Dip

Dip

Son dakika Dip haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dip gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dip haber sayfamızda...

Dip

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.344 dip haberi bulunmuştur.
Almanya'nın sanayi üretiminde düşüş bekleniyor
Almanya'nın sanayi üretiminde düşüş bekleniyor Almanya Sanayi Federasyonu (BDI) ülkede sanayi üretiminin bu yıl da düşeceğini ve ihracatın durgunlaşacağını belirtti.
22.04.2024 Uzmanpara
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde
Bodrum’da su alarmı
Bodrum’da su alarmı 65 günlük suyu kalan Bodrum’da acil önlem alınmazsa “Susuz yaz” yaşanacağı uyarısı yapıldı. Milliyet’e konuşan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de planını açıkladı.
12.04.2024 Gündem
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay Çanakkale'nin Ezine ilçesinde belli dönemlerde pembe renge bürünen ve kalp şekli ile dikkat çeken göldeki beyaz köpükler, tedirginlik yarattı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden (ÇOMÜ) Tülay Bican Süerdem, "Köpüklenme dediğimiz olay, mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay. Onun için müsilajla karıştırılmaması gerekiyor" dedi.
10.04.2024 Gündem
Arap sabunundan daha etkilisi yok! Bayramda koltuklarınız yeni alınmış gibi olacak
Arap sabunundan daha etkilisi yok! Bayramda koltuklarınız yeni alınmış gibi olacak Bayram yaklaşırken pek çok kişi misafir ağırlayacakları evlerinde temizliğe başladı. Salonlar ise bu noktada en önemli yerlerden biri. Peki, koltuklarınızı nasıl temizlemelisiniz? Detaylar haberimizde.
7.04.2024 Püf Noktası
Fındıkta 'külleme' ile mücadele
Fındıkta 'külleme' ile mücadele Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, fındıkta ciddi rekolte kayıplarına neden olan 'kozalak akarı' ve 'külleme' hastalığına ilişkin açıklamalarda bulunarak, bu hastalıklara karşı kimyasal ve mekanik mücadelenin önemli olduğunu söyledi.
5.04.2024 Ekonomi
TİP’ten muhalefete övgü
TİP’ten muhalefete övgü Seçimi ülke genelinde yüzde 0.15 oy alarak 16. sırada tamamlayan ve sadece Hatay’ın Samandağ ilçesini kazanan TİP, muhalefete övgüde bulundu.
2.04.2024 Gündem
Bakan Kacır TÜRKSAT 6A için tarih verdi! '11 ülkeden biri olacağız'
Bakan Kacır TÜRKSAT 6A için tarih verdi! '11 ülkeden biri olacağız' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 8 Temmuz 2024 haftasında ilk milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A'yı uzaya göndereceklerini belirtti. Bakan Kacır, "Böylelikle bunu başaran 11 ülkeden biri olacağız" dedi.
26.03.2024 Gündem
6 adımda dip köşe buzdolabı temizliği! 3 püf noktası var: Karbonatsız olmaz
6 adımda dip köşe buzdolabı temizliği! 3 püf noktası var: Karbonatsız olmaz Buzdolabı sık sık dağılan, kimi zaman da bozulan yiyecekler nedeniyle kötü kokan bir yer olabilir. Hem bunun önüne geçmek hem de en doğru buzdolabı temizliğini yapmak için bazı önerilerimiz var!
26.03.2024 Mutfak
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Simav Çayı için düğmeye basıldı
Simav Çayı için düğmeye basıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve DSİ’den söz alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Simav Çayı için düğmeye bastı.
23.03.2024 Ege
Trakya'nın kuruyan barajlarındaki doluluk oranı yüzde 70'lere ulaştı
Trakya'nın kuruyan barajlarındaki doluluk oranı yüzde 70'lere ulaştı Trakya’dan İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan ve kuraklık nedeniyle dip seviyeyi gören Kazandere, Pabuçdere ve Istrancalar barajlarındaki doluluk oranı, kış yağışları ile yüzde 70'lere ulaştı.
18.03.2024 Gündem
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Gazze’deki devam eden işgali protesto etmek amacıyla Beyazıt Meydanı'nda ‘İstanbul'dan Gazze'ye İşgale ve Ticarete Dur De!’ programı düzenledi.
17.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyoruz
Fatih Erbakan: Hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyoruz Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin aday çıkarmasına ilişkin, "Yeniden Refah Partisi, hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyor. Her yerde kendimiz kazanmak için seçime giriyoruz" dedi.
7.03.2024 Gündem
Kocaeli'de 307 balıkçıya 4.5 milyon TL destek
Kocaeli'de 307 balıkçıya 4.5 milyon TL destek Kocaeli'de hayata geçirilen "Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi Projesi" kapsamında 307 balıkçıya toplamda 4,5 milyon TL'lik destek verildi.
4.03.2024 Ekonomi
Erdoğan 'enflasyon sorununu çözeceğiz' dedi ve açıkladı: Milli gelir 1 trilyon doları geçti
Erdoğan 'enflasyon sorununu çözeceğiz' dedi ve açıkladı: Milli gelir 1 trilyon doları geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris'te bir otelde düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması'nda konuştu. Enflasyon sorununun çözüleceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir" dedi.
3.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var! 'Biz bugüne kadar ayrım yapmadan sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız.' dedi.
3.03.2024 Gündem
Kayıp 4 mürettebatı arama çalışmaları 15'inci günde! Su yüzeyi ve sahil taranıyor
Kayıp 4 mürettebatı arama çalışmaları 15'inci günde! Su yüzeyi ve sahil taranıyor Bursa'nın 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatı, 15’inci günde 597 personelle deniz, hava ve karadan aranıyor. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, gemi enkazında arama çalışmalarının bugün itibarıyla sonlandırılacağını belirterek, “Kayıp 4 mürettebatı arama çalışmalarını su yüzeyi ve sahilde sürdüreceğiz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Bakan Ersoy: Turizmin 12 aya yayılması lazım
Bakan Ersoy: Turizmin 12 aya yayılması lazım Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Stratonikeia Antik Kenti Tanıtım Toplantısı’nın ardından Marmaris Turizm Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluşma Toplantısı'na katıldı.
27.02.2024 Gündem
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış!
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış! Marmara Denizi açıklarında batan Batuhan A. isimli gemide kayıp 4 mürettebatın arama çalışmaları 10'uncu gününde de devam ediyor. Dalgıçlar, geminin her metrekaresini didik dirik arıyor. Batan gemiye bugün 35. dalış gerçekleştirildi.
24.02.2024 Gündem
Batuhan A için özel eğitimli 19 dalgıç: Normal insanların yapamayacağı bir dalış
Batuhan A için özel eğitimli 19 dalgıç: Normal insanların yapamayacağı bir dalış 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor.
20.02.2024 Gündem
Tarihte koku
Tarihte koku Kokunun kadim geçmişi doğudan gelen bir kültür olarak karşımıza çıkıyor. Antik Mısır, Babil, Hitit, Hint, İran, Akdeniz ve Mezopotamya medeniyetleri için koku çok değerliydi.
18.02.2024 Gündem
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
İsrail elçisi kendi başını yaktı! Göreve geleli bir ay olmadan söylediği sözler kaos çıkarttı, Moskova harekete geçti
İsrail elçisi kendi başını yaktı! Göreve geleli bir ay olmadan söylediği sözler kaos çıkarttı, Moskova harekete geçti Ocak ayında Rusya'da göreve başlayan İsrail elçisi görev süresinin bir ayı dolmadan söylediği sözler nedeniyle ülkede kaos çıkarttı. Moskova yönetimi ise bu durumla ilgili hemen harekete geçti.
5.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dip ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.