GündemCHP eski ilçe başkanı son yolculuğuna uğurlandı

CHP eski ilçe başkanı son yolculuğuna uğurlandı

07.08.2023 - 19:18 | Son Güncellenme:

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde kongrede kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren eski CHP ilçe başkanı Faruk Özdemir (61), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk cenaze namazına katılamaması nedeniyle kılınan ikinci cenaze namazının ardından toprağa verildi.

CHP eski ilçe başkanı son yolculuğuna uğurlandı

Dün, Korkut Ata Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi'nde mevcut İlçe Başkanı Cemal Emir ile eski ilçe başkanı Faruk Özdemir, aday olarak başkanlık için yarıştı. Konuşmasının ardından yerine oturan Özdemir ve Emir arasında tartışma yaşandı. Özdemir, tartışmanın ardından kalp krizi geçirdi. Salonda yapılan ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırılan Özdemir, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

CHP eski ilçe başkanı son yolculuğuna uğurlandı

Faruk Özdemir için bugün Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özdemir'in ailesi, yakınları ve partililer katıldı. Özdemir'den önce vefat eden 3 kişinin cenaze namazı kılındı. Kılıçdaroğlu gelmeden önce Özdemir için de cenaze namazı kılındı. Kılıçdaroğlu'nun gelmesinden sonra Özdemir için ikinci kez cenaze namazı kılındı. Özdemir'in cenazesi, daha sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

CHP eski ilçe başkanı son yolculuğuna uğurlandı
KEŞFETYENİ
Aylardır beklediği oğluna kavuştu! 'Hoş geldin Pamir'
Aylardır beklediği oğluna kavuştu! 'Hoş geldin Pamir'

Cadde | 12.06.2025 - 12:23

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Sahra Işık Aybirdi, bugün anne oldu.

Yazarlar