Aylin Cesur

Aylin Cesur

Son dakika Aylin Cesur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aylin Cesur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aylin Cesur haber sayfamızda...

Aylin Cesur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 165 aylin cesur haberi bulunmuştur.
Süleyman Demirel 99. doğum gününde anıldı
Süleyman Demirel 99. doğum gününde anıldı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 99. doğum günü dolayısıyla Isparta'daki anıt mezarında törenle anıldı.
1.11.2023 Gündem
‘Sahada Kılıçdaroğlu için çalışın’
‘Sahada Kılıçdaroğlu için çalışın’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti yönetimi ve yeni seçilen milletvekillerine sahaya inerek Millet İtitfakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için çalışmaları talimatını verdi.
19.05.2023 Gündem
Isparta’da itiraz sonuç verdi: AK Parti bir vekilliği İYİ Parti’den aldı
Isparta’da itiraz sonuç verdi: AK Parti bir vekilliği İYİ Parti’den aldı AK Parti yaptığı itirazların ardından Isparta’da milletvekili sayısını birden ikiye çıkarırken İYİ Parti bir vekilini kaybetti.
18.05.2023 Gündem
Meclis'in en genç 5 vekili!
Meclis'in en genç 5 vekili! 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde sonuçların netleşmesiyle, TBMM'nin en genç vekilleri de belli oldu.
16.05.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
İYİ Parti Meclis grubuna tırpan
İYİ Parti Meclis grubuna tırpan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifak kararı doğrultusunda aday olmadığı 14 Mayıs seçimlerine, adeta sil baştan dizayn edilen bir liste ile giriyor.
10.04.2023 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Çocuk istismarını araştırma komisyonunun üyeleri belli oldu
Çocuk istismarını araştırma komisyonunun üyeleri belli oldu TBMM'de çocuk istismarıyla ilgili kurulan 'Meclis Araştırma Komisyonu'nun üyeleri belli oldu.
12.01.2023 Gündem
Bütçe meydan muharebesi!
Bütçe meydan muharebesi! Gergin başlayan 2023 yılı bütçe görüşmelerinde partiler arası sözlü atışma, yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kürsü önünde yaşanan arbedede AK Parti’li Zafer Işık, İYİ Parti’li Hüseyin Örs’e yumruk attı... Alnından darbe alan Örs’e doktor vekiller TBMM revirinde müdahale etti. Kalbinde pil bulunan ve daha önce kalp krizi geçiren Örs hastaneye kaldırılarak acil yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı...
7.12.2022 Gündem
Meclis'te yine yumruklu kavga! İYİ Parti'li vekil yoğun bakıma kaldırıldı
Meclis'te yine yumruklu kavga! İYİ Parti'li vekil yoğun bakıma kaldırıldı Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul'da yine kavga çıktı. AK Parti ve İYİ Partililer arasında yaşanan yumruklaşma sırasında yaralanan vekilin yoğun bakıma kaldırıldığı bildirildi. Gelen son bilgilere göre, AK Parti'li Işık'a Meclis'ten 2 birleşim geçici çıkarma cezası, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ile HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'na Meclis'e yakışmayan söz ve davranışı nedeniyle kınama cezası verildi.
6.12.2022 Gündem
'Isparta için elinizi kaldırın'
'Isparta için elinizi kaldırın' İYİ Parti, Isparta genelinde yaşanan elektrik kesintilerinin araştırılması, TBMM tarafından sorumlu özel şirket ve kamu kurumlarıyla ilgili Sayıştay tarafından denetim yolunun açılması istemiyle araştırma önergesi hazırladı.
10.02.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Milletin parasını kendi paramız gibi koruduğumuza inanın
Bakan Karaismailoğlu: Milletin parasını kendi paramız gibi koruduğumuza inanın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Üzerimizde 700 bin çalışma arkadaşımızın sorumluluğu var. İyi işler yaptığımıza, devletin, milletin parasını kendi paramız gibi koruduğumuza inanın." dedi.
18.11.2021 Siyaset
TBMM Genel Kurulunda CHP, HDP ve İYİ Parti'nin grup önerileri kabul edilmedi
TBMM Genel Kurulunda CHP, HDP ve İYİ Parti'nin grup önerileri kabul edilmedi TBMM Genel Kurulunda CHP, HDP ve İYİ Parti'nin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi.
3.11.2021 Siyaset
‘Vatandaş çok derin yoksulluğa düşürüldü’
‘Vatandaş çok derin yoksulluğa düşürüldü’ İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, emekli aylıklarının iyileştirilmesini isterken, “TÜİK’in, talimatlı şekilde yoksulluğu gizlemek için çabalarının fayda etmediğini ve yoksulluğun örtülemeyecek kadar derinleştiğini” savundu.
25.07.2021 Siyaset
Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Demirel, ölümünün 6'ncı yılında anıldı
Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Demirel, ölümünün 6'ncı yılında anıldı Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 6'ncı ölüm yıl dönümünde, anıt mezarının bulunduğu İslamköy'deki Çalcatepe'de resmi törenle anıldı.
17.06.2021 Siyaset
‘Meclis işsizlik ve salgını araştırsın’
‘Meclis işsizlik ve salgını araştırsın’ İYİ Parti milletvekilleri, kamuoyunun gündemindeki sorunlar hakkında araştırma yapılması taleplerini önergeyle TBMM gündemine taşıdı. Isparta Milletvekili Aylin Cesur “Kovid-19 salgınında görev alan sağlık çalışanlarının” sorunlarının araştırılması için TBMM’de komisyon kurulması amacıyla önerge verdi.
12.05.2021 Siyaset
Siyasilerden ‘Aşı olun’ çağrısı
Siyasilerden ‘Aşı olun’ çağrısı Siyasiler, toplum sağlığının korunması için vatandaşları Kovid-19’a karşı aşı yaptırmaya çağırdı. Aşıyı zorunlu kılacak olası bir düzenlemenin beraberinde yaptırımları da getireceğine işaret eden siyasiler, toplum sağlığının korunması için öncelikle ikna çalışması ve kamu spotları hazırlanmasını önerdi
17.04.2021 Gündem
‘Bu sistem tıkandı çözüm demokraside’
‘Bu sistem tıkandı çözüm demokraside’ İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, 2021 içinde seçim olacağına inandığını belirterek, “Sokağın gerçekleri ile bağı kesilmiş bir hükümet var. Ülkemizi ilgilendiren her konuda yapısal bir tıkanmaya götüren partili cumhurbaşkanlığı sistemi var. Çözüm demokrasidedir. Türkiye’nin yeniden iyi yönetim anlayışı ile idare edilmesi gerekmektedir” dedi.
5.01.2021 Siyaset
İYİ Parti'de liste krizi, grup toplantısına da yansıdı
İYİ Parti'de liste krizi, grup toplantısına da yansıdı İYİ Parti'de, 2'nci Olağan Kurultay'ın ardından başlayan liste krizi, TBMM'de yeni dönemin ilk grup toplantısına da yansıdı. 'Oy verilmeyecekler' listesini hazırlattığı iddia edilen Koray Aydın'ın Teşkilat Başkanlığı görevini sürdürmesine tepki gösteren muhalif milletvekilleri, grup toplantısına katılmadı.
6.10.2020 Siyaset
Son dakika... 'Koray Aydın'a görev vermeyin' talebine Akşener'den cevap!
Son dakika... 'Koray Aydın'a görev vermeyin' talebine Akşener'den cevap! İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’nda yaşanan “oy verilmeyecekler” listesiyle çıkan krizde, milletvekilleri devreye girip Genel Başkan Meral Akşener’le görüştü.
26.09.2020 Siyaset
Son dakika...  İYİ Partideki 'seçilmeyecekler' listesiyle ilgili itiraf: ‘O listeyi ben yaptım’
Son dakika... İYİ Partideki 'seçilmeyecekler' listesiyle ilgili itiraf: ‘O listeyi ben yaptım’ İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Hocaoğlu, partinin Genel İdare Kurulu belirlenirken ‘tercih edilmeyenler’ listesini kendisinin yaptığını itiraf etti.
25.09.2020 Siyaset
İYİ Partili vekiller Akşener ile görüştü
İYİ Partili vekiller Akşener ile görüştü İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı’nda bazı delegelere dağıtılan “oy verilmeyecekler” listesine ilişkin tartışma sürerken, Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu o listeyi kendisinin yaptığını açıkladı.
25.09.2020 Siyaset
İYİ Parti karıştı! Sosyal medyada kapıştılar
İYİ Parti karıştı! Sosyal medyada kapıştılar İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı’nın üzerinden dört gün geçti ancak “paralel liste” tartışmaları sürüyor. 2. Olağan Kurultay’da dağıtıldığı belirtilen “İlk 75’te de olsa tercih edilmeyecekler” listesinde partinin önemli isimleri yer alıyordu. Milletvekilleri Hayrettin Nuhoğlu, Feridun Bahşi, Aytun Çıray, Ümit Özdağ, Aylin Cesur, Aydın Adnan Sezgin, İsmail Koncuk, Ayhan Erel ve Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer gibi isimlerin yer aldığı liste parti içinde deprem etkisi yarattı. Partinin en yetkili karar organı Genel İdare Kurulu’na (GİK) aday bile olmadığını belirten Koncuk’un “Koltuk onların, adamlık bizim olsun” sözleriyle başlattığı tartışma büyüyerek devam ediyor. Dün de genel başkan yardımcıları sosyal medyada kapıştı.
24.09.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Cesur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.