Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde şoke eden olay!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde şoke eden olay!

08.11.2016 - 14:47 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. ATV ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde şoke eden olay

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölüm ile ekrana geldi. ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her Salı saat 20:00'de ATV ekranlarında izleyici ile buluştu...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 47. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Daha fazla ölümün sorumlusu olmak istemeyen Hızır, dostunu düşmanını karıştırır hale gelir.

Daha fazla ölümün sorumlusu olmak istemeyen Hızır, dostunu düşmanını karıştırır hale gelir. Masayı bulandırmak adına hareket eden Özkan ise amacına ulaşmış herkesin birbirine şüpheli gözlerle bakmasını sağlamıştır. Masanın üyeleri Gülmezlere ulaşma niyetiyle pusu kurma derdindeyken Ünal yine büyük lokmanın peşindedir. İçerideki haini bulmak için başka bir hainle masaya oturmak zorundadır; çünkü bu saatten sonra gerçek haini bir tek hainleri doğuranlar bilebilir… Yapılan görüşme sonucunda Gülmezlerin arkasındaki güç belirginleşir. Ancak edinilen bilgiler ölümlerin son bulmasına yetmeyecek, sıradaki eylem çok büyük olacaktır.

Haberin Devamı

Bu savaşta bir oğul kaybeden Salih Gülmez'in hedefinde ise bu kez Hızır ve Ünal vardır. Gülmezlerin sevdiklerine vereceği zarardan endişe eden Ceylan da tek başına tehlikeli kararlar alır ve harekete geçer. Daha fazla ölümün sorumlusu olmak istemeyen Hızır, dostunu düşmanını karıştırır hale gelir.

Masayı bulandırmak adına hareket eden Özkan ise amacına ulaşmış herkesin birbirine şüpheli gözlerle bakmasını sağlamıştır. Masanın üyeleri Gülmezlere ulaşma niyetiyle pusu kurma derdindeyken Ünal yine büyük lokmanın peşindedir. İçerideki haini bulmak için başka bir hainle masaya oturmak zorundadır; çünkü bu saatten sonra gerçek haini bir tek hainleri doğuranlar bilebilir… Yapılan görüşme sonucunda Gülmezlerin arkasındaki güç belirginleşir. Ancak edinilen bilgiler ölümlerin son bulmasına yetmeyecek, sıradaki eylem çok büyük olacaktır. Bu savaşta bir oğul kaybeden Salih Gülmez'in hedefinde ise bu kez Hızır ve Ünal vardır. Gülmezlerin sevdiklerine vereceği zarardan endişe eden Ceylan da tek başına tehlikeli kararlar alır ve harekete geçer.