23 Nisan Etkinlikleri

23 Nisan Etkinlikleri

Son dakika 23 nisan etkinlikleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 23 nisan etkinlikleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 23 nisan etkinlikleri haber sayfamızda...

23 Nisan Etkinlikleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 447 23 nisan etkinlikleri haberi bulunmuştur.
TBMM'de bilim şenliği düzenlendi
TBMM'de bilim şenliği düzenlendi TBMM'de 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un ev sahipliğinde 'Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi Bilim Şenliği' düzenlendi.
23.04.2023 Gündem
Bakan Yanık, koltuğunu depremzede Havva'ya devretti
Bakan Yanık, koltuğunu depremzede Havva'ya devretti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu Hatay'da depremden etkilenen Havva Nil Abalıoğlu'na (10) devretti.
23.04.2023 Gündem
'Mahallede maç var'
'Mahallede maç var' Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde ‘Mahallede Maç var’ final karşılaşmaları düzenlendi.
23.04.2022 Siyaset
TBMM Bilim Şenlikleri'ni 3 günde 3 bin çocuk ziyaret etti
TBMM Bilim Şenlikleri'ni 3 günde 3 bin çocuk ziyaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bilim Şenlikleri'ni 3 günde 3 bin çocuk ziyaret etti.
22.04.2022 Gündem
Narlıdere’nin gurur tablosu...
Narlıdere’nin gurur tablosu... Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde konser verdi.
22.04.2022 Ege
TBMM Başkanı Şentop, satranç turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini verdi
TBMM Başkanı Şentop, satranç turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini verdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '23 Nisan Etkinlikleri Satranç Turnuvaları'nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
21.04.2022 Gündem
'Teklif geldiğinde çok şaşırdım!' Berlinale'ye Meltem Kaptan damgası
'Teklif geldiğinde çok şaşırdım!' Berlinale'ye Meltem Kaptan damgası Almanya'da yaşayan Türkiye kökenli oyuncu Meltem Kaptan, bu yıl 72'ncisi düzenlenen Berlin Film Festivali'ne damga vurdu. Güçlü rakiplerini geride bırakarak 'En İyi Oyuncu' dalında Gümüş Ayı kazanan oyuncu Meltem Kaptan'la hayatını, oyunculuğu, hayallerini ve Türkiye'yi konuştuk.
21.03.2022 Kültür Sanat
TBMM Başkanı Şentop: Rusya-Ukrayna gerilimi, tüm dünya için risk barındırıyor
TBMM Başkanı Şentop: Rusya-Ukrayna gerilimi, tüm dünya için risk barındırıyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Gürcistan'ın başkenti Tifliste basın mensuplarına Rusya-Ukrayna krizini değerlendirdi. Şentop, krize ilişkin yaptığı açıklamada, "Hem bölge hem de daha geniş anlamda ve ölçekte Avrupa için belki daha geniş ölçekte bütün dünya için ciddi risk potansiyelleri barındırıyor bu durum" dedi.
21.02.2022 Gündem
Eğlenmek için bindiği oyuncak 12 yaşındaki Azra'nın hayatını kararttı
Eğlenmek için bindiği oyuncak 12 yaşındaki Azra'nın hayatını kararttı  Kağıthane'de 2 yıl önce 23 Nisan etkinliğinde bindiği oyuncağa ayağını sıkıştıran 12 yaşındaki Azra Çakır, birçok ameliyat ve fizik tedavi ile yeniden yürümeye başladı. Bir ayağında kısalık, omurgasında eğrilik oluşan Azra'nın iki yıl boyunca yaşadığı acıların telafisi olmadığını söyleyen baba Abdülmecit Çakır, hem belediyeye hem de oyuncak firmasına dava açtıklarını söyledi. Kaza mağduru Azra Çakır da, "Bu zor zamanları yaşarken hep kendimi suçladım. 'Keşke binmeseydim' dedim. O aletin bir daha kullanılmaması gerekiyor. Çünkü benim canım yandı, başkalarının da canı yanmasın" dedi. Kağıthane Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise, "Yargıya intikal eden bu konunun takipçisi olacağız ve yargının vereceği karara bağlı kalarak; öğrencimizin iyileşmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" denildi.
30.12.2021 Gündem
“Bayramı size getirdik”
“Bayramı size getirdik” İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında kentin sokaklarını otobüsle dolaşarak İzmirlilerin bayramını kutladı.
24.04.2021 Ege
İstanbul'da 23 Nisan'da 101 okuldan 101 balon gökyüzüne bırakıldı
İstanbul'da 23 Nisan'da 101 okuldan 101 balon gökyüzüne bırakıldı İstanbul'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 101 okuldan 101'er balon çocuklar tarafından gökyüzüne bırakıldı. Havadan görüntülenen balonlu kutlama görsel şölen oluşturdu.
23.04.2021 Gündem
Son dakika... Türkiye'nin ilk milli bayramı! İstanbullulara büyük sürpriz
Son dakika... Türkiye'nin ilk milli bayramı! İstanbullulara büyük sürpriz Gelen son dakika haberine göre; TBMM'nin 101. açılış yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM'nin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı. Öte yandan markete alışverişe çıkan İstanbullular da bir sürprizle karşılaştı. İşte haberin ayrıntıları...
23.04.2021 Gündem
23 mahallede 23 Nisan
23 mahallede 23 Nisan Kuşadası, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, sokağa çıkma kısıtlamasına karşın heyecanla kutladı...
24.04.2020 Ege
MEB, çocuklar için 'Online İnovasyon Yarışması' düzenledi
MEB, çocuklar için 'Online İnovasyon Yarışması' düzenledi Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "Online İnovasyon Yarışması" düzenlendi.
23.04.2020 Gündem
23 Nisan etkinlikleri
23 Nisan etkinlikleri Çok heyecanlıyız. Çünkü bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl dönümü kutlanıyor. Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu özel bayramda her yıl birçok kutlama yapılıyor. Bu sene 23 Nisan’da evde olduğumuza göre kutlamalara evde devam edebiliriz.
22.04.2020 Aktivite
23 Nisan şiirleri 2 kıta - 3 kıta - 4 kıta seçenekleri! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı en güzel şiirler
23 Nisan şiirleri 2 kıta - 3 kıta - 4 kıta seçenekleri! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı en güzel şiirler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarın kutlanacak. Bu yıl evlerde kutlanacak olan 23 Nisan günü için milyonlarca öğrenci şiir arayışına geçti. Kimi öğrenci 23 Nisan şiirleri 2 kıta aramasında bulunurken, kimi öğrenci 23 Nisan şiirleri 3 kıta, 4 kıta seçeneklerini araştırıyor. İşte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için en güzel şiirler...
22.04.2020 Gündem
23 Nisan videosu TRT'ye nasıl gönderilir? EBA'da 23 Nisan etkinlikleri için video gönderme işlemi
23 Nisan videosu TRT'ye nasıl gönderilir? EBA'da 23 Nisan etkinlikleri için video gönderme işlemi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl corona virüs salgınından dolayı EBA - TRT ekranında kutlanacak. Uzaktan eğitime devam eden milyonlarca öğrenci, TRT kanalındaki EBA eğitimlerini takip ediyor. 23 Nisan Perşembe günü ise EBA TRT ekranında kendini izleme şansı yakalamak isteyen öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şiirler okuyarak, 23 Nisan sözleri söyleyerek çektiği videoyu TRT'ye gönderebilir. Peki 23 Nisan videosu TRT'ye nasıl gönderilir? İşte EBA'da 23 Nisan etkinlikleri için video gönderme işlemi...
21.04.2020 Gündem
TBMM 100. yıla hazırlanıyor
TBMM 100. yıla hazırlanıyor TBMM’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Genel Kurul özel gündemle toplanacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda parlamenterin katılımıyla gerçekleştirilecek oturumda İstiklal Marşı okunacak.
21.04.2020 Siyaset
‘Türkiye’nin en büyük etkinliğini yapacağız’
‘Türkiye’nin en büyük etkinliğini yapacağız’ Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri şölene dönüştü...
25.04.2019 Ege
Can suyu oldular
Can suyu oldular MUĞLA’da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında görevli öğretmenler, kan bağışında bulundu, toplamda 46 ünite toplandı...
25.04.2019 Ege
8 öğrenci cıva zehirlenmesi şüphesiyle Ankara'ya sevk edildi
8 öğrenci cıva zehirlenmesi şüphesiyle Ankara'ya sevk edildi Karaman'da okulda buldukları cıvayla temas eden 8 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle Ankara'ya sevk edildi. Adana'dan gelen AFAD ekipleri, özel kıyafetleriyle okulda ve çocukların evlerinde inceleme yaptı.
25.04.2018 Gündem
8 öğrenci cıva zehirlenmesi şüphesiyle Ankara'ya sevk edildi
8 öğrenci cıva zehirlenmesi şüphesiyle Ankara'ya sevk edildi Karaman'da okulda buldukları cıvayla temas eden 8 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle Ankara'ya sevk edildi. Adana'dan gelen AFAD ekipleri, özel kıyafetleriyle okulda ve çocukların evlerinde inceleme yaptı.
25.04.2018 Gündem
Bornova’da dev ‘Andımız’ korosu
Bornova’da dev ‘Andımız’ korosu Bornova Belediyesi’nin 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Çamdibi’nde düzenlediği kortej yürüyüşü ve Gamze Matracı konserinde onbinlerce Bornovalı biraraya geldi.
23.04.2018 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan onu özel olarak davet etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan onu özel olarak davet etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde yer alan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine, Siirt'te koyun otlatırken kitap okuduğu anlar MOBESE kameralarınca kaydedilen Kader Özer'i de davet etti.
23.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan onu özel olarak davet etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan onu özel olarak davet etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde yer alan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine, Siirt'te koyun otlatırken kitap okuduğu anlar MOBESE kameralarınca kaydedilen Kader Özer'i de davet etti.
23.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

23 Nisan Etkinlikleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.