3.Çeyrek

3.Çeyrek

Son dakika 3.çeyrek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3.çeyrek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3.çeyrek haber sayfamızda...

3.Çeyrek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.851 3.çeyrek haberi bulunmuştur.
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off ilk maçında deplasmanda Monaco'ya konuk oldu. Normal süresi 81-81 eşitlikle biten mücadelenin uzatma bölümünde rakibini 95-91 yenen sarı-lacivertliler avantajı ele geçirdi ancak yıldız basketbolcusunun sakatlığıyla sarsıldı. İşte detaylar...
Zulmü anlatmada kelimeler kifayetsiz
Zulmü anlatmada kelimeler kifayetsiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda yaptığı konuşmada “Suriye 13 yıldır kaos ve kargaşadan çıkamadı. Gazzeli kardeşlerimizin 180 gündür maruz bırakıldıkları zulmü ve soykırımı anlatmaya artık kelimeler dahi kifayetsiz kalıyor” dedi.
7.04.2024 Gündem
Ali Erbaş’tan Gazze açıklaması: "Dünyayı, bu katliamı yapanları durdurması için davet edelim"
Ali Erbaş’tan Gazze açıklaması: "Dünyayı, bu katliamı yapanları durdurması için davet edelim" Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kadir Gecesi’nde yaptığı konuşmada, “Dilimizle bütün dünyayı bu katliamı yapanları, zalimleri, işgalcileri durdurması davet edelim” dedi.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Gecesi mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Gecesi mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından Kadir Gecesi dolayısıyla paylaşımda bulundu.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'deki katliam politikaları 3 çeyrek asırdır artarak devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'deki katliam politikaları 3 çeyrek asırdır artarak devam ediyor Cumhurbaşkanı Erdoğan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Büyük Finali'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Müslümanlar olarak bugün Kur'an'ın rehberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz." ifadelerini kullandı:
5.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'deki katliam politikaları 3 çeyrek asırdır artarak devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'deki katliam politikaları 3 çeyrek asırdır artarak devam ediyor Cumhurbaşkanı Erdoğan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Büyük Finali'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Müslümanlar olarak bugün Kur'an'ın rehberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz." ifadelerini kullandı:
5.04.2024 Gündem
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor Fiber altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürerek fiber ağ uzunluğunu 2023 yıl sonu itibariyle 437 bin km’ye ulaştıran Türk Telekom’un yoğun faaliyetleriyle Türkiye, FTTH Council Europe’a göre eve kadar fiber erişim sayısında Avrupa’da ikinci sıraya yükseldi.
21.03.2024 Ekonomi
Dursun Özbek: Bilanço çiçek gibi görünmeli!
Dursun Özbek: Bilanço çiçek gibi görünmeli! Avrupa’dan elenmenin ardından lig ve kupaya dönen G.Saray’da Başkan Dursun Özbek, ara transfer döneminde her türlü riski üzerine aldı, transfer harcaması yaptırmadı. Boey’in satışına rağmen seçimi öncelik gören Özbek, "Nisan ayında bilanço çiçek gibi görünmeli" diye konuştu.
29.02.2024 Galatasaray
Hedef 5G’ye daha yerli geçebilmek
Hedef 5G’ye daha yerli geçebilmek Teknolojide dışa bağımlılığı azaltmanın öncelikleri olduğunu belirten Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Yerlilik oranı artsın, endüstriler ve paydaşlar hazırlıklarını tamamlasın, daha sonra 5G’ye en hazır şekilde geçiş yapalım” dedi.
28.02.2024 Ekonomi
Citi nikel fiyat beklentisini düşürdü
Citi nikel fiyat beklentisini düşürdü Citi, 2024 için ortalama nikel fiyat beklentisini 15.625 dolar/tona düşürdü.
27.02.2024 Uzmanpara
Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadele ederken büyümeyi de sürdürüyoruz
Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadele ederken büyümeyi de sürdürüyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Manisa'da iş insanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, "Enflasyonla mücadele ederken büyümeyi de sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Ama büyümenin kompozisyonunu değiştiriyoruz. Tüketim ağırlıklı değil, daha çok yatırım, ihracat, üretim ağırlıklı büyüme yapısı inşa ediyoruz" dedi.
23.02.2024 Ekonomi
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Ali Cengiz ve Yunus Emre Başar'dan gümüş madalya
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Ali Cengiz ve Yunus Emre Başar'dan gümüş madalya Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli sporcular Yunus Emre Başar ve Ali Cengiz gümüş madalya kazandı.
13.02.2024 Güreş
Oto ve emlakta sıkı denetim! Bakan Bolat canlı yayında açıkladı: İlan başına 160 bin TL ceza
Oto ve emlakta sıkı denetim! Bakan Bolat canlı yayında açıkladı: İlan başına 160 bin TL ceza Ticaret Bakanı Ömer Bolat, canlı yayında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat, maaş zamlarının piyasaya etkisini, enflasyon ve döviz kurunun seyrini değerlendirdi. Bakan Bolat, ‘İlan sitelerini mecbur tutuyoruz’ diyerek kesilen cezaları da açıkladı, oto ve emlak piyasasına ilişkin önemli bilgiler verdi.
21.01.2024 Ekonomi
Bakan Bolat: Hedeflerimize bir bir ulaştık
Bakan Bolat: Hedeflerimize bir bir ulaştık Ticaret Bakanı Ömer Bolat '2023 Yılı Dış Ticaret Rakamları Açıklaması” programında önemli açıklamalarda bulunuyor.
2.01.2024 Ekonomi
EuroLeague'de Türk derbisinin kazananı Fenerbahçe Beko! Anadolu Efes'ten kötü seri
EuroLeague'de Türk derbisinin kazananı Fenerbahçe Beko! Anadolu Efes'ten kötü seri Turkish Airlines EuroLeague'in 17'nci haftasında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes deplasmanından 89-84 galip ayrıldı.
Luka Doncic rekor kırdı! Tek başına galibiyeti getirdi
Luka Doncic rekor kırdı! Tek başına galibiyeti getirdi NBA'de Phoenix Suns, Dallas Mavericks'i ağırladı. Luka Doncic inanılmaz bir performans ortaya koyarak takımına galibiyeti getirdi ve NBA'de Michael Jordan'ın ardından bir rekora imza attı.
26.12.2023 NBA
‘Her tür insan hakkı Gazze’de çiğneniyor’
‘Her tür insan hakkı Gazze’de çiğneniyor’ İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 75 yıl önce kabul edildiğini, buna rağmen dünyanın pek çok yerinde insan haklarının ihlal edildiğini belirten Erdoğan, “Bugün İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin göz göre göre çiğnendiği yer Gazze” dedi.
10.12.2023 Gündem
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! 30 bin TL'lik ödeme 18 bin TL'ye düşüyor
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! 30 bin TL'lik ödeme 18 bin TL'ye düşüyor Düşük faizli konut kredisi kampanyasının detayları netleşiyor. İlk defa ev sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı önemli detaylar anlattı.
7.12.2023 Ekonomi
Tyrese Haliburton'dan triple-double! Pacers, Celtics'i devirdi
Tyrese Haliburton'dan triple-double! Pacers, Celtics'i devirdi NBA’de sezon içi turnuvası heyecanı yaşandı. Indiana Pacers, Boston Celtics ile karşı karşiıya gelirken Tyrese Haliburton triple-double ile yıldızlaştı.
5.12.2023 NBA
Üretimini Türkiye’ye kaydırmaya başladı
Üretimini Türkiye’ye kaydırmaya başladı Türkiye’de 2 üretim tesisi, 1500’ün üzerinde çalışanı olan Schneider Electric, grup şirketlerinden Günsan Elektrik ile anahtar ve priz pazarında yeni bir hamle ile pazardaki liderliğini güçlendirme kararı aldı.
4.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek büyüme rakamlarını değerlendirdi
Bakan Şimşek büyüme rakamlarını değerlendirdi Türkiye ekonomisi 2023 yılı 3. çeyrek dönemde yüzde 5.9 oranında büyüme kaydetti. Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli bir değerlendirme yaptı.
30.11.2023 Uzmanpara
Türkiye ekonomisi 3. çeyrekte güçlü büyüdü
Türkiye ekonomisi 3. çeyrekte güçlü büyüdü Gayrisafi Yurt İçi Hasıla (GSYH) 2023 yılı üçüncü çeyreğinde %5,9 arttı.
30.11.2023 Uzmanpara
ABD’de büyüme beklentileri aştı
ABD’de büyüme beklentileri aştı ABD’de 3. çeyrek büyüme rakamı beklentilerin üzerinde gerçekleşti.
29.11.2023 Uzmanpara
İş gücü girdi endeksleri açıklandı
İş gücü girdi endeksleri açıklandı İstihdam endeksi 2023 yılı 3. çeyrekte yıllık bazda %3,9 arttı.
22.11.2023 Uzmanpara
Galatasaray'ın paylaşımına İlkin Aydın'dan sitem!
Galatasaray'ın paylaşımına İlkin Aydın'dan sitem! Galatasaray'ın milli voleybolcusu İlkin Aydın, kulübün sosyal medyasından yapılan paylaşıma fotoğraflı sitem etti.
20.11.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

3.Çeyrek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.