Gündem Survivor'da Merve Mustafa gerginliği! Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da Merve Mustafa gerginliği! Ödül oyununu hangi takım kazandı?

01.06.2018 - 21:49 | Son Güncellenme:

Survivor ödül oyunu adeta nefesleri kesti! Acun Ilıcalı'nın yönetip sunduğu Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında bulgur pilavı ve adana kebap ödülü yapıldı. Peki Survivor'da ödülü hangi takım kazandı?

Survivorda Merve Mustafa gerginliği Ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor'da nefes kesen mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Kıbrıs finaline kısa bir süre kala Acun Ilıcalı, dün akşam son kez SMS oylamasını başlattı. Survivor'da büyük Türkiye ödülünü kazanan Gönüllüler takımının Türkiye'de yaşadıkları duygu dolu anlar ekrana geldi. En büyük sürprizi yaşayan Hakan Hatipoğlu bir kızının olacağını eşinin hamile olduğunu öğrendi. Öte yandan Nagihan kızı ile duygu dolu anlar yaşarken Hilmicem kendi oynadığı filme gitme şansı yakaladı.

Haberin Devamı

Survivorda Merve Mustafa gerginliği Ödül oyununu hangi takım kazandı

SURVİVOR'DA BULGUR PİLAVI VE ADANA KEBAP ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da nefes kesen bir ödül oyunu mücadelesi daha yaşandı. Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında bu akşam bulgur pilavı ve adana jebap ödülünü kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. 10-6'lık skorla ödüle uzanan Gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımında Merve ve Mustafa arasında gergin anlar yaşandı.

SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2018'de dün akşam heyecan dolu anlar yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının verdiği mücadele nefes kesti. Survivor izleyicisini ekrana kilitleyen oyunda ödülün sahibi 10-8 skorla Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR 86. BÖLÜM FRAGMANI