Beydağ

Beydağ

Son dakika Beydağ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beydağ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beydağ haber sayfamızda...

Beydağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 624 beydağ haberi bulunmuştur.
BEYDAĞ SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Beydağ Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
BEYDAĞ SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Beydağ Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Beydağ Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Beydağ ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Beydağ Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Sandıktan Tugay çıktı
Sandıktan Tugay çıktı İzmir’de seçim sonuçlarına göre CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay 48.54 oy oranına ulaşarak yarışı önde tamamladı. Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hamza Dağ ise yüzde 37.04 ile sandıktan çıktı.
1.04.2024 Gündem
İzmir'de seçmenler sandık başında
İzmir'de seçmenler sandık başında Türkiye Yerel Seçimleri için İzmir’de de vatandaşlar oy kullanmaya başladı. Saat 08.00 itibarıyla başlayan oy kullanma işlemi akşam saat 17.00’a kadar sürecek.
31.03.2024 Gündem
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Selçuk Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.
8.03.2024 Gündem
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.
30.01.2024 Gündem
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu Son dakika haberine göre, CHP'nin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. CHP Parti meclisi Cemil Tugay'ın adaylığını onayladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 30 ilçe belediye başkan adayı da belirlendi.
30.01.2024 Gündem
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak, şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir” dedi.
28.01.2024 Gündem
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı da vardı.
27.01.2024 Gündem
Meteoroloji'den İzmir ve ilçeleri için uyarı geldi! Bu gece geliyor
Meteoroloji'den İzmir ve ilçeleri için uyarı geldi! Bu gece geliyor Meteoroloji, İzmir ve ilçeleri için bu geceden itibaren zirai don beklendiği belirtilip, vatandaşlardan tedbirli ve dikkatli olmalarını istedi.
11.01.2024 Gündem
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri Tekerlemeler ölçülü ve basmakalıp sözlerdir ve genellikle masal, hikâye, bilmece ve halk tiyatrosu gibi edebi türlerde kullanılır. Masalların ve çocuk oyunlarının baş, orta ve sonunda söylenir. Çocukların dil ve konuşma gelişimine yardımcı olur. Kısa, kolay, zor ve uzun halleri ile eğlendirici özelliği bulunur. Kurmaca oldukları için genellikle yarı anlamlı ve anlamsızdırlar. Söylemesi kolay, kısa ve çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örnekleri için “Kolay Tekerlemeler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Bodrum açıklarında deprem! İşte paylaşılan veriler...
Bodrum açıklarında deprem! İşte paylaşılan veriler... Merkez üssü Ege Denizi olan ve Muğla'nın Bodrum ilçesine 69.85 km uzaklıkta bir deprem meydana geldi. Depremin ardından AFAD verileri paylaştı.
19.10.2023 Gündem
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Naci Görür’den ve Prof. Dr. Sözbilir'den peş peşe açıklama
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Naci Görür’den ve Prof. Dr. Sözbilir'den peş peşe açıklama İzmir’in Bayındır ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür ve Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den açıklama geldi.
18.10.2023 Gündem
Gramına 200 dolar verdiler! Yıkarken içindeki sıvıyı fark etti
Gramına 200 dolar verdiler! Yıkarken içindeki sıvıyı fark etti Malatya’da mantar toplamaya gittiği dağda diğer taşlardan farklı taşları gören Osman Ünver, yanına aldığı taşları 1 yıldır muhafaza ediyor. Ünver, geçen yıl taşların gramına 200 dolar verdiklerini ama satmadığını belirtti.
27.09.2023 Haberler
Gramına 200 dolar verdiler! Yıkarken içindeki sıvıyı fark etti
Gramına 200 dolar verdiler! Yıkarken içindeki sıvıyı fark etti Malatya’da mantar toplamaya gittiği dağda diğer taşlardan farklı taşları gören Osman Ünver, yanına aldığı taşları 1 yıldır muhafaza ediyor. Ünver, geçen yıl taşların gramına 200 dolar verdiklerini ama satmadığını belirtti.
27.09.2023 Gündem
İzmir'de Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı'da operasyon
İzmir'de Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı'da operasyon İzmir'de son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda çok sayıda miktarda uyuşturucu ele geçirilirken 30 şüpheli de gözaltına alındı.
1.08.2023 Gündem
Yakalanma korkusundan yüzündeki beni aldırdı
Yakalanma korkusundan yüzündeki beni aldırdı İzmir’den 200 kilometre gelerek Denizli’ye uyuşturucu eken 4 kişilik şebeke, JASAT’ın takibinden kaçamadı. Adreslerinde yakalanan ve 3’ü akraba olan şebeke üyelerinden birisinin, jandarmaya yakalanmamak için yüzündeki beni aldırdığı ortaya çıktı.
13.06.2023 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da yarım saatte afet! Kent sulara gömüldü
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da yarım saatte afet! Kent sulara gömüldü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı sonrası araçlar suya gömüldü. Araçlardaki vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtulurken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, "Kent merkezinde yarım saat içerisinde afet düzeyinde sağanak yağış ve dolu yağışı gerçekleşti" dedi.
11.06.2023 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! Ankara'da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu
Meteoroloji uyarmıştı! Ankara'da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu Metroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışında bazı bölgelerde su baskınları yaşanırken, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.
11.06.2023 Haberler
Ankara için Valilik ve Meteoroloji'de flaş uyarı! Saat verildi, geliyor
Ankara için Valilik ve Meteoroloji'de flaş uyarı! Saat verildi, geliyor Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarılar peş peşe geldi. 24 kent için sarı alarm veren yetkiiler, yarın için etkili olması beklenen sağanak nedeniyle, vatandaşları ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
8.06.2023 Gündem
Ankara için yeni uyarı geldi! 'Böyle bir manzara yok'
Ankara için yeni uyarı geldi! 'Böyle bir manzara yok' Ankara'nın Keçiören ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, ev ve iş yerleri su altında kaldı.
29.05.2023 Gündem
Meteoroloji'den 28 il için uyarı! 'Kuvvetli şekilde geliyor'
Meteoroloji'den 28 il için uyarı! 'Kuvvetli şekilde geliyor' Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Raporda 28 il için gökgürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.
30.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beydağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.