Bravo

Bravo

Son dakika Bravo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bravo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bravo haber sayfamızda...

Bravo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.313 bravo haberi bulunmuştur.
Özkan Uğur'suz ilk konser olay olmuştu! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser olay olmuştu! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
12.04.2024 Cadde
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor!
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor! Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ı yakından takibini sürdürdü. Spor yazarları 6 golün atıldığı, seyir açısından zevkli maçı yorumladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a: Sen ilk aşkımsın!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a: Sen ilk aşkımsın! İlginç açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın babası ve hayat arkadaşı Okan Kurt ile birbirlerine sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlara gündeme geldi.
27.03.2024 Cadde
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
AKM’ye en iyi mekân ödülü
AKM’ye en iyi mekân ödülü Atatürk Kültür Merkezi, uluslararası prestije sahip Rusya BraVo Ödülleri’nde “En İyi Konser/Tiyatro Mekânı” ödülüne layık görüldü.
22.03.2024 Kültür Sanat
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı CEV Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet deplasmanda Vero Volley Milano’ya 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, İtalyan yıldız Egonu'yu durdurmakta zorlandı. Öte yandan maçın MVP'si Helena Cazaute Eda Erdem itirafında bulundu
13.03.2024 Voleybol
Sivasspor'da Bülent Uygun'dan hakem tepkisi!
Sivasspor'da Bülent Uygun'dan hakem tepkisi! Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Sivasspor
Bilal Meşe'den Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi dev iddia!
Bilal Meşe'den Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi dev iddia! Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u 2-0 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Galibiyeti değerlendiren Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, pazar günü oynanacak dev derbiyi de masaya yatırdı.
29.02.2024 Beşiktaş
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu!
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu! Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı son dakika penaltısı ile yıktı. Spor yazarları Fenerbahçe'nin karşılaşmadaki performansını mercek altına aldı.
25.02.2024 Fenerbahçe
Dünya ‘Kaan’ı kutladı! 'Bu sadece başlangıç'
Dünya ‘Kaan’ı kutladı! 'Bu sadece başlangıç' Türkiye’yi savunma sanayisinde ve teknolojide dünyanın en üst ligine taşıyan KAAN’ın ilk uçuşunun gurur ve sevinci Türkiye ile sınırlarını aştı. Türkiye’nin 5. nesil savaş uçağı KAAN’ın ilk uçuşu, dünyanın dört bir yanından farklı milliyetten insanların ortak sevinci oldu.
25.02.2024 Gündem
İstanbul'da korku dolu anlar! Uğurcan Çakır'ın eşi çılgına döndü: Allah'ınızdan bulun
İstanbul'da korku dolu anlar! Uğurcan Çakır'ın eşi çılgına döndü: Allah'ınızdan bulun Süper Lig'in 26'ncı haftasında Pendikspor, Trabzonspor'u konuk etti. Kritik maçın ilk devresinde Uğurcan Çakır'a meşale atılması korku dolu anlara sebebiyet verdi. Milli kalecinin eşi bu skandal olay sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
18.02.2024 Trabzonspor
Bakan Bak: Kültürümüzü, değerlerimizi korumamız gerekiyor!
Bakan Bak: Kültürümüzü, değerlerimizi korumamız gerekiyor! Antalya’da gerçekleştirilen 6. Etnospor Forumu’nda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, "Spor bir endüstri ve bu endüstri içinde özellikle kültürümüzü, değerlerimizi korumamız gerekiyor" dedi.
18.02.2024 Skorer
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yeni liderini açıkladı! 'İki ayağını eli gibi kullanıyor'
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yeni liderini açıkladı! 'İki ayağını eli gibi kullanıyor' Beşiktaş ara transfer döneminin son gününde Ernest Muçi ve Al-Musrati gibi potansiyeli yüksek oyuncuları kadrosuna kattı. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, siyah-beyazlı takımın yeni transferlerini mercek altına aldı.
15.02.2024 Beşiktaş
Attila Gökçe, Beşiktaş'ı değerlendirdi: Ama insaf yani! Üç beş pas yapın
Attila Gökçe, Beşiktaş'ı değerlendirdi: Ama insaf yani! Üç beş pas yapın Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta öne çıkan isim Muleka oldu. Spor yazarları maçı köşelerinde değerlendirirken Muleka mercek altına alındı.
9.02.2024 Beşiktaş
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! İşte dokunulmazlığı kazanan takım
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! İşte dokunulmazlığı kazanan takım Survivor doludizgin devam ediyor. Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Aleyna ile Pınar birbirine girdi. Acun Ilıcalı Turabi'yi fena fırçaladı. Konsey'de bir de ilk yaşandı. İşte heyecanın doruklara çıktığı Survivor'da merak edilenler...
22.01.2024 Cadde
'Kafkasların Kraliçesi' TIR'ıyla uluslararası yollarda direksiyon sallıyor
'Kafkasların Kraliçesi' TIR'ıyla uluslararası yollarda direksiyon sallıyor Artvin’den Kafkas ülkelerine yük taşıyan "Kafkasların Kraliçesi" lakaplı 32 yaşındaki kadın TIR sürücüsü Esra Yılmaz oyuncaklar, makyaj malzemeleri ve çeşitli aksesuarlarla renklendirdiği şoför mahallini adeta evindeki odasına dönüştürürken, uluslararası yollarda bu şekilde tek başına direksiyon sallıyor.
20.01.2024 Haberler
Hem geziyor hem para kazanıyor! İki tutkusu hayatını değiştirdi
Hem geziyor hem para kazanıyor! İki tutkusu hayatını değiştirdi Artvin’den Kafkas ülkelerine yük taşıyan "Kafkasların Kraliçesi" lakaplı 32 yaşındaki kadın TIR sürücüsü Esra Yılmaz oyuncaklar, makyaj malzemeleri ve çeşitli aksesuarlarla renklendirdiği şoför mahallini adeta evindeki odasına dönüştürürken, uluslararası yollarda bu şekilde tek başına direksiyon sallıyor.
20.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin yeni transferi Bonucci, Mert Hakan'ı efsane futbolcuya benzetti
Fenerbahçe'nin yeni transferi Bonucci, Mert Hakan'ı efsane futbolcuya benzetti Dünyaca ünlü İtalyan stoper, Adanaspor maçında Fenerbahçe'nin 6. golünü atan Mert Hakan'ı efsane yıldıza benzetti.
18.01.2024 Türkiye Kupası
Son dakika | Spor yazarları tepki gösterdi: Sana ne kardeşim Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcuların ne giyeceğinden?
Son dakika | Spor yazarları tepki gösterdi: Sana ne kardeşim Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcuların ne giyeceğinden? Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ın ev sahipliğinde oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelendi. Spor yazarları yaşanan süreci köşelerinde değerlendirirken sergilenen duruşa sahip çıktı.
30.12.2023 Futbol
Spor yazarları Hatayspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi!  Bilal Meşe: Adam sakar, sağı-solu belli olmuyor
Spor yazarları Hatayspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi! Bilal Meşe: Adam sakar, sağı-solu belli olmuyor Süper Lig'de Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ın oyunu takdir topladı. Siyah-beyazlı takımın performansını spor yazarları köşelerinde değerlendirdi.
26.12.2023 Beşiktaş
Google’da kadının adı var
Google’da kadının adı var Yönetici olarak çalıştığı Google’a açtığı cinsiyet ayrımcılığı davasını kazanan Ülkü Rowe, dava sürecini Milliyet’e anlattı.
22.12.2023 Gündem
Mustafa Anıklı yazdı: Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak
Mustafa Anıklı yazdı: Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırıyla son bulmuştu. İki takım kupada yeniden karşı karşıya gelecek. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı kupadaki maçta ev sahibi takım taraftarlarının tribünde yer alabileceğini belirtti.
21.12.2023 Türkiye Kupası
Ercan Güven, Kayserispor maçı sonrası Fenerbahçeli yıldıza sert çıktı: Veda maçı bu! Topu ayağında bile tutamıyor
Ercan Güven, Kayserispor maçı sonrası Fenerbahçeli yıldıza sert çıktı: Veda maçı bu! Topu ayağında bile tutamıyor Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, sezonun flaş ekibi Kayserispor'u deplasmanda 4-3 yenerek Galatasaray derbisi öncesi hata yapmadı. Spor yazarları zorlu müsabakayı yorumladı.
21.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer itirafı! Fatih Terim vurgusu: İnanılmaz bir onurdu
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer itirafı! Fatih Terim vurgusu: İnanılmaz bir onurdu Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, İspanyol basınına konuştu. Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı takıma transfer sürecini anlattı. Kerem Aktürkoğlu'nun Fatih Terim vurgusu dikkat çekti.
12.12.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Bravo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.