Gündem Survivor'da kim kazandı? Türkiye ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor'da kim kazandı? Türkiye ödülünü hangi takım kazandı?

25.05.2018 - 07:38 | Son Güncellenme:

Survivor son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Türkiye ödülü için her iki takım da kıyasıya mücadele verdi. İlk raundun ardından bu akşam ikinci raund oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki sinirler de iyice gerilmeye başladı. Peki Survivor 2018'de büyük Türkiye ödülünü kim aldı?

Survivorda kim kazandı Türkiye ödülünü hangi takım kazandı

Survivor'da Türkiye ödülü heyecanı yaşandı. Dün akşam ilk raundu oynanan Türkiye ödülünün bu akşam ikinci raundu yapıldı. Peki ödül kimin oldu?

Haberin Devamı

TÜRKİYE ÖDÜLÜNÜN İLK RAUNDUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam oynanan oyunda zaman zaman sinirler gerildi. Ödül büyük olunca yarışmacılar üzerindeki stres de artıyor. Türkiye ödülünün ilk galibi Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler 10'a 4 kazandı. Ünlüler takımı bu akşam daha hırslı bir şekilde çıkacak.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM ALDI?

Tavuk şiş ödülünü rekor bir mücadele ile 10-0 Ünlüler takımı kazandı. Mor odada keyifle yemeklerini yiyerek hem karınlarını doyurdular hem de dinlendiler.

TÜRKİYE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ HANGİ TAKIM OLDU?

Büyük mücadelenin yaşandığı Türkiye ödülünü hangi takım kazandı? Nefes kesen mücadele de Türkiye ödülünü Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR 80. BÖLÜM FRAGMANI

Türkiye ödülünün iknci raundu bu akşam oynanıyor. Gönüllüler oyunu kazanırsa ödül Gönüllülerin olacak. Ünlüler kazanırsa bir oyun daha yapılacak.

Haberin Devamı