Gündem Yunus Emre 35. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yunus Emre 35. bölüm fragmanı yayınlandı!

23.03.2016 - 15:52 | Son Güncellenme:

Yepyeni bölümleri ile akrana gelen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta yeni fragmanı erken yayınlandı. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda yeni fragmanında olaylar durulmak bilmiyor. Özellikle Sultan'ı istemeye gelecekler, olaylar karışabilir. İşte o yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Yunus Emre 35. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta neler yaşandı? Yunus Emre dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yönetmen ise Emre Konuk'tur. İşte Yunus Emre 35. yeni bölüm ayrıntıları ve fragman.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE TT OLMAYI BAŞARDI

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’ndan olay sahneTRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu önceki akşam yayınlanan 33.bölümündeki Tapduk Emre’nin zekât ile ilgili anlattığı hikâye geceye damgasını vurdu.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 33. Bölümünde yayınlanan Tapduk Emre’nin (Payidar Tüfekçioğlu) tekke ahalisiyle gerçekleştirmiş olduğu sohbetteki zekât ile ilgili anlattığı hikâye geceye damgasını vurdu.
Tapduk Emre‘nin “ Tok olan cümle cihanı tok sanır. Aç olan âlemde ekmek yok sanır. İşte aç ile tokun halini birbirine bildiren zekâttır. Bu işin halka ait yönü, halkın iyiliği için gördüğü iş zekâtın. Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz!” replikleriyle sosyal medyada en çok konuşulan ve paylaşılan sahne olurken HakikatMeydanı hashtagi ile Türkiye gündeminde saatlerce TT olmayı başardı.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE 33. VE 34. BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Candaroğlu Argun Bey Fettah Ağa’yı tehditleriyle ikna edebilecek midir? Fettah Ağa ve Gümüştekin bu tehditten nasıl etkilenecektir? Yunus’un yaptığı plan, başarılı olacak mıdır? Molla Kasım’ın Âdem ile ilgili şüpheleri doğru çıkacak mıdır? Tapduk Emre Adem konusunda nasıl bir yol izleyecektir?

Yunus Emre 35. bölüm fragmanı yayınlandı

Yunus’un yaptığı plan başarılı olacak mıdır? TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 33.Bölümünde Candaroğlu Argun Bey, istediği bölgede konak yaptırabilmek için harekete geçmiştir. Konağın yapılabilmesi için engel teşkil eden değirmenin sahibi Fettah Ağa’yı, huzuruna çıkarmıştır. Fettah Ağa verilen yüz altını kabul etmemiş, Argun Bey fiyatı iki katına çıkarmıştır. Buna rağmen Fettah Ağa, teklifi kabul etmez. Candaroğlu Argun Bey, Fettah Ağa’yı ikna etmek için Yunus’u görevlendirir.

Yunus Emre 35. bölüm fragmanı yayınlandı

Fakat Yunus da başarılı olamaz. İsmail, Yunus’a kırgındır. Adil davranmadığını düşündüğü Yunus’a düşüncelerini söyler. Yunus, hayal kırıklığına uğramıştır. Candaroğlu Argun Bey ise değirmenci Fettah Ağa’yı oğlu Gümüştekin üzerinden tehdit edecektir. Bunu öğrenen Yunus, planını kurup, uygulamaya başlamıştır. Molla Kasım ise Âdem’i şüpheyle takip etmeye devam etmektedir. Tapduk Emre’nin huzurunda Âdem’in yüzüğünü çaldığını söyler. Fakat Âdem bu iddiayı kabul etmez. Tapduk Emre ise Âdem’e inanır. Molla Kasım, Âdem’i takip etmeye devam eder. Emindir ki Âdem dergâha zarar verecektir.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE KONUSU OLDUĞU ESERLER

"Od (Bir Yunus romanı)", İskender Pala
"Yunus Emre", Cahit Öztelli
"Aşka Ağlayan Derviş", Mahmut Ulu, biyografik roman
"Yunus Emre Divan ve Risaletü'n-Nushiyye", Mustafa Tatcı
Sarıköylü Yunus Emre, Eskişehir Valiliği, Bahattin Atak
"Yunus Emre Divanı", Faruk K. Timurtaş
Bizim Yunus, Mustafa Özçelik
Yunus Emre Divanı, Burhan Toprak
"Yunus Emre Seçme Şiirler", Fide Yayınları
"Yunus Emre Külliyatı", 2008
"Yunus Emre", TRT Belgesel
Yunus Emre, şiirlerinden oluşan müzik albümü
Yunus Emre: Aşkın Sesi, belgesel
"Antologıa Shel Shırım Sufıım Me et Yunus Emre", Denis Ojalvo, Avram Mizrahi ve Selim Amado (İbranice)
"Yunus Emre (1240-1321) Gökdeniz Dural

Haberin Devamı

Yunus Emre 35. bölüm fragmanı yayınlandı

YUNUS EMRE 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI