Gündem Beyaz Show'un bu akşam ki konukları kim?- 18 Mart 2016

Beyaz Show'un bu akşam ki konukları kim?- 18 Mart 2016

17.03.2016 - 16:48 | Son Güncellenme:

Beyaz Show'da bu akşam eğlenceli dakikalar izleyenleri bekliyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi Beyaz Show 18 Mart 2016 Cuma günü Şeytan Tüyü filminin başrol oyuncularını konuk edecek. Peki Beyaz Show yeni bölümdeki tüm konukları kim? İşte ayrıntılar..

Beyaz Showun bu akşam ki konukları kim- 18 Mart 2016

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Şeytan Tüyü" filminin başrol oyuncuları konuk oluyor.

Haberin Devamı

Kubat, Güven Kıraç, Şükran Ovalı, Mustafa Üstündağ ve Larissa Gacemer bu hafta Beyaz Show'da! Beyaz Show 18 Mart Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de! Beyaz Show bu hafta yine gümbür gümbür Bir programla geliyor.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü yorumcu Kubat, "Şeytan Tüyü" filminin başrol oyuncuları Güven Kıraç, Mustafa Üstündağ, Şükran Ovalı ve sempatik oyuncu Larıssa Gacemer konuk oluyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!

Beyaz Show 18 Mart Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de! Sakın kaçırmayın!

BEYAZ SHOW HAKKINDA

Beyaz Show, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı; 6 Aralık 1996'dan beri Cuma geceleri Kanal D'de (2000-2001 Star TV) canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Haberin Devamı

Ömer Karacan'ın kurduğu Radyo Klas'tan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu İstanbul'a düştü. Burada, "Gece Tavuğu" adlı programla profesyonel yayıncılığa başladı ve geniş bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Yine Karacan tarafından, 1995'te kurulan Number One TV'ye geçen Öztürk'ün yıldızı burada parladı. Webcam aracılığıyla stüdyodan, "Beyaz" adıyla canlı yayın yapmaya başladı. Programında yüzü görünmeden, karanlık bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 90'lı yılların ortalarında, kariyerinde radyoculukla başlayan bu süreç, televizyon programları ve stand-up gösterileriyle devam etti.

Number One TV'de geçirdiği uzunca bir zamandan sonra, başka bir televizyon programı için Kanal 6'ya geçti. Ancak, Öztürk'ün 1996 yılında Kanal D'ye geçmesi ile birlikte "Beyaz Show" adlı talk-show programını sunmasıyla birlikte ülke çapında tanınmıştır ve 6 Aralık, 1996 tarihinde programının ilk bölümüyle ilk konukları Hande Ataizi ve o günlerde Atv'de Gece Kuşu adlı talk-show'u sunan Okan Bayülgen'di. Beyaz Show, komedi ve eğlence unsurlarını da içermesiyle Türk halkı tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Programda kısa film tadında skeçler çekmiştir ve programa telefon ile bağlanmak mümkündür. Ayrıca telefonla programa katılan ünlüler de olmuştur. Best Model of Turkey ve yetenek yarışmaları birincileri programa çıkartılmıştır. Stüdyo yaklaşık 50 kişilik bir kapasiteye sahipti. Genellikle bir kişi konuk alınıyordu ya da en fazla üç kişi konuk alınıyordu. Gelen ünlülere absürt şakalar da yapmaktadır.

Haberin Devamı

Programa katılan bazı konuklar;

Hande Ataizi
Okan Bayülgen
Cüneyt Arkın
Aşkın Nur Yengi
Meltem Cumbul
Nazan Öncel
Mehmet Ali Erbil
Barış Manço
Cem Yılmaz
Yonca Evcimik
Kubat
Demet Akbağ
Yaşar
Sertap Erener
Kenan Doğulu
Hülya Avşar
Ümit Besen
Ebru Gündeş
Metin Arolat

Beyaz Show 18 Mart Fragmanı