Breonna Taylor

Breonna Taylor

Son dakika Breonna Taylor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Breonna Taylor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Breonna Taylor haber sayfamızda...

Breonna Taylor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26 breonna taylor haberi bulunmuştur.
ABD’de öldürülen siyahi Breonna Taylor davasında 4 polis suçlu bulundu
ABD’de öldürülen siyahi Breonna Taylor davasında 4 polis suçlu bulundu ABD'nin Kentucky eyaletinde, polis tarafından silahla ateş açılarak öldürülen siyahi Breonna Taylor davasında 4 polis memuru suçlu bulundu.
4.08.2022 Dünya
İkonların heykelleri dikildi
İkonların heykelleri dikildi ABD’de 2020’de polis tarafından boğazına basılarak öldürülen, “Nefes alamıyorum” cümlesiyle ikonlaşan “Black Lives Matter” protestolarının başlamasını sağlayan George Floyd’un büstü New York’ta Union Meydanı’na dikildi.
4.10.2021 Kültür Sanat
Polis şiddetine rekor tazminat! 20 milyon dolar ödenecek
Polis şiddetine rekor tazminat! 20 milyon dolar ödenecek ABD'de Maryland eyaletinde, kelepçeli halde polis aracında otururken 6 kurşunla öldürülen siyahi William Green'in ailesine verilecek miktar, ülkede polis şiddeti nedeniyle verilen en yüksek tazminat bedeli oldu.
29.09.2020 Dünya
Polisler suçlanmadı ortalık karıştı
Polisler suçlanmadı ortalık karıştı ABD’nin Kentucky eyaletinde, siyahi Breonna Taylor’ın 13 Mart’ta evine girilerek öldürülmesi olayına karışan polislerin suçsuz bulunması, yeni eylemleri ateşledi.
25.09.2020 Dünya
ABD'de, Taylor protestolarında 127 göstericiye gözaltı
ABD'de, Taylor protestolarında 127 göstericiye gözaltı ABD'nin Kentucky eyaletinde siyahi Amerikalı Breonna Taylor'ın öldürülmesi olayında 3 polisin suçsuz bulunmasına karşı düzenlenen protestolarda 127 gösterici gözaltına alındı.
24.09.2020 Haberler
ABD'de, Taylor protestolarında 127 göstericiye gözaltı
ABD'de, Taylor protestolarında 127 göstericiye gözaltı ABD'nin Kentucky eyaletinde siyahi Amerikalı Breonna Taylor'ın öldürülmesi olayında 3 polisin suçsuz bulunmasına karşı düzenlenen protestolarda 127 gösterici gözaltına alındı.
24.09.2020 Dünya
Son dakika: Dünyanın beklediği haber açıklandı...  Yer yerinden oynadı!
Son dakika: Dünyanın beklediği haber açıklandı... Yer yerinden oynadı! 100 gündür protesto ediliyordu, karar açıklanmadan önce OHAL ilan edildi. "Ayaklanma çıkabilir" açıklaması yapıldı. Nefesler tutuldu ve karar açıklandı. Ne olduysa ondan sonra oldu...
24.09.2020 Dünya
Trump'tan, Taylor protestolarında vurulan polislere destek mesajı
Trump'tan, Taylor protestolarında vurulan polislere destek mesajı ABD Başkanı Donald Trump, Kentucky eyaletinde siyahi Amerikalı Breonna Taylor'ın evine düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında öldürülmesi olayında üç polisin suçsuz bulunması üzerine çıkan protestolarda vurulan iki polis için destek mesajı verdi.
24.09.2020 Dünya
ABD'de Taylor davası sonrası başlayan protestolarda bir polis vuruldu
ABD'de Taylor davası sonrası başlayan protestolarda bir polis vuruldu ABD'nin Kentucky eyaletinde siyahi Amerikalı Breonna Taylor'ın evine düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında öldürülmesi olayında üç polisin suçsuz bulunması üzerine çıkan protestolarda bir polisin vurulduğu belirtildi.
24.09.2020 Dünya
Trump'tan flaş corona çağrısı! 'Mümkün olduğunca erken bir şekilde...'
Trump'tan flaş corona çağrısı! 'Mümkün olduğunca erken bir şekilde...' ABD Başkanı Donald Trump, mevsimsel grip ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtilerinin birbirine benzediğini vurgulayarak Amerikan halkına olabildiğince erken bir zamanda grip aşısı olması çağrısı yaptı.
24.09.2020 Dünya
Son dakika... Trump'tan 3 Kasım seçimleri için şoke eden iddia
Son dakika... Trump'tan 3 Kasım seçimleri için şoke eden iddia Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Başkanı Donald Trump, ülkede 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinin postayla oy kullanma sisteminin yol açacağı sıkıntılar nedeniyle Yüksek Mahkeme'de biteceğini düşündüğünü söyledi.
23.09.2020 Dünya
ABD polisinin yanlış evi basarak öldürdüğü Breonna Taylor davasında karar açıklandı
ABD polisinin yanlış evi basarak öldürdüğü Breonna Taylor davasında karar açıklandı ABD'nin Kentucky eyaletinde siyahi Amerikalı Breonna Taylor'ın 13 Mart'ta evine girerek öldürülmesi olayına karışan 3 polisten 1'i suçlu bulunurken, diğerlerinin ise ceza almadığı açıklandı.
23.09.2020 Dünya
ABD'de siyahi kadını evine girerek öldüren polisin davası öncesi olağaüstü hal
ABD'de siyahi kadını evine girerek öldüren polisin davası öncesi olağaüstü hal ABD'de Breonna Taylor'ı evine girerek öldüren polislere yönelik soruşturmada savcılığın, polislere bir suçlama yöneltip yöneltmeyeceğine dair kararını bugün açıklaması bekleniyor.
23.09.2020 Dünya
Breonna Taylor kararı öncesi Kentucky'de olağanüstü hâl
Breonna Taylor kararı öncesi Kentucky'de olağanüstü hâl ABD'de Breonna Taylor'ı evine girerek öldüren polislere yönelik soruşturmada savcılığın, polislere bir suçlama yöneltip yöneltmeyeceğine dair kararını bugün açıklaması bekleniyor. Karar öncesinde, olayın yaşandığı Kentucky eyaletinin Louisville kentinde olağanüstü hâl ilan edildi.
23.09.2020 Dünya
Breonna Taylor'ın ailesine 12 milyon dolar tazminat
Breonna Taylor'ın ailesine 12 milyon dolar tazminat ABD'de polisin evinde vurduğu siyah Amerikalı Taylor'ın ailesine, Louisville Belediyesi tarafından 12 milyon dolar ödenecek.
16.09.2020 Dünya
Naomi Osaka: Tenisin siyahi samurayı
Naomi Osaka: Tenisin siyahi samurayı Amerika Açık Tenis Turnuvası Tek Kadınlar finalinde şampiyonluğa erişen Japon tenisçi Naomi Osaka, turnuva boyunca tam 7 farklı maske taktı. Gelin Osaka'nın başarısına Molatik olalım...
4.05.2021 Portre
Irkçılıkla mücadele ve adalet çağrısı
Irkçılıkla mücadele ve adalet çağrısı MTV Video Müzik Ödülleri töreninden iki ödülle ayrılan Kanadalı R&B yıldızı The Weeknd polis şiddeti sonucu yaşamını yitiren Jacob Blake ve Breonna Taylor için adalet çağrısı yaptı. Gecede ayrıca ırkçılıkla mücadele mesajı da verildi
1.09.2020 Dünya
Wisconsin’deki protesto eylemleri büyüyor...
Wisconsin’deki protesto eylemleri büyüyor... ABD’nin Wisconsin eyaletine bağlı Kenosha kentinde bir polisin, 29 yaşındaki siyahi Jacob Blake’i çocuklarının önünde sırtından 7 el ateş ederek vurmasının ardından başlayan protestolar büyüyor.
26.08.2020 Dünya
ABD'de protestolarda araçlı saldırı
ABD'de protestolarda araçlı saldırı Denver'de ırçılık ve polis şiddetine karşı sokağa çıkan göstericilerin üzerine bir kişi aracını sürdü, bunun üzerine protestoculardan biri silahına sarıldı. Olayda bir kişinin silahla vurulduğu belirtiliyor.
27.07.2020 Dünya
Siyahların Hayatı Değerlidir: Bir sosyal medya paylaşımı küresel bir harekete nasıl evrildi?
Siyahların Hayatı Değerlidir: Bir sosyal medya paylaşımı küresel bir harekete nasıl evrildi? Hareketin doğuşunun izini bulmak için 2013 yılında, Florida'da Trayvon Martin isimli siyah bir genci ateş ederek öldüren George Zimmerman'ın beraatıyla sonuçlanan davaya kadar gitmek gerekiyor. Siyahların Hayatı Değerlidir hareketi dendiğinde en çok akla gelen isimler, liderler değil dev ırkçılık sorunlarıyla boğuşan ABD'de konunun gündeme gelmesine sebep olan mağdurlar: George Floyd, Breonna Taylor, Eric Garner, Michael Brown bunlardan bazıları.
11.07.2020 Dünya
Son dakika... ABD'de kan donduran anlar! Bir kıvılcım yetti...
Son dakika... ABD'de kan donduran anlar! Bir kıvılcım yetti... Parkta toplananlara pompalı tüfekle ateş açıldı, bir başka şehirde ise beyaz çift Belediye Başkanı'nın evine yürüyenlere silah doğrulttu. Ateşe benzin döken ABD Başkanı Trump ise, skandal bir videoyu Twitter hesabından paylaştı.
29.06.2020 Dünya
ABD polisinin yanlış evi basarak öldürdüğü ağlık çalışanı: Breonna Taylor
ABD polisinin yanlış evi basarak öldürdüğü ağlık çalışanı: Breonna Taylor 13 Mart günü evinin kapısı polisler tarafından kırıldıktan sonra sekiz kurşunla vurulan sağlık çalışanı, George Floyd protestolarıyla birlikte yeniden ABD gündeminin zirvesine yerleşti.
9.06.2020 Dünya
Son dakika... Yine polis şiddeti! ‘Nefes alamıyorum’ diyerek öldü
Son dakika... Yine polis şiddeti! ‘Nefes alamıyorum’ diyerek öldü ABD’nin Washington eyaletine bağlı Tacoma şehrinde bulunan Pierce County Tıp Ofisi, 33 yaşındaki siyahi genç Manuel Ellis'in vücuduna uygulanan fiziksel baskının nefesini daraltması sonucu öldüğü kanısına vardı. Ellis’in aynen George Floyd gibi polis gözetiminde hayatını kaybettiği sırada ‘nefes alamıyorum’ ifadelerini kullandığı belirtildi.
5.06.2020 Dünya
Meghan Markle'dan George Floyd çıkışı
Meghan Markle'dan George Floyd çıkışı Kraliyet unvanlarını bırakan eski Sussex düşesi Markle, video mesajında seslendiği gençlere "Size söylemek istediğim ilk şey, çok üzgün olduğum. Irkçılığın hâlâ var olduğu bir dünyada büyümek zorunda kaldığınız için çok üzgünüm" dedi.
4.06.2020 Dünya
Louisville'de emniyet müdürü görevden alındı
Louisville'de emniyet müdürü görevden alındı ABD'nin Kentucky eyaletine bağlı Louisville kentinde, protestolar sırasında popüler bir et lokantasının sahibinin polis kurşunuyla öldürülmesine ilişkin ihmal nedeniyle emniyet müdürü görevden alındı.
2.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Breonna Taylor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.