23.09.2017 - 13:00 | Son Güncellenme:
Kaçırılıp seks kölesi olarak kullanıldığını iddia eden genç model kızdı: Bana inanmayanlar utanacak
Posta'nın haberine göre fotoğraf çekimi bahanesiyle İtalya'nın Milano kentine davet edilen ve orada da kaçırılıp seks kölesi olarak kullanıldığını iddia eden genç model kendisine inanmayanlara cevap verdi: "Yaşadığım altı günü bütün ayrıntılarıyla anlatacağım."
Bir çocuk annesi 20 yaşındaki Chloe Ayling adlı İngiliz model, geçtiğimiz temmuz ayında çekim için Milano'ya gitti. Ayling, burada tuzağa düşürülüp kaçırıldığını ve altı gün boyunca seks kölesi olarak kullanıldığını iddia etti.
Ülkesi İngiltere'ye döndükten sonra da bazı kişiler tarafından "şöhret olmak, adını duyurmak için yalan söylüyor" denilerek anlattığı her şey şüpheyle karşılanmıştı.
Chloe Ayling de bütün bunlara cevap olarak bir kitap yazıp yaşadığı kabus gibi altı günle ilgili bütün detayları anlatacağını söyledi.
Kaçırıldığı süre boyunca sürekliği ağladığını ve hayatı için endişe ettiğini söyleyen Chloe Ayling "Şimdi de insanlar beni şöhret peşinde dikkat çekmeye çalışan biri olarak lanse ediyorlar. Ben sadece bir insanım ve bütün olup bitenleri arkamda bırakıp korkulardan ve endişelerden uzak bir hayat yaşamak istiyorum" diye konuştu.
Chloe Ayling "Bir insan hakları savaşçısı değilim ama benim durumuma düşebilecek başka insanlara yardım etmek istiyorum" dedi.
Genç modelin kaçırılması iddialarıyla ilgili olarak 30 yaşındaki Lukasz Pawel Herba adında bir Polonyalı gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Ayling'in yaşadıklarını anlattığı kitabın gelecek yıl piyasaya çıkarılması planlanıyor.
11 Temmuz’da çekim bahanesiyle Milano’ya getirilen Ayling, buluşma yerinde bayıltılarak önce boş bir iş yerine, sonra da tenha bir mekâna götürülmüştü.
Bir hafta kelepçeli tutulan kadının fotoğrafları porno sitelere yüklenmişti.
Kendilerini “Black Death” (Kara Ölüm) grubu olarak tanıtan çete, çocuğu olduğunu öğrenince modeli serbest bırakmıştı.
?Genç modeli kaçıranlar, 300 bin dolar fidye istemiş aksi halde internette “açık artırmayla satma” tehdidinde bulunmuştu.