Gündem Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oğlunun hikayesi...

Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oğlunun hikayesi...

03.07.2020 - 16:24 | Son Güncellenme:

Doya Doya Moda'nın bugün sezon finali gerçekleşti. Yarışmanın şampiyonu Betül Böçkün oldu. Gözyaşlarına boğulan Betül hakkındaki bilgiler gündem oldu. Peki, Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında ve nereli Oğlunun hikayesi...

Doya Doya Moda'nın 1. sezonu gerçekleşti. Bugünkü yapılan final sonrası şampiyon belli oldu. Yarışmada 50 bin TK'lik ödülü kazanan isim Betül oldu. Betül'ün şampiyonluğu sonrası hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

BETÜL BÖÇKÜN KİMDİR?

Ocak ayında Doya Doya Moda yarışmasına dahil olan Betül Böçkün'ün hayatına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kuaförlük yapan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen Betil Böçkün, aslen Bingöllü olduğunu belirtmişti.

Doya Doya Moda'nın sempatik ismi Betül Böçkün, haftalar sonra ölen oğlu ve konuşmadığı ailesiyle ilgili ilk kez konuşmuştu. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun da vefat ettiğini dile getirirken o anlarda tüm stüdyo uzun süre gözyaşı döktü.

Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti.

Haberin Devamı

2 kardeş olduklarını ve bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, annesiyle babasının ayrılması sonrası 17 yaşındayken annesine bilinmeyen numaralar üzerinden ulaşıp görüştüğünü ifade etti.