Bakan Albayrak

Bakan Albayrak

Son dakika bakan Albayrak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bakan Albayrak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bakan Albayrak haber sayfamızda...

Bakan Albayrak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.525 bakan albayrak haberi bulunmuştur.
Enerjide bağımsızlığın mimarı! Eski Bakan Masum Türker'den Berat Albayrak sözleri
Enerjide bağımsızlığın mimarı! Eski Bakan Masum Türker'den Berat Albayrak sözleri Karadeniz'den çıkarılan yerli doğal gazın karayla buluşması sonrası değerlendirmelerde bulunan DSP'li Masum Türker, bağımsızlık ateşinin mimarının Berat Albayrak olduğunu söyledi.
21.04.2023 Haberler
Enerjide bağımsızlığın mimarı! Eski Bakan Masum Türker'den Berat Albayrak sözleri
Enerjide bağımsızlığın mimarı! Eski Bakan Masum Türker'den Berat Albayrak sözleri Karadeniz'den çıkarılan yerli doğal gazın karayla buluşması sonrası değerlendirmelerde bulunan DSP'li Masum Türker, bağımsızlık ateşinin mimarının Berat Albayrak olduğunu söyledi.
21.04.2023 Gündem
Enerjide bağımsızlık ateşi yandı! Her şey Berat Albayrak'ın o tarihi konuşmasıyla başladı
Enerjide bağımsızlık ateşi yandı! Her şey Berat Albayrak'ın o tarihi konuşmasıyla başladı Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı bugün sisteme alındı. Enerjide bağımsızlığa giden yol, dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kararlı adımları ile açılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filyos Türkiye Petrolleri Limanı’nda Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni'nde yaptığı açıklamada dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a teşekkür etti.
20.04.2023 Ekonomi
Karadeniz gazında yeni müjde! Tarihi adımı başlatan sözler
Karadeniz gazında yeni müjde! Tarihi adımı başlatan sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Karadeniz'deki 58 milyar metreküplük yeni keşif akıllara dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak döneminde atılmış olan yerli filo adımlarını getirdi. Konuyla ilgili konuşan Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Yunus Furuncu "Berat Albayrak döneminde alınan gemiler ile kurulan filo enerji yolculuğundaki en stratejik hamleydi." dedi.
26.12.2022 Ekonomi
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç Türkiye'de enerji alanında dev bir yatırım daha hizmete alındı. Türkiye'nin ilk yer altı doğalgaz tesisi olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi hizmete girdi. Tarihi adımın temelleri dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kritik konuşması ile atılmıştı.
16.12.2022 Ekonomi
Türkiye'nin bölgede kaderini değiştiren soru! Berat Albayrak'ın şükrettiği gün
Türkiye'nin bölgede kaderini değiştiren soru! Berat Albayrak'ın şükrettiği gün Türkiye'nin sondaj gemileri Akdeniz ve Karadeniz'de peş peşe göreve başlarken, tarihi adımın temellerinin nasıl atıldığı da ortaya çıkıyor. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın o dönem çalışma arkadaşı olan Bakan Fatih Dönmez'e yönelttiği bir soruyla kritik sürecin adımları atıldı.
14.08.2022 Gündem
İşte enerjide milli adımın hikayesi! Dev hamlenin fitilini ateşleyen konuşma
İşte enerjide milli adımın hikayesi! Dev hamlenin fitilini ateşleyen konuşma Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisi olan Abdülhamid Han gemisi, Mersin Limanı'ndan ayrılarak görevine başladı. Tarihi adımın temelleri dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kritik konuşması ile atılmıştı.
9.08.2022 Ekonomi
Karadeniz gazının hikayesi! Her şey o sözle başladı...
Karadeniz gazının hikayesi! Her şey o sözle başladı... Tarihimizin en büyük keşfi olan Karadeniz’de bulunan 540 milyar metreküplük doğalgaz rezervinin karaya çıkartılması için denize ilk boru indirme ve kaynak töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Karadeniz'deki bu tarihi adımın hikayesi dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın o konuşması ile başladı...
13.06.2022 Ekonomi
Son dakika... AK Parti MYK toplandı!  Çelik'ten önemli açıklamalar
Son dakika... AK Parti MYK toplandı! Çelik'ten önemli açıklamalar Gelen son dakika haberine göre; AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde toplandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. ABD seçimleriyle ilgili açıklama yapan Ömer Çelik, "Türkiye resmi sonuçlar açıklandıktan sonra kazananı tebrik edecektir." dedi. Öte yandan Ömer Çelik, Berat Albayrak'ın istifa paylaşımıyla ilgili soruya 'Cumhurbaşkanımız takdirini paylaşacaktır' açıklamasında bulundu.
9.11.2020 Siyaset
Fatih, Türkali-1’de sondaja başladı
Fatih, Türkali-1’de sondaja başladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih sondaj gemisinin hazırlık çalışmalarının ardından Türkali-1 kuyusunda sondaja başladığını bildirdi.
6.11.2020 Ekonomi
‘Türk Reasürans sektörün yanında’
‘Türk Reasürans sektörün yanında’ Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı (YEP) kapsamında hayata geçirilen projelerden biri olan Türk Reasürans AŞ’nin sigorta sektörünün daima yanında olduğunu bildirdi. Bakan Albayrak, Twitter hesabından “Kapasite, teminat, sağlıklı ve sürdürülebilir katkı” notuyla yaptığı videolu paylaşımda, “YEP kapsamında hayata geçirdiğimiz projelerden biri olan Türk Reasürans AŞ sigorta sektörümüzün daima yanında” ifadesini kullandı
6.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak duyurdu! Türkali-1 kuyusunda aramalar başladı
Bakan Albayrak duyurdu! Türkali-1 kuyusunda aramalar başladı Albayrak, "Nice seferlere, nice zaferlere! Fatih sondaj gemimiz Türkali-1 kuyusunda aramalarını başlattı. Hayırlı olsun." dedi.
5.11.2020 Haberler
Bakan Albayrak'tan 'Türk Reasürans A.Ş' açıklaması
Bakan Albayrak'tan 'Türk Reasürans A.Ş' açıklaması Bakan Albayrak, "Yeni Ekonomi Programımız kapsamında hayata geçirdiğimiz projelerden biri olan Türk Reasürans A.Ş. sigorta sektörümüzün daima yanında..." dedi.
5.11.2020 Haberler
Bakan Albayrak'tan 'Türk Reasürans A.Ş' açıklaması
Bakan Albayrak'tan 'Türk Reasürans A.Ş' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Yeni Ekonomi Programımız kapsamında hayata geçirdiğimiz projelerden biri olan Türk Reasürans A.Ş. sigorta sektörümüzün daima yanında" dedi.
5.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak duyurdu! Türkali-1 kuyusunda aramalar başladı
Bakan Albayrak duyurdu! Türkali-1 kuyusunda aramalar başladı Albayrak, "Nice seferlere, nice zaferlere! Fatih sondaj gemimiz Türkali-1 kuyusunda aramalarını başlattı. Hayırlı olsun." dedi.
5.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak: PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor
Bakan Albayrak: PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakkari'nin Derecik ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin yol yapım çalışması yapan işçilere yönelik düzenlediği saldırıyla ilgili olarak, "PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor" dedi.
4.11.2020 Siyaset
Son dakika! Hakkari'de hain saldırı! Şehit ve yaralılar var
Son dakika! Hakkari'de hain saldırı! Şehit ve yaralılar var Hakkari'nin Derecik ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yol çalışması yapan iş makinesine düzenlenen ve 1 işçinin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan 2 işçi de müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
4.11.2020 Gündem
Bakan Albayrak: Türkiye üreterek, katma değer oluşturarak büyüyor
Bakan Albayrak: Türkiye üreterek, katma değer oluşturarak büyüyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti milletvekillerini Türkiye'de ve dünyadaki ekonomik gelişmeler konusunda bilgilendirdi. Albayrak, "Türkiye üreterek, katma değer oluşturarak büyüyor. Ekonomideki güçlü toparlanma eğilimi Ekim ayında da devam ediyor" dedi.
4.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak paylaştı: Umudun adı Ayda bebek
Bakan Albayrak paylaştı: Umudun adı Ayda bebek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İzmir Seferihisar açıklarındaki depremde 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in 91 saat sonra yaralı olarak kurtarılmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Umudun adı Ayda bebek" dedi.
3.11.2020 Siyaset
Bakan Albayrak'tan AK Parti mesajı: Durmak yok, yola devam
Bakan Albayrak'tan AK Parti mesajı: Durmak yok, yola devam Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti'nin iktidara gelişinin 18. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
3.11.2020 Siyaset
Bakan Albayrak: Asırlık kurumlarımızla üreticimizi destekliyoruz
Bakan Albayrak: Asırlık kurumlarımızla üreticimizi destekliyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkşeker aracılığıyla çiftçilere 600 milyon TL destek sağladıklarını belirterek, "Üretime dayalı milli ekonomi politikamızla üreticilerimizin yanındayız" dedi.
3.11.2020 Ekonomi
Ekonomide ‘V tipi’ toparlanma sürüyor
Ekonomide ‘V tipi’ toparlanma sürüyor Ekimde 17.3 milyar dolarla tüm zamanların aylık ihracat rekoru kırıldı. İSO Türkiye İmalat PMI ise 53.9’a yükselerek sanayide güçlü iyileşmeye işaret etti. Bakan Albayrak, “Daha fazla üretim, istihdam ve ihracat hedefli ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz. V tipi toparlanma sürüyor” dedi.
3.11.2020 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan Elif için geçmiş olsun mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan Elif için geçmiş olsun mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İzmir depreminden 65 saat sonra enkazdan çıkartılan küçük Elif için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
2.11.2020 Siyaset
Bakan Albayrak: Ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz
Bakan Albayrak: Ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Daha fazla üretim ve istihdam, daha fazla ihracat hedefiyle çıktığımız ekonomik dönüşüm yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ekim ayında ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6, bir önceki aya göre ise yüzde 8,3 artarak 17,3 milyar dolara ulaştı. Böylece, ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık" dedi.
2.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak duyurdu: Geçen aya göre hız kazandı
Bakan Albayrak duyurdu: Geçen aya göre hız kazandı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, imalat sanayiindeki büyümenin 5 aydır devam ettiğini ve geçen aya göre hız kazandığını açıkladı. Öte yandan Bakan Albayrak, ihracatın ekimde yüzde 5,6 artarak 17,3 milyar dolara ulaştığını ve Türkiye tarihinin en yüksek aylık ihracat rakamına ulaşıldığını belirterek, "İhracatın her geçen gün güç kazandığı ve cari dengenin sağlandığı yeni bir döneme giriyoruz." ifadelerini kullandı.
2.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Albayrak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.