Dinlenme

Dinlenme

Son dakika dinlenme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dinlenme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dinlenme haber sayfamızda...

Dinlenme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.436 dinlenme haberi bulunmuştur.
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü ülkemizdeki limanlara gelen ve denizlerinde gemilerde meydana gelen kazalara kılavuzluk hizmeti yapan gemiler ve kılavuz kaptanların güvenliğini artırmak amacıyla Kılavuzluk Hizmetleri Emniyetine İlişkin Yönerge hazırladı.
6.05.2024 Ekonomi
40 gün dış dünya ile iletişim kurmaları yasak! Faraday kafesi ve Jammer'la korunuyorlar
40 gün dış dünya ile iletişim kurmaları yasak! Faraday kafesi ve Jammer'la korunuyorlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 8-9 Haziran'da uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) soru kitapçıklarının basımı, paketlenmesi, kontrolü ve sevkinde görev alan çalışanlar, yaklaşık 40 gün dış dünyadan izole yaşayacaklar.
3.05.2024 Eğitim
Yufkacıların bilinmeyen tekniği! Yufka yırtılıyorsa hamuruna bir miktar ekleyin, çarşaf gibi açılıyor
Yufkacıların bilinmeyen tekniği! Yufka yırtılıyorsa hamuruna bir miktar ekleyin, çarşaf gibi açılıyor Böreklerin vazgeçilmez lezzeti yufkanız yırtılıyor ve zor açılıyorsa bu yöntem tam size göre. Açtığınız yufkanıza az bir miktar eklemek yufkanın daha kolay açılmasına yardımcı oluyor.
2.05.2024 Püf Noktası
Zeydan Karalar koltuğunu minik Ata Ergül’e teslim etti
Zeydan Karalar koltuğunu minik Ata Ergül’e teslim etti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu 10 yaşındaki Ata Kemal Ergül’e devretti.
23.04.2024 Gündem
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum Polonya'da Chemik Police ile şampiyonluk yaşayan milli yıldız Saliha Şahin, hem sezonu değerlendirirken hem de Filenin Sultanları'ndaki hedeflerinden bahsetti.
22.04.2024 Voleybol
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal yarını düşündü, bugünü kaybetti!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal yarını düşündü, bugünü kaybetti! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hep bir adım sonrasını düşünürken, güncelde başarılı olamadı. Olympiakos ile oynadığı ilk maçta Ferdi, Fred ve İsmail’i kenarda tuttuğu için eleştirilen Kartal, rövanşta da Fred, Dzeko ve İrfan Can’ı yorgunluk nedeniyle oyundan aldı.
21.04.2024 Fenerbahçe
Evsizler için... ‘Mobil banyo’
Evsizler için... ‘Mobil banyo’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Dairesi’nin “Mobil Banyo Projesi”yle, İETT otobüsü evsizler için kişisel bakım merkezine dönüştürüldü.
16.04.2024 Gündem
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir'
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir' Bundan 100 yıl önce bir dağın kayalık yüzüne inşa edilen bu kulübe, 'dünyanın en yalnız evi' olarak kabul ediliyor. Peki, yaklaşık 3 bin metre metre yükseklikte bulunan ve uğruna yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu ev neden ve nasıl inşa edildi?
16.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe'de Avrupa rahatlığı! Yabancı hakem detayı
Fenerbahçe'de Avrupa rahatlığı! Yabancı hakem detayı Olympiakos maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımda teknik heyet ve futbolcular, önce bu sezon dış sahada gösterdikleri performansa, ardından da yabancı hakemin düdük çalacak olmasına güveniyor.
10.04.2024 Fenerbahçe
Borçtan Kurtulma Duaları: Borçtan Kurtulmak İçin Borçluların Okuyacağı Dualar Nelerdir?
Borçtan Kurtulma Duaları: Borçtan Kurtulmak İçin Borçluların Okuyacağı Dualar Nelerdir? Borcu çok olanlar için bir çıkış yolu da Allah'a dua etmektir. Allah'a edilen dualar kabul olur. Hayırlısı ile dua etmek de gerekir. Borçlardan tamamen kurtulmanın genelde okunan tek bir duası vardır. Bu dua da peygamber efendimiz tarafından bizlere öğretilmiştir. Borçtan kurtulmak için okunması gereken duayı sizler için derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Meliha Diken: Umarım lig şampiyonluğu da gelir!
Meliha Diken: Umarım lig şampiyonluğu da gelir! Fenerbahçeli voleybolcu Meliha Diken, Kupa Voley'deki şampiyonluk sonrası konuştu.
24.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam! 'Şampiyonluk özleminin farkındalar'
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam! 'Şampiyonluk özleminin farkındalar' Fenerbahçe’de teknik heyetin öncelikli gündemi milli aradan sonra üst üste oynanacak maçlar. İsmail Kartal’ın yardımcılarıyla yaptığı toplantıda sakat isimlerin dönüşünün çok önemli olduğunu vurgularken, takımına güvendiğini ifade ettiği öğrenildi.
24.03.2024 Fenerbahçe
Son kullanma tarihi olmayan sabunlar, 25 ülkeye ihraç ediliyor
Son kullanma tarihi olmayan sabunlar, 25 ülkeye ihraç ediliyor Gaziantep'in Nizip ilçesine özgü, 150 yıldır doğal yöntemlerle zeytinyağı ve zeytin posalarından üretilen sabun, 25 ülkeye ihraç ediliyor.
21.03.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada sakat futbolcularının takıma katılmasını bekleyecek. 5 günlük Antalya kampıyla da ligin final dönemine takımın daha iyi motive olmalarını sağlayacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar bu süreçte iç transferde de hamleler yapacak.
19.03.2024 Galatasaray
Bakan Yerlikaya: Çanakkale ruhu hamd olsun bugün de yaşamaktadır
Bakan Yerlikaya: Çanakkale ruhu hamd olsun bugün de yaşamaktadır İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şişli'de düzenlenen ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ programında şehit yakını ve gazilerle bir araya geldi.
18.03.2024 Gündem
Eczacıbaşı kulübün yeni salonu yükseliyor
Eczacıbaşı kulübün yeni salonu yükseliyor Eczacıbaşı kulübü yeni salonu olacak arazide inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Salonun kapasitesi 4 bin kişilik olacak.
18.03.2024 Voleybol
Murat Kurum: İstanbul'umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız
Murat Kurum: İstanbul'umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane'de düzenlenen 'Sivas Hemşehri Sahuru' programına katıldı.
17.03.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul'umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız
Murat Kurum: İstanbul'umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane'de düzenlenen 'Sivas Hemşehri Sahuru' programına katıldı.
17.03.2024 Gündem
ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına
ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına Galatasaray'da iç transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte 2 yıldızın sözleşmesi yenilenirken 3 isimle de görüşmeler devam ediyor. İşte detaylar...
17.03.2024 Galatasaray
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili açıklama yaptı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya ve Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok!
Bakan Yerlikaya ve Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok! Bakan Yerlikaya ile 'Gaziantepliler ile Sahur Sofrası' programına katılan AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, yerel seçime sayılı günler kala dikkat çeken mesajlar verdi. '31 Mart gecesi bu fetret dönemini hep birlikte bitireceğiz' diyen Kurum, 'Bu hantal ve ihmalkar anlayıştan İstanbulumuzu kurtaracağız.' şeklinde konuştu.
16.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya ve Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok!
Bakan Yerlikaya ve Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok! Bakan Yerlikaya ile 'Gaziantepliler ile Sahur Sofrası' programına katılan AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, yerel seçime sayılı günler kala dikkat çeken mesajlar verdi. '31 Mart gecesi bu fetret dönemini hep birlikte bitireceğiz' diyen Kurum, 'bu işin partisi, siyaseti veya ideolojisi yoktur. Bu seçimde, herhangi bir adaya veya partiye değil, kendi hayatımıza, kendi geleceğimize oy vereceğiz, yavrularımızın istikbaline oy vereceğiz.' şeklinde konuştu.
16.03.2024 Gündem
Hava trafiğine yorgunluk önlemi
Hava trafiğine yorgunluk önlemi Hava trafik kontrolörlerinin aşırı yorulması kaynaklı riskleri engellemek için mesai düzenlemesine gidildi. Gündüz veya gece vardiyasında çalışma 12 saati geçmeyecek.
16.03.2024 Ekonomi
Mide bulandıran itiraf! Tam 700 kilo, sucuk yapacaklardı
Mide bulandıran itiraf! Tam 700 kilo, sucuk yapacaklardı Ramazan ayı öncesinde Adana ilinde kesimi yapılan 700 kilogram at ve eşek eti, sucuk yapılmak üzere İstanbul’a götürülmek istenildiği esnada jandarma ekiplerince Sakarya otoyolunda yakalanmıştı. Operasyonda gözaltına alınan ve daha öncesinde “evcil hayvanı kasten öldürmekten” suç kaydı olduğu öğrenilen 20 yaşındaki şahıs, etlerin sucuk yapılarak Düzce’de piyasaya sürüleceğini itiraf etti.
15.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Dinlenme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.