Açıklamai

Açıklamai

Son dakika açıklamai haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açıklamai gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açıklamai haber sayfamızda...

Açıklamai

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9 açıklamai haberi bulunmuştur.
Son dakika! Numan Kurtulmuş'tan Mescid-i Aksa saldırılarına sert tepki
Son dakika! Numan Kurtulmuş'tan Mescid-i Aksa saldırılarına sert tepki AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK ekranlarında İsrail'in Mescid-i Aksa'da sebep olduğu şiddet ortamını yorumladı.
11.05.2021 Siyaset
Gaziantep FK'da seçim tarihi belli oldu
Gaziantep FK'da seçim tarihi belli oldu Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da seçimli genel kurul tarihi belli oldu.
10.05.2021 Gaziantep FK
Deniz Çoban'dan maç sonu olay açıklamalar! "Açıklama yapılması gerekir..."
Deniz Çoban'dan maç sonu olay açıklamalar! "Açıklama yapılması gerekir..." Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 3-2'lik skorla geçti. Eski hakem Deniz Çoban, karşılaşmanın ardından kritik pozisyonları yayıncı kuruluş ekranlarında değerlendirdi.
26.04.2021 Fenerbahçe
Hikmet Karaman: "Güçlüyüz çünkü, Ankaragüclüyüz, başkentliyiz"
Hikmet Karaman: "Güçlüyüz çünkü, Ankaragüclüyüz, başkentliyiz" MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Süper Lig'in 30. haftasında Göztepe'yi 3-0 yendikleri maçta futbolcularıyla gurur duyduğunu söyledi.
14.03.2021 Ankaragücü
Son Dakika | Galatasaray'a derbi öncesi Feghouli müjdesi
Son Dakika | Galatasaray'a derbi öncesi Feghouli müjdesi Türkiye Kupası'nda penaltı atışları sonrasında çeyrek finale yükselen Galatasaray'a derbi öncesi müjdeli haber geldi.
13.01.2021 Futbol
Son Dakika | Okan Buruk'tan Martin Skrtel açıklaması!
Son Dakika | Okan Buruk'tan Martin Skrtel açıklaması! Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelen Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.
13.01.2021 Basaksehir
24 Ocak 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni)
24 Ocak 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni) 24 Ocak 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler
David Cameron'dan IŞİD Açıklaması
David Cameron'dan IŞİD Açıklaması İngiltere Başbakanı David Cameron, terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile mücadelede Türkiye sınırından geçişler konusunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile NATO Zirvesi'nde görüştüğünü anımsatarak, "Türkiye, sınırındaki güvenliği daha da artırmak için halihazırda birçok adım attı ve yardım etmemiz için bizimle askeri, istihbarat ve güvenlik konularında işbirliği yapmak istiyor" dedi. David Cameron'un açıklaması hakkındaki tüm detaylar haberimizde
8.09.2014 Gündem
Gheorghe Hagi: Umarım turu Galatasaray geçer
Gheorghe Hagi: Umarım turu Galatasaray geçer Şampiyonlar Ligi’nde yarı final için Real Madrid ile karşılaşacak Galatasaray’ın efsane ismi Gheorge Hagi turu geçen tarafın sarı-kırmızılılar olmasını istediğini söyledi.
21.03.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Açıklamai ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.