Gündem Tuğçe Melis Demir kimdir? (Survivor Gönüllüler takımı)

Tuğçe Melis Demir kimdir? (Survivor Gönüllüler takımı)

28.04.2017 - 15:48 | Son Güncellenme:

Tuğçe Melis Demir, Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yarışmaya kaldığı yerden devam ediyor. Şimdiye kadar 225 oyundan 129 galibiyeti olan Survivor yarışmacısı Tuğçe Melis Demir, ada hayatındaki yaşamı ve yeni yarışmalardaki performansı merak ediliyor. Tuğçe Melis Demir özgeçmişi ile ilgili detayları ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Tuğçe Melis Demir kimdir (Survivor Gönüllüler takımı)

Survivor yarışmasıcısı Tuğçe Melis Demir, yarışmalarda göstermiş olduğu performans neticesinde 225 oyundan 129 galibiyet elde etmiştir. Gönüllüler takımında yer alan Tuğçe Melis Demir duruşu ve tavırları ile kısa zamanda tüm izleyici kitlelerinin sevgisini kazanmayı başardı. Peki Tuğçe Melis Demir kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Survivor Gönüllüler takımının çıtı pıtı halleriyle dikkat çeken ve ilk görünüşte akıllarda soru işaretlerine sebep olan Tuğçe, yarışmanın ilerleyen zamanlarında hırsı ve performansı ile birlikte akıllardaki soru işaretini anında silmeyi başardı. Bugüne kadar oldukça az sayıda oyun kaybeden Tuğçe, iddialı kişiliğiyle birlikte Gönüllüler Takımında mücadele etmeye devam ediyor. Bugüne dek 143 oyunda boy göstermiş olan Tuğçe Melis Demir, hem takım arkadaşlarının, hem rakiplerinin hem de Türk halkının takdirini kazanmış durumda. Sema Apak’ın sakatlanmasının ardından ünlüler takımında yer alan kızlar kadrosu üzerinde ezici bir üstünlük kuran Gönüllüler takımında bu işin baş mimarı olarak görülen isim Tuğçe Melis Demir oldu.

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

Tuğçe Melis Demir, 11 Şubat 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara’da doğsa da eğitimini İzmir’de sürdüren Tuğçe, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde lisans eğitimini gerçekleştirmiştir. Eğitim hayatının yanında sportif faaliyetlerde de bulunan Tuğçe Melis Demir, buz hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olmuştur. ODTÜ Buz Hokeyi takımında ve milli takımda yer alan Tuğçe Melis’in 1.69 boyu ve 62 kilosu bulunmaktadır. Yarışmanın internet sayfasında yer alan yorumlarda ve sosyal medyada birçok kişinin desteğini almaya devam eden Tuğçe Melis Demir yarışmanın iddialı adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Bugüne dek boy gösterdiği 150 oyunda 89 galibiyet almayı başararak nefes kesici bir performans sergileyen Tuğçe Melis Demir, yarışma boyunca 177 puan toplamış ve Survivor yarışmacıları arasında üçüncü sıraya yerleşmiş durumdadır.