Gündem3 çocuk annesi bayram dönüşü feci şekilde can verdi

3 çocuk annesi bayram dönüşü feci şekilde can verdi

24.04.2023 - 12:52 | Son Güncellenme:

Antalya’da iki otomobilin çarpıştığı kazada, ailesiyle birlikte bayram ziyaretinden dönen 3 çocuk annesi Nefike Kıvılcım (46), hayatını kaybetti. Kazada, 4 kişi de yaralandı.

3 çocuk annesi bayram dönüşü feci şekilde can verdi

Antalya'nın Finike ilçesinde yakınlarını bayramda ziyaret eden Kıvılcım ailesi, dün memleketleri Denizli'ye gitmek için otomobille yola çıktı. Erkan Kıvılcım'ın kullandığı 06 AF 0101 otomobil, saat 11.00 sıralarında Finike- Elmalı kara yolu Avlan Gölü yakınlarına geldiğinde yolun tek şeride düştüğü noktada karşı yönden gelen 07 AGD 032 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen otomobille çarpıştı.

Haberin Devamı

İhbar üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobilin ön koltuğunda sıkışan 3 çocuk annesi Nefike Kıvılcım'ı çıkardı. Aynı otomobilde bulunan Erkan Kıvılcım ve Şafika Kıvılcım ile diğer otomobilde bulunan Nadir Çakır ile Salih Açar ile birlikte Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nefike Kıvılcım, kurtarılamadı.

DENİZLİ'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından Nefike Kıvılcım'ın cenazesi, kardeşi Sercan ve arkadaşı tarafından sabah saatlerinde teslim aldı. Kıvılcım'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Bereketli köyüne götürüldü.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar