Gündem Kertenkele 66. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Kertenkele 66. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

18.05.2016 - 09:34 | Son Güncellenme:

ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele 66. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İlgi ile takip edilen dizi Kertenkele'de bu hafta, Ziya, Akıncı'nın peşine düşüyor. İşte merakla beklenen Kertenkele 66. bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Kertenkele 66. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Başrollerinde Timur Acar ve Sera Tokdemir'in rol aldığı dizi Kertenkele izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kertenkele dizisinin son bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Kertenkele yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin üstlendiği Kertenkele'de merakla beklenen 66. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

KERTENKELE 66. BÖLÜM ÖZETİ

Ziya, Akıncı'nın peşine düşüyor!

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

KERTENKELE 66. BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hicabi'yle Gizem'i ayıramayan Baba Kadir, yeni bir plan yapar ve bu sefer ikiliyi ayırmaya çok yakındır.
Ancak Hicabi'nin Gizem'den vazgeçmeye niyeti yoktur. Hicabi, bu uğurda Akıncı olarak Baba Kadir'in karşısına çıkacak kadar cesurdur.Öte yandan Sokrat'ın uyanması ve Hayalet'in, Akıncı'nın kim olduğunu öğrenmesi an meselesidir.Zehra'nın Bahar'ı kendisine ayarlamaya çalıştığını fark eden, Bıçkın Adnan kılığındaki Melis, intikam almak için Zehra'ya asılmaya başlar. Kertenkele'nin bu durumu görmesiyle ortalık karışır.Kertenkele'nin, Bıçkın Adnan'ı kıskandığını fark eden Zehra ise bu durumu kendi lehine kullanmaya başlayacaktır.Semih'in elinde Kertenkele'yi aklayabilecek bir video kaydı vardır. Semih bu kaydı Baba Kadir'e satar. Baba Kadir, bu kayıt karşılığında Kertenkele'ye önemli bir teklifte bulunur. Kertenkele aklanmak için Baba Kadir'in ondan istediği şeyi yapmak zorundadır.
Yeni bölümde akıncı Kadir'in evinde korumalarla dövüşecek. Kadir Akıncı'yı bitirmeleri için emir verir. Ziya ve Zehra kendilerinin köpük dolu bir küvetin içinde bulurlar.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Timur Acar
(Kertenkele - İmam Ziya)

Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir
(Zehra)

20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Haberin Devamı

Erdinç Gülener
(Komiser Ünsal)

Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

Sinan Çalışkanoğlu
(Levent)

Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.