Dominic Raab

Dominic Raab

Son dakika Dominic Raab haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dominic Raab gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dominic Raab haber sayfamızda...

Dominic Raab

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 226 dominic raab haberi bulunmuştur.
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor?
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor? İlk kez beş yıl önce Suudi petrol rafinelerinin vurulduğu saldırıda ortaya çıkan silahlı insansız hava araçları, Rusya'nın Ukrayna saldırılarında dünya medyasının manşetlerine taşındı. Ancak asıl etkiyi, halihazırda Orta Doğu'daki çok cepheli savaşta ABD üssünün vurulduğu saldırıda gösterdi.
6.02.2024 Dünya
İngilizlerin yüzen hapishanesi: Kaçaklar için yaptılar!
İngilizlerin yüzen hapishanesi: Kaçaklar için yaptılar! İngiltere'de kaçaklara yönelik yapılan 'yüzen hapishane' kullanıma açıldı. Söz konusu hapishaneye İngiltere'de karşı çıkan da var destek veren de.
20.07.2023 Dünya
Çalışanlarına kötü davranmakla suçlanan İngiltere Başbakan Yardımcısı Raab istifa etti
Çalışanlarına kötü davranmakla suçlanan İngiltere Başbakan Yardımcısı Raab istifa etti Birlikte çalıştığı kişilere zorbalık yaptığı ve kötü davrandığı iddiaları nedeniyle hakkında soruşturma yürütülen İngiltere Başbakan Yardımcısı Dominic Raab, görevini bıraktı.
21.04.2023 Dünya
İngiltere ve Galler'de yasal evlenme yaşı 18'e çıkarıldı
İngiltere ve Galler'de yasal evlenme yaşı 18'e çıkarıldı İngiltere ve Galler'de yeni bir kanunla yasal evlenme yaşı 18'e çıkarılıyor. Daha önce ebeveynlerinin rızası ile 16 ya da 17 yaşında evliliğe izin veriliyor, daha küçük çocuklar için de resmi makamlara bildirilmeden evlilik töreni düzenlenmesine karşı bir yasa bulunmuyordu.
27.02.2023 Dünya
İngiltere’de yeni kabine belli oldu! İstifa etmişti yeniden görevde
İngiltere’de yeni kabine belli oldu! İstifa etmişti yeniden görevde İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
İngiltere'de eski maliye bakanı Rishi Sunak adaylığını resmen açıkladı!
İngiltere'de eski maliye bakanı Rishi Sunak adaylığını resmen açıkladı! İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın göreve geldikten 45 gün sonra istifa etmesinin ardından Muhafazakar Parti’de liderlik yarışı tekrar başladı.
23.10.2022 Dünya
Tatilini kesip döndü
Tatilini kesip döndü İngiltere’de Liz Truss’ın istifa kararıyla ortaya çıkan başbakanlık krizi, gözlerin yeniden koltuğun eski sahibi Boris Johnson’a dönmesine neden oldu. Johnson, bu nedenle tatilini yarıda keserek İngiltere’ye döndü.
23.10.2022 Dünya
İngiltere'de Muhafazakar Parti liderliği için ilk oylama bugün
İngiltere'de Muhafazakar Parti liderliği için ilk oylama bugün İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın Muhafazakar Parti liderliğinden istifa etmesi sonrası, partinin milletvekilleri arasında ilk oylama bugün yapılacak.
13.07.2022 Dünya
Adaylar belli oluyor
Adaylar belli oluyor İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın istifasının ardından YouGov’un anketine göre, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, parti liderliği için favori isim olarak gösterildi. Ancak Wallace, dün yaptığı açıklamayla aday olmayacağını duyurdu. Wallace ‘Zor bir karar oldu’ dedi. Ankette Wallace’dan sonra en yüksek oranda oy alanlar ise sırasıyla, yüzde 12 ile Ticaret Politikası Bakanı Penny Mordaunt, yüzde 10 ile eski Maliye Bakanı Rishi Sunak, yüzde 8 ile Dışişleri Bakanı Liz Truss olmuştu. Michael Gove ve Dominic Raab ise yüzde 7 oy aldı.
10.07.2022 Dünya
Parlamento Johnson’ı gönderme derdinde
Parlamento Johnson’ı gönderme derdinde İngiltere Başbakanı Boris Johnson, istifasının ardından hem kendi partisi Muhafazakar Parti hem de ana muhalefetteki İşçi Partisi’nin baskısıyla karşı karşıya kaldı.
9.07.2022 Dünya
İngiltere'de Muhafazakar Parti liderliğinde Ben Wallace öne çıkıyor
İngiltere'de Muhafazakar Parti liderliğinde Ben Wallace öne çıkıyor İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın istifasının ardından yapılan ankete göre, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, parti liderliği için favori isim olarak gösterildi.
8.07.2022 Dünya
Son dakika... İngiltere'de Boris Johnson istifa etti!
Son dakika... İngiltere'de Boris Johnson istifa etti! İngiltere'de başbakan Johnson siyasi krize bir gün dayanabildi, kameralar önünde Muhafazakar Parti liderliğini bıraktığını duyurdu. Johnson, partisi yeni başkanı seçinceye kadar başbakanlık görevini yürütecek. Ancak şimdiden yeni başbakan adayları şimdiden kulislerde konuşulmaya başladı bile. İşte dünyanın konuştuğu istifa ve yeni başbakan için öne çıkan isimler...
7.07.2022 Dünya
İngiltere İnsan Hakları Yasası'nı değiştirerek AİHM kararlarını uygulamamak istiyor
İngiltere İnsan Hakları Yasası'nı değiştirerek AİHM kararlarını uygulamamak istiyor Göçmenleri Ruanda'ya götürecek uçağı son anda iptal edilen Londra yönetiminin hedeflediği değişiklik, eleştiri oklarının hedefinde. Hukukçular, geriye doğru atılmış bir adım yorumu yapıyor.
22.06.2022 Dünya
Kuzey İrlanda'da Sinn Fein zaferinden sonra siyasi kriz!
Kuzey İrlanda'da Sinn Fein zaferinden sonra siyasi kriz! Kuzey İrlanda'da bölge parlamentosu üyelerinin belirlendiği yerel seçimde, İrlanda Kurtuluş Ordusu'nun (IRA) siyasi kanadı olarak bilinen Sinn Fein zafer kazandı. İngiltere'den gelen iktidar paylaşımına dayalı 'hükümet kurun' çağrısına karşın bölgede birleşik İrlanda için referanduma gidilmesi çağrıları artınca, siyasi kriz büyüdü.
9.05.2022 Dünya
Almanya’nın en büyük şirketi Rusya’nın enerji şantajına boyun eğdi!
Almanya’nın en büyük şirketi Rusya’nın enerji şantajına boyun eğdi! Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgal harekatı sebebiyle Moskova’ya yönelik sert yaptırımlar devam ederken, Moskova’dan enerji konusunda beklenen karşı hamle geldi. Almanya'nın en büyük enerji şirketli bu şantaja boyun eğdi.
29.04.2022 Ekonomi
Moskova gazı kesti, Avrupa rest çekti! 'Rusya'nın devri kapanıyor'
Moskova gazı kesti, Avrupa rest çekti! 'Rusya'nın devri kapanıyor' Rus enerji şirketi Gazprom, ödemeleri ruble cinsinden yapmayı reddetmelerinin ardından Polonya ve Bulgaristan'a doğal gaz akışını kesti. Avrupa Komisyonu kararı "şantaj aracı" olarak nitelendirdi.
28.04.2022 Dünya
Silah yardımına Rusya’dan ‘uyarı’
Silah yardımına Rusya’dan ‘uyarı’ ABD'ye nota veren Rusya, Batı'nın Ukrayna'ya yönelik silah yardımlarını sürdürmesi halinde 'tahmin edilmesi zor sonuçlar oluşabileceğini' duyurdu. Rusya, İngiltere Başbakanı Johnson'ın ise ülkeye girişini yasakladı.
17.04.2022 Dünya
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek'
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek' Ukrayna'nın Bucha kentinde Rusya'nın sivillere yönelik saldırılarının ortaya çıkmasının ardından Avrupalı liderler, Rus ordusunun soruşturulması çağrısında bulundu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Bucha'daki saldırıları, "Putin ve ordusunun Ukrayna'da savaş suçları işlediğinin başka bir kanıtı" olarak nitelendirdi.
3.04.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu’nun 2021 yılında diplomasi trafiği
Bakan Çavuşoğlu’nun 2021 yılında diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2021 yılı içinde Asya’dan Avrupa’ya, Orta Doğu’dan ABD’ye birçok ülkede temaslarda bulundu. İlk ziyaretini resmi temaslarda bulunmak üzere 7 Ocak’ta Portekiz’e yapan Çavuşoğlu’nun, 31 Aralık itibarıyla son durağı Vişegrad Dörtlüsü + Türkiye Dışişleri Bakanları 6’ncı Toplantısına katılmak üzere gittiği Macaristan oldu.
31.12.2021 Dünya
İngiltere'de hükümetin koronavirüs kurallarını çiğnediği iddialarına yenisi eklendi
İngiltere'de hükümetin koronavirüs kurallarını çiğnediği iddialarına yenisi eklendi İngiltere'de Kovid-19 sürecinde hükümet mensupları ve çalışanlarının kendi koydukları mesafe kurallarını ihlal ettiklerine ilişkin iddialar ve görüntüler, Başbakan Boris Johnson'un peşini bırakmıyor.
20.12.2021 Dünya
Son dakika... Pfizer'den Omicron açıklaması! Rakam verdiler
Son dakika... Pfizer'den Omicron açıklaması! Rakam verdiler Koronavirüsün en yeni ve en tehlikeli olduğu düşünülen Omicron varyantına ilişkin, Pfizer'den açıklama geldi. Aşıların bu agresif varyanta karşı ne kadar etkili olduğu merak ediliyordu.
14.12.2021 Dünya
Avustralya Başbakan Yardımcısı koronavirüse yakalandı
Avustralya Başbakan Yardımcısı koronavirüse yakalandı Avustralya Başbakan Yardımcısı Barnaby Joyce, ABD seyahati esnasında Kovid-19’a yakalandı.
9.12.2021 Dünya
‘Hepsini ölüme terk etti' Başbakan'a ‘yalancı’ dedi, yer yerinden oynadı
‘Hepsini ölüme terk etti' Başbakan'a ‘yalancı’ dedi, yer yerinden oynadı Afganistan'da çalışan bir İngiliz devlet memuru Marshall, kamudaki 'evden çalışma' kültürünün Afgan kurtarma uçuşlarını nasıl engellediğini ve geride kalan insanların halen daha Taliban tarafından öldürülmeye devam ettiğini ortaya koydu. Marshall ayrıca Boris Johnson dahil hükümet yetkililerini topa tuttu.
9.12.2021 Dünya
İngiliz yetkili: 'Afganistan'dan tahliyeler sırasında bakanlıkta kaos vardı'
İngiliz yetkili: 'Afganistan'dan tahliyeler sırasında bakanlıkta kaos vardı' İngiltere'de emekli bir Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, Taliban'ın Kabil'e girmesiyle hızlanan tahliyeler sırasında bakanlıkta yaşanan kaosu anlattı.İngiltere'de emekli bir Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, Taliban'ın Kabil'e girmesiyle hızlanan tahliyeler sırasında bakanlıkta yaşanan kaosu anlattı.
7.12.2021 Dünya
Herkesi kandırdı ve tahliye edildi... Sonra olanlar dünyayı ayağa kaldırdı!
Herkesi kandırdı ve tahliye edildi... Sonra olanlar dünyayı ayağa kaldırdı! İngiltere acımasız çocuk katilinin serbest kalmasıyla diken üstündeydi. 15 yaşında iki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduktan sonra canice öldüren katilin salıverilmesi, ülkede infial yaratmıştı. Daha önce bahçedeki öğrenciler birkaç metre ötede oynarken okul çevresinde dolaşırken görüntülenen 61 yaşındaki katilin özgür kalması büyük tepki çekmişti. Korkulan oldu ve sapık cani genç kızlarla yakınlaşmaya çalışırken yakalandı. İşte dünyayı dehşete düşüren olayın dünden bugüne perde arkası.
26.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dominic Raab ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.