Dali

Dali

Son dakika dali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dali haber sayfamızda...

Dali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.430 dali haberi bulunmuştur.
‘Toz’lanıyoruz!
‘Toz’lanıyoruz! Çöl tozu bize de geldi. Prof. Dr. Orhan Şen, çöl tozlarının bugünden itibaren başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde karşımıza çıkacağını söyledi.
25.04.2024 Gündem
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı. Çöl tozu bulutu Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerini etkisi altına aldıktan sonra Marmara ve Karadeniz üzerinden ülkeyi terk edecek.
24.04.2024 Haberler
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı. Çöl tozu bulutu Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerini etkisi altına aldıktan sonra Marmara ve Karadeniz üzerinden ülkeyi terk edecek.
24.04.2024 Gündem
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı  Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Gündem
Çocuklara moral oldular
Çocuklara moral oldular Sanatçılar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören minikleri 23 Nisan kapsamında düzenlenen etkinlikte yalnız bırakmayarak, onlarla zaman geçirdi
24.04.2024 Cadde
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası görüldü!
Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası görüldü! Havaların ısınmasıyla birlikte kene vakaları görülmeye başladı. Yılın ilk Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastası Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
23.04.2024 Gündem
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
Yeraltında su alarmı
Yeraltında su alarmı Doğada yenilebilir kaynak olan yeraltı suları elde edilmesi pratik ve arıtım masraflarının az olması nedeniyle tercih edilse de, kontrolsüz su çekimleri, tarımsal ilaç ve gübre kullanımının kontrolsüz bir şekilde artması ve kentleşmenin yarattığı sorunlar yeraltı sularının kirliliği için büyük bir tehlike yaratıyor.
21.04.2024 Gündem
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!' Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
19.04.2024 Cadde
Artık Dali ile konuşma şansımız var
Artık Dali ile konuşma şansımız var Salvador Dali’nin 120. doğum günü kutlamaları kapsamında Florida’daki Dali Müzesi yapay zekâ ile desteklenen bir proje başlattı.
18.04.2024 Kültür Sanat
Gelibolu Yarımadası'nda büyük keşif 'Osmanlı arşiv belgeleriyle uyuşuyor'
Gelibolu Yarımadası'nda büyük keşif 'Osmanlı arşiv belgeleriyle uyuşuyor' Osmanlıların Rumeli'ye geçerek, beylikten imparatorluğa yükselişinde sembolik önemi bulunan, Çimpe Kalesi'nin yerini Hacettepe Üniversitesi Tarih Anabilim Dalı doktora öğrencisi Metin Tetik, Gelibolu Yarımadası'nda yaptığı çalışmalar sırasında buldu.
17.04.2024 Gündem
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek Telefonda Mehmetçiklerin bayramını tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Devler Ligi’nde son 8 takım Avrupa’nın en iyisi olma yolunda sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. Misli, dev maçlara “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunarak heyecanı ikiye katlıyor.
9.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
9.04.2024 Futbol
Erken teşhis hayat kurtarır
Erken teşhis hayat kurtarır Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı tarafından Kanser Haftası’nda panel düzenlendi.
6.04.2024 Ege
Hayat projesi ile hedefe tam isabet
Hayat projesi ile hedefe tam isabet Ege Üniversitesi- Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi, yaklaşık 5 yıl süren kapsamlı çalışmalar sonunda, JACIE (Joint Accreditations Committee of ISCT and EBMT) tarafından akredite edilerek Avrupa ve dünya standartlarında bir tedavi merkezi olarak kabul edildi. KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) tarafından hayata geçirilen “Hücre İşleme Merkezi” bu hedefe ulaşmada çok büyük bir katkı koydu.
6.04.2024 Ege
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti Kargo gemisinin çarpması sonucu kısmen çöken Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsünü ziyaret eden ABD Başkanı Joe Biden, köprünün en kısa sürede yeniden inşa edileceğini belirterek, “Yeni köprünün çimentosu kuruyana kadar dinlenmeyeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Sahra Çölü üzerinden geliyor! Muğla'da etki gösterdi
Sahra Çölü üzerinden geliyor! Muğla'da etki gösterdi Sahra Çölü üzerinden Türkiye'ye gelen toz bulutu Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'yi etkisi altına aldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, yoğun toz konsantrasyonuna maruz kalınması durumunda özellikle solunum sorunları yaşayanlarda ve küçük çocuklarda ciddi sağlık sorunları gözlenebildiğini dile getirdi.
2.04.2024 Gündem
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet Kaza duyulduğu an tüm dünyada son dakika oldu. İnternette yayılan ve gerçekte neler olduğuna dair yapılan tahminler de birbiri ardına geldi. Dünyada olup biten neredeyse her şeyi tahmin etmeleri ile nam salan Simpsonlar'ın bu kez de büyük yıkımı bildiği sosyal medyada yayıldı. Ancak bu kez bir fark vardı, gerçek birkaç gün sonra ortaya çıktı.
2.04.2024 Dünya
Antalya’da ‘Böcek’ yeniden
Antalya’da ‘Böcek’ yeniden Akdeniz Bölgesi’nde 8 ilin 4’ünü CHP, 3’ünü AK Parti, 1’ini MHP kazandı. Antalya’da resmi olmayan sonuçlara yüzde 48.65 oy alarak yerini koruyan Muhittin Böcek, “Herkesin belediye başkanı olmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğiz” dedi.
1.04.2024 Gündem
Kars'ta MHP'li Ötüken Senger Belediye Başkanı oldu
Kars'ta MHP'li Ötüken Senger Belediye Başkanı oldu Kars'ta 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'li Prof. Dr. Ötüken Senger Belediye Başkanı oldu.
31.03.2024 Gündem
Malatya'da AK Parti'li Sami Er başkan seçildi
Malatya'da AK Parti'li Sami Er başkan seçildi Malatya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Sami Er, Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 5 ve MHP 1 belediye başkanlığını kazandı.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.