22.07.2013 - 10:27 | Son Güncellenme:
Kıbrıs Girne’de Osmanlı Mimarisi ile bilinen Savoy Ottoman Otelin’de Bayramın 2'nci günü Havvayi Fişek gösteri ile başlayan geceye Sezen Aksu şarkıları Bayrama damgasını vurdu.MİLLİYET MAGAZİN SERVİSİ
Fahir Atakoğlu önderliğinde başlayan orkestra eski ve yeni parçaları ile bin 400 konukla hep bir ağızdan seslendirdiler.
Yakın dostu Emel Müftüoğlu'nun konuklar arasından sahneye çağırarak beraber şarkı söylediler.
Konuklar arasında Koç ailenin dünürlerinden Ahu Tuğbay’da vardı.
Sezen Aksu geçtiğimiz haftalarda Annesi Şehriban Yıldırım rahatsızlanması ile İzmir Alsancakdaki baba evini hemşiresi ve Doktoruyla Hastaneye çevirdiğini devamlı İzmir de Annesinin başında olduğunu söyledi.
Yine yakın zamanda Sezen Aksu'nun İzmir Karaburun Mordoğan da ilçesindeki ev işlerini yapan 22 yıllık Emektarım dediği çalışanını ani kalp krizi ile kaybetmesi minik serçeyi çok etkilemiş, "Bu ara her şey üst üste geliyor. Allah beterinden korusun. 6 kilo üzüntüden verdim hiç yemek yemiyorum" dedi.