Gündem Kırlangıç Fırtınası 7. final bölümünde Kudret, ilk defa annesi ile karşılaştı!

Kırlangıç Fırtınası 7. final bölümünde Kudret, ilk defa annesi ile karşılaştı!

16.04.2017 - 13:52 | Son Güncellenme:

Fox'ta her Pazartesi akşamı ekrana gelen Kırlangıç Fırtınası dizisi 7. final bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Reytinglerde istenileni veremediği anlaşılan Kırlangıç Fırtınası ekranlara veda etti. Kırlangıç Fırtınası finali 7. son bölümünde Kudret, yalancı zaferini kutlarken Fikret hanımın aşağılamalarına artık dayanamaz ve ilk defa annesi ile karşı karşıya geldi.

Kırlangıç Fırtınası 7. final bölümünde Kudret, ilk defa annesi ile karşılaştı

Kırlangıç Fırtınası dizisi 7. bölüm ile final yaptı. Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği; başrollerini ise Emel Çölgeçen, Fikret Kuşkan, Ekin Mert Daymaz, Damla Aslanalp, Ebru Aykaç, Gün Akıncı, İnanç Konukçu, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı Kırlangıç Fırtınası 7. bölümü ile 17 Nisan 2017 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Fox ekranlarında final yaptı.

Haberin Devamı

KIRLANGIÇ FIRTINASI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRLANGIÇ FIRTINASI 7. BÖLÜM ÖZETİ

Ülfet kendine geldiğinde, karşısında kendisi gibi büyük hesaplaşma için bekleyen Cemal’i bulur. Cengiz’in ne ölüsünü ne dirisini bulamayan kardeşi Cemal artık Ülfet ve Turaboğlu ailesi için en büyük kabus olacaktır.

Zehra ikinci kez ölümle burun buruna gelir. Zehra ve Hikmet gittikçe zorlaşan sınavlarını verebilecekler mi?

Hezeyanları arasında kavrulan Meryem’i Fikret Hanım, yalanlarıyla uyutmaya çalışsa da Meryem’in artık sabır taşı çatlamak üzeredir. Delirme noktasına gelen Meryem konak içinde hapishanede gibi dolanmaktadır. Ancak konak ahalisi için çok daha büyük bir tehlike adım adım yaklaşmaktadır.

Şahin ve Yusuf, Maral yüzünden ilk defa karşı karşıya gelirler. Bu büyük hesaplaşma da kardeşlik mi yoksa aşk mı kazanacak?

Kudret, yalancı zaferini kutlarken Fikret hanımın aşağılamalarına artık dayanamaz ve ilk defa annesi ile karşı karşıya gelir. Ancak Kudret için asıl tehlike henüz ortaya çıkmamıştır bile...