Elektrikli Araçlar

Elektrikli Araçlar

Son dakika Elektrikli araçlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elektrikli araçlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elektrikli araçlar haber sayfamızda...

Elektrikli Araçlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.873 elektrikli araçlar haberi bulunmuştur.
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaşırken ikinci elde de talep artıyor. İkinci el elektrikli otomobil alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurun aracın batarya sağlığı olduğu vurgulanıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Elektrikli araç üretecek
Elektrikli araç üretecek Teknoloji ve tarım alanında faaliyet gösteren Agrotech Grup’un şirketi Joyce Elektrikli Araçlar Teknolojileri, elektrikli araç, motor ve batarya üretimine başlayacağını duyurdu.
4.04.2024 Ekonomi
Asya için büyüme tahmini yükseltildi
Asya için büyüme tahmini yükseltildi Dünya Bankası, Çin ekonomisinin geçen yılki %5,2'den %4,5'e gerilemesine rağmen, ticaretteki toparlanmanın Çin hariç gelişmekte olan Asya-Pasifik ülkelerinin bu yıl %4,6 oranında büyümesini sağlayacağını ve bu oranın 2023'teki %4,4'lük orandan daha hızlı olacağını belirtti.
1.04.2024 Uzmanpara
Şarj istasyonu güvence altında
Şarj istasyonu güvence altında RHG Enertürk Elektrikli Araç Şarj İstasyonları’nın kurulum, işletmeye alınma ve işletme süreçleri, Almanya’nın bu alandaki en güvenilir markalarından olan TÜV SÜD’ün gözetiminde gerçekleştirilecek.
28.03.2024 Ekonomi
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu!
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu! Edirne’de iki genç mühendis elektrikli araçlar için yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu geliştirdi.
22.03.2024 Gündem
Mobil ekosisteme çözüm üretecek
Mobil ekosisteme çözüm üretecek Sürdürülebilir Mobilitenin Geleceği Zirvesi’nde konuşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, sürdürülebilir mobilite alanında sigortanın vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı.
19.03.2024 Sigorta
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde'
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde' Tanıtıldığı günden bu yana gerek ilginç tasarımı ve reklam çalışmalarıyla zaman zaman gündem olan Tesla Cybertruck, birçok dünyaca ismin garajında görmek istediği bir akıma dönüştü. Dayanıklılık konusunda da oldukça iddialı olan ve Elon Musk tarafından kurşun geçirmez olarak tanımlanan Cybertruck, çeşitli testlerde de başrolü oynuyor.
13.03.2024 Yaşam
Teknolojiye yatırım yapıyor
Teknolojiye yatırım yapıyor Madeni yağ markası Castrol, 125’inci yılında yenilenen marka kimliğini ve yeni vizyonunu duyurdu.
10.03.2024 Ekonomi
Vali Elban’dan yeşil dönüşüm çağrısı
Vali Elban’dan yeşil dönüşüm çağrısı İzmir Valisi Süleyman Elban, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) “Sürdürülebilirlik odağında lojistik sektörü ve gelecek trendleri” başlıklı etkinliğine katıldı.
24.02.2024 Ege
Kia elektriklide gaza basıyor
Kia elektriklide gaza basıyor Geçtiğimiz haftalarda elektrikli araç stratejisini anlatan ve 3 yeni modelini tanıtan Kia, zenginleşen ürün gamıyla Türkiye’de ve dünyada elektrikli araç devrimini hızlandırmayı amaçlıyor.
19.02.2024 Otomobil
ABD, Çinli araçların ithalatını kısıtlayabilir
ABD, Çinli araçların ithalatını kısıtlayabilir ABD Başkanı Joe Biden yönetimi, Çin'den akıllı arabalar ve bileşenlerinin ithalatını kısıtlamak için çalışma yapıyor.
9.02.2024 Uzmanpara
Elektrikli otoda moda: Yeşil şarj
Elektrikli otoda moda: Yeşil şarj “Elektrikli otomobiller ne kadar çevreci?” sorusuna verilecek yanıt kapsamında şarj istasyonlarının enerji kaynağı tartışılırken, adres ‘yeşil şarj’ noktasına çıkıyor.
28.01.2024 Ekonomi
‘Yeni bir dağıtım altyapısı gerekli’
‘Yeni bir dağıtım altyapısı gerekli’ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, trafikte elektrikli araçların artmasına ilişkin, “Bu durum bizim için ciddi yük olmaya başladı. Dağıtım altyapısını artık yeniden tasarlamamız gerekiyor. Yeni bir dağıtım altyapısına ihtiyacımız var. Orada ciddi bir güç talebi var. Bunun önümüzdeki dönemde elektrikli araç sayılarının artması ile tüketicilerin o alana dönük ihtiyacının artması ile çok hızlı bir şekilde gelişeceğini söyleyebiliriz” dedi.
26.01.2024 Ekonomi
2023'te küresel elektrikli otomobil satışları yüzde 31 arttı
2023'te küresel elektrikli otomobil satışları yüzde 31 arttı Elektrikli araç satışları ABD ve Kanada'da yüzde 50 artarken, Avrupa'da yüzde 27 ve Çin'de yüzde 15'lik yükseliş kaydetti.
13.01.2024 Dünya
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Gündem
Togg'un yeni modeli ne zaman piyasaya girer? İşte merak edilen sorunun cevabı
Togg'un yeni modeli ne zaman piyasaya girer? İşte merak edilen sorunun cevabı TOGG'un X platformu üzerinden paylaştığı yeni modelinin tanıtım videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki yeni model menzil daha uzun mu olacak? Araç piyasaya ne zaman çıkacak? İşte en çok merak edilen soruların cevabı...
9.01.2024 Ekonomi
Yaşanabilir dünya için tartışmakla kalmayalım yol alan nesil olalım!
Yaşanabilir dünya için tartışmakla kalmayalım yol alan nesil olalım! "Yaşanabilir bir dünya istiyorsak daha güçlü adımları daha hızlı biçimde atmalıyız. Bunu yapabilecek son nesiliz. Herkesin hayatındaki alışkanlıkları acilen değiştirmesi, devletler ve şirketler üzerinde baskı kurması gerekiyor. Yoksa bu konuyu çok tartışan ancak yol alamayan nesil olarak tarihe geçeceğiz..."
8.01.2024 Milliyet Executive
Egzoz Muayene Ücreti 2024: Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü ve Gecikme Cezası Ne Kadar Oldu?
Egzoz Muayene Ücreti 2024: Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü ve Gecikme Cezası Ne Kadar Oldu? Günümüzde araçlar her ne kadar çevre dostu üretilmeye çalışılsa da araç egzozlarından çıkan zararlı gazlar insan sağlığı, çevre ve hava kirliliği açısından zararlıdır. Bu yüzden egzoz emisyon ölçümü her araç için yaptırılması gereken zorunlu bir işlemdir. Egzoz muayenesi ile trafikte araçlardan çıkan zararlı gazların hava kirliliği ve çevreye zarar vermemesi amaçlanır. Muayene TÜVTÜRK üzerinden yaptırılabilir. Egzoz emisyon ücreti yıllara göre farklılık gösterir. 2024 yılında egzoz emisyon ölçümü fiyatı ne kadar? Egzoz muayenesi ücreti ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
‘En yeşil’ olimpiyat için Paris’te!
‘En yeşil’ olimpiyat için Paris’te! Geliştirdiği 10 farklı sıfır emisyonlu araç modeliyle, bu alanda dünyanın sayılı otobüs üreticileri arasında yer alan TEMSA, Fransa merkezli B.E. Green operatörüyle yeni bir satış anlaşmasına imza attı.
4.01.2024 Otomobil
‘Karbon salımının azaltılması zorunlu’
‘Karbon salımının azaltılması zorunlu’ Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, Ocak-Kasım 2023’te 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 14,4 artışla 31 milyar 830 milyon dolara yükselen otomotiv ihracatının yılı, 34 milyar dolarlık hedefinin de üzerine çıkarak kapatacağını öngördü.
29.12.2023 Ekonomi
Rusya’nın ilk elektrikli otomobili: Tesla katili
Rusya’nın ilk elektrikli otomobili: Tesla katili Rusya’nın geçtiğimiz hafta “Amber” adını verdiği ilk elektrikli otomobilinin tanıtımı sosyal medyada alay konusu oldu.
26.12.2023 Otomobil
Sorumlu davranan şirketler ne  yapıyor?
Sorumlu davranan şirketler ne  yapıyor? Şirketler ticari işletmelerdir ama aynı zamanda sorumlu birer kurumsal vatandaştırlar. Ürünlerinin ham madde tedarikinden tüketicilere ulaşana kadar süren yolculuğunda, paydaşları için sürdürülebilir değer yaratmayı amaçlamalıdırlar.
26.12.2023 Ekonomi
Rusya'nın elektrikli arabası alay konusu oldu! 'Tesla katili'
Rusya'nın elektrikli arabası alay konusu oldu! 'Tesla katili' Sosyal medya kullanıcıları, Moskova Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri tarafından tasarlanan yeni aracın 1990’lı yıllarda üretilen Fiat’ın Multipla model otomobili kadar çirkin olduğunu yazdı.
25.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Elektrikli Araçlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.