Gündem Her satırı korkunç... Çöpte bulduğu bebek sonunu getirdi!

Her satırı korkunç... Çöpte bulduğu bebek sonunu getirdi!

11.04.2019 - 09:18 | Son Güncellenme:

2010'da canice öldürülen Mürüvvet Yaradılmış’ın katili, bebekken çöplükte bularak evlatlık edindiği Okan Yaradılmış’ın tanıştırdığı emlakçı Ömür G. çıktı.

Her satırı korkunç... Çöpte bulduğu bebek sonunu getirdi

Yeniasır gazetesinden Fatih Şendil'in haberine göre, 2010 yılında 55 yaşındaki Karşıyakalı Mürüvvet Yaradılmış'ı öldüren emlakçı Ömer G. ve o dönemdeki karısı Şermin K, önceki gün son kez hakim karşısına çıkarıldılar. Mahkemede Ömer G'nin ağırlaştırılmış müebbet hapse, eski karısının ise yardım ve yataklıktan 12 buçuk yıla mahkum edilmesi, acılı ailenin yüreğine bir nebze su serpti.

8 yıl sonra yakalanan katile müebbet hapis cezası verilmesine mutlu olduğunu belirten cinayet kurbanı Mürüvvet Yaradılmış'ın kızı Esra Yaradılmış Özdemir, katilin, annesini 27 bin lira için öldürdüğünü anlattı. Annesinin parayı cani katil Ömür G'ye verdiğini ve onun da bu paraları gece hayatında harcadığını, sonra da annesinin bu paranın peşine düştüğünü ama Ömür G'nin parayı ödeyemeyince annesini elleriyle boğarak Foça'da gömdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

12.5 YILA İTİRAZ EDECEK

Gözünü kırpmadan annesini katleden katilin aldığı cezanın yanı sıra, katilin eşinin aldığı 12.5 yıl cezanın az olduğunu ve bunun için de itiraz edeceklerini dile getirdi. Olayın en acı tarafı ise Mürüvvet Yaradılmış'ın katilinin, bebekken çöplükte bularak evlatlık edindiği ve büyüttüğü Okan Yaradılmış'ın tanıştırdığı emlakçı Ömür G'nin çıkması oldu. Annesinin öldürülmesi olayında kendisi de yargılanan katilin arkadaşı Okan Yaradılmış ise beraat etti. Annesinin cinayetine adı karıştığı için çok üzüldüğünü belirten Okan Yaradılmış, "Adalet yerini buldu. Ne acı ki, o cani benim arkadaşımdı ve annemle ben tanıştırmıştım" dedi.

ESKİ EŞİ İTİRAFÇI OLDU

2010 yılında Mürüvvet Yaradılmış'ı öldüren emlakçı Ömür G. ve o dönemdeki karısı Şermin K, dün son kez hakim karşısına çıktı. Ömer G. ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, eski karısı yardım ve yataklıktan 12 buçuk yıl hapse mahkum edildi. Duruşmada 12.5 yıl hapis cezası alan ve itirafçı olmak istediğini söyleyen Şermin K, cinayeti eski kocasının işlediğini, olaydan bir hafta önce cinayetin planlandığını, eşinin kazma kürek alıp hazırladığını ve kendisinin de olay günü araç içinde cinayet anında gözcülük yaptığını itiraf ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

'GÜN YÜZÜ GÖRMESİN'

2010'da annesinin kaybolduğu günden itibaren ilk kez gözüne uyku girdiğini belirten Esra Yaradılmış Özdemir, cinayette gözcülük yapıp, olayı bilip saklayan katilin karısı Şermin K'ya verilen cezayı az bulduklarını ve avukatları aracılığıyla cezasının artırılması için üst mahkemeye başvuracaklarını dile getirdi. Katil Ömür G'ye mübbet verildiği için mutlu olduğunu belirten Özdemir, "Bir daha o cani gün yüzü görmesin inşallah, gözünü bile kırpmadan annemi eleriyle boğup toprağa gömmüş" dedi.

'BEN NASIL YAPABİLİRİM?'

Cınayet olayında beraat eden Okan Yaradılmış, 1 yıldır bu suçla itham edildiği için gözüne uyku girmediğini ve sadece o cani emlakçı ile arkadaş olduğu için gözaltına alındığını anlattı. Yeni Asır'a konuşan evlatlık Okan Yaradılmış, "Benim biyolojik annem, iki aylıkken beni çöp tenekesi yanına bırakıp gitmiş. Mürüvvet annemler bulmuşlar, ancak beni o kadar sevmişler ki evlatlık bile almışlar, soyadlarını vermişler. Ben cennetlik bir kadına nasıl böyle bir şey yaparım. Ama benim tanıştırdığım, arkadaşım dediğim emlakçı onu katletti. Bir de mahkeme çıkışında cani Ömür'ün ailesi beni tehdit etti, onlar hakkında da Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Herkes yaptıklarının cezasını çekecek" dedi.

Haberin Devamı