Çakmaktaş'ın evli olduğu kişi de Wilma Çakmaktaş'tır. Taş Devri'nde yer alan karakterler her zaman farklı özelliklere sahip olmuştur. Her karakterin kendine ait bir görünüşü ve seslendirmesi bulunuyor. Taş Devri çizgi filminde bulunan karakterler şu şekilde sıralanabilir; 

Haberin Devamı

Fred Çakmaktaş - Ana karakter

Wilma Çakmaktaş - Fred'in Eşi

Çakıl Çakmaktaş - Kızları

Dino - Evcil Dinazorları

Bebek Puss - Kedi

İnci Slaghoopie - Vilma'nın annesi

Jemina Sertkaya - Fred'in Halası

Barni Moloztaş - Freed'in Komşusu

Beti Moloztaş - Barni'nin Eşi

Bambam Moloztaş - Bebekleri

Hoppi - Ev canlısı