Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

18.12.2017 - 15:32 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. bölümüyle izleyicisinin nefesini kesti. ATV'nin soluksuz izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı için izleyiciler arayışta...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle yine fırtına gibi esti. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 86. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 85. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden almıştır. Zeynep'in ölümünün arkasından Nevzat'ın çıkması Hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan'ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır. Yüzleştiği gerçekle yıkılan Hızır'ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır.

Bu yüzden Ekrem başta olmak üzere tüm masa üyeleri kendilerini kurtarmak için harekete geçerler. Masanın Hızır'dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olacaktır. Kurduğu oyunda asıl köşeye sıkışan Nevzat'ın ise başına geleceklerden nasıl kurtulacağı merak konusudur.